Bebelusi de Oct-Nov-Dec 2003 (34)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

Salut din nou!

Am o intrebare legata de Bepanthen. Voi folositi asa ceva, si daca da, cat de des ii faceti pe bebei? Va intreb pentru ca eu folosesc la fiecare schimbare de scutec si doctorita de familie mi-a spus ca e prea mult, ca ar contine cortizon care poate avea efecte neplacute mai tarziu... Eu nu am vazut in compozitia Bepanthen-ului cortizon asa ca ma gandeam ca sunt doar texte, ca sa nu merg la ea sa-i cer compensata de doua ori pe luna.

Venera, iesiti azi la plimbare? Noi mergem in parc ca nu mai putem in casa.

Andreea&Tudor (9 dec. 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Andreea, noi mergem azi la nunta. Asa ca avem program de imbaiat, machiat si alte alea. La 20:00 plecam, vin tata lu' Cristi si Sorina sa stea cu markus. Asa ca cred ca pica plimbarea de azi.

Legat de Bepanthen, eu zic ca e asa cum banuiesti. Am mai povestit noi, oricum. Clar nu are cortizon! Si nici noi nu mai cerem pe reteta, cum faceam pana acum, stii tu din ce motive... Noroc cu tati! Si eu il dau la fiecare schimbare, si mi se pare ok sa fac asta.

pupilici!

Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Fotografiile noastre

Mergi la inceput

Venera, ai vazut reclama la "fulga"... Ce vaca sunt...doar stiam ca mergi la nunta, si citisem si cateva randuri mai sus
Distractie placuta la nunta .

pentru super mami si Isabel (e o dulce) In curand o sa ne vedeti si pe noi.

Gata tre'sa plec afara ca ma suna sotul disperat de jos.

Ne auzim...

Andreea&Tudor (9 dec. 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Super mami, m-am prapadit de ras cand am citit ce ai scris. Mai, dar tu esti panicoasa rau. Linisteste-te, copiii nu se inneaca niciodata cu biscuiti, pentru ca se inmoaie de la saliva si se fac pasta si se inghit usor. Eu ii dau sa mai molfaie lui Matei cate un biscuit in mana si nu am avut niciodata probleme, in afara faptului ca se manjeste pe haine cu biscuiti inmuiati in gura . Deci eu zic: relax si lasa fata in pace sa roada biscuiti!
lui Isabelita cea frumoasa.

http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

carmen77, mai intai pentru matei, e foarte frumusel (mi-a placut mai ales albumul "fun".Si acum la subiect: biscuitele se inmoaie cu saliva, dar daca nu apuca, si merge intreg pe gat in jos? Eu am patit-o cu Tudor, pentru ca a rupt prea mult odata si n-a apucat sa-l molfaie bine ca s-a si grabit sa-l inghita. Asa ca, intr-un fel super mami are dreptate, trebuie putina grija, dar nu exagerata .
Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Salut!
Vad ca se animeaza activitatea pe forum , bravo noua!
Bine ai venit Andreea! Tudor al tau e nascut in aceeasi zi cu Stefi al meu! Si cand te gandesti ca pana in luna a saptea si noi vroiam sa-l cheme tot Tudor. Ne-am intors brusc, din Tudor-Stefan in Stefan - Cristian sa aiba si un nume de la nasu'. Coincidenta.
Noi nu facem extraordinar, Stefi a cazut din pat joi seara si azi i-a aparut o vanataie urata pe pleopa ochisorului stang.Am sunat-o pe doctora si mi-a spus ca atata vreme cat albul ochiului nu este afecat sa stam linistiti, ca o sa-i treaca. Suntem necajiti ca ni s-a intamplat tocmai asta, fir-ar sa fie, dar totodata multumim lui Dumnezeu ca nu a patit ceva mai rau. Sper sa i se vindece mai repede, are o figura asa simpatica mic si cu ochiul vanat! Imi vine sa plang cand ma uit la el si sa ma dau cu capul de toti peretii ca am fost neatenta. Daca i se intampla altcuiva cu copilul meu asa ceva cred ca il impuscam, dar asa stau si-mi rod unghiile, de tampita ce sunt.
In rest ar fi bine. Azi s-a ridicat si el prima data singur in picioruse de pe jos, pe marginea patului nostru. In patutul lui e cam anevoiasa ridicarea, aluneca plasa si cade, dar aici i-a iesit figura. A fost foarte mandru, a chiuit vreo 10 min, apoi.
Si noi ne plimbam, mult si stam aplecati peste carut sa vedem rotile, cred ca este o fascinatie ceva, la bb-usii nascuti in decembrie sa admire rotile carucioarelor! Ce ne facem la iarna cu plimbaricile ca se cam raresc, si bb-ii merg atunci mai mult, si Doamne fereste de ce-i mai rau, ca tot patitu' e priceput zau asa. Trebuie sa stai cu ochii pe ei ca pe butelie, nu alta!
Se fac ei mari, si ne trimit la plimbare cu tati ca au o "problema"
Ven nu vreau sa fiu cobe, dar mie doctora mi-a spus sa evit sa-i dau orice produs Danone lui Stefi(si mie mi-a vomitat si s-a stricat la stomac de la un Danonino), Cica ar fi avut nenumarate cazuri de toxiinfectii alimentare la copii mici de la produsele Danone. Nu vreau sa fac antireclama, sa nu intelegeti gresit. Eu ii dau lui Stefi Napoca extra crema sau Royal si ii pun eu fructe pasate in el. Mananca cu placere, nu face mofturi, vad.
Cred ca venim si noi pe 18 la Baby expo, dar dimineata, pentru ca dupa-amiaza mergem la o nunta, obligatie, dar ce sa-i faci!
Poate ne vedem pe acolo, ar fi dragut, macar sa ne cunoastem si sa bem un suc, ca au o terasa chiar in fata.
Va pupacim,
Carmen si Stefi(9 decembrie 2003)

http://community.webshots.com/user/carmena092003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

A, da si de Bepanthen - eu ii dau lui Stefi doar ocazional, cand mi se pare ca se inroseste putin la fundulet. In rest ii dau acum vara cu crema antiiritatii de la Sanosan, sunt foarte multumita de ea. Si iarna cu unguent cu galbenele.(cu galbenele de fapt l-am vindecat si de iritatia de scutec de la doua luni, e foarte buna zau asa si e mai "naturala".)

http://community.webshots.com/user/carmena092003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

stiu ca teoretic se topea in gurita......dar dr spock e de vina. Scrie pe acolo pe undeva ca toti copii patesc asta, cum sa-l iei cu capul in jos.....impresionant de-a dreptul
Copila mea e tare puturoasa, voi deja papati biscuiti, va ridicati, aproape mergeti...ea il papa doar daca il tin eu, nu se ridica si merge doar in premergator si asta daca e super motivata. Dar e asa din burtic, asa ca n-avem ce face. (desi, sincer, nu ma plang ).carmen77 Matei e un frumos . De mult am vrut sa-ti scriu asta. Seamana un pic (un pic mai mult)cu nepotelul meu. El are 11 luni. Din pacate am poze cu el pana la 4 luni.
Matei are fatuca de copil cuminte .
Pupiceste-l din partea noastra.mara03 multumim de complimente Fetelor, am lesinat de ras. Ati citit ce a scris Andrada, pe calatoriile sufletului (episoade din emigratie: curcanul)? Sa cititi,eu am ras cu lacrimi.
Pupici
Alexandra si Isabelita cea rasfatata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Fetelor, spor la rontait biscuiti si sper sa nu patiti nici o faza nasoala .. adica sa se innece.
Am mai pus si noi poze noi din parc, l-am dus azi prima data la nisip si tare i-a placut, numai ca am venit acasa murdari din cap pana in picioare. Si-a facut si un prieten in parc, Andrei, cu cateva luni mai mare ca el, adica 1 an si 1 luna are ... s-au tras de cap reciproc si s-au ciufulit, dar s-au placut .... asa se pare ca se joaca baietii ... mi-e si frica sa il duc sa se intalneasca cu Andrea lui Sympa, cine stie ce show o sa iasa .

http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragele
Carmena, te cred cum e in sufletul tau cand stii ca tu ai gresit cu ceva. Dar bine ca nu s-a soldat cu altceva. De fiecare data cand imi propun sa am mai mare grija cu copilul meu, parca atunci e mai nazbatios si mai periculos. Deh, baietei. Nu stau locului. Nu vreau sa te sperii, dar stii si tu prea bine ca vor mai fi si alte accidente, oricat ai vrea sa fi de grijulie. Nu e azi, e maine, si uite tot asa. Cel putin la mine cam in felul asta merge treaba.
Sa fiu sincera si pe mine ma cam panicheaza cazaturile astea. Imediat ma uit sa vad cum e pupila, daca e dilatata ori ba. Obsesii.
Carmen77, Matei s-a facut un maricel si un grasunel. E un frumos in poza aia din albumul Fun, 0420. Buna de pus in rama.
Ii place sa se joace in nisip? Eu niciodata nu l-am dus la un loc de joaca cu nisip pe al meu brontozaur. Ce bine ca are pe cineva de varsta apropiata sa se joace. E mare lucru. Baiatul e tot roman? Dupa nume, asa pare.
Parca ii si vad "jucandu-se": degete bagate in ochi, in gura, tras de par, impins. Brrr, ce scenariu.
Super mami, sa stii ca si mie imi e frica sa nu se inece copilul cu biscuite. Eu ii dau in ultimul timp cate unul dupa ce a mancat, ca sa-l linistesc si sa nu tipe. In felul asta il am ocupat pentru vreo 10-15 min. Azi i-a cazut o ditamai bucata de biscuite din gura. Ce bine! Ca zau daca as stii ce sa-i fac. Nu am fost la nici un curs ca sa am habar ce ar trebui facut. Asa ca mai bine stau cu ochii pe el sau nu-i dau. Paza buna trece primejdia rea. Mai auzisem pe o mamica spunandu-mi ca copiii scuipa cand au o bucata prea mare in gura si nu o pot inghiti. Mie imi este frica sa-i dau numai paine. Daca nu are copilul suficienta saliva si se ineaca? Stiu un caz in Ro.
Mara03, bine ati venit, dragilor! Asteptam poze cu Tudor.
Sandrap - imi imaginez ce griji pe voi cu micuta Sandra. Bai si mititica pe ampicilina injectabil si atatea zile fara sa manance... Bine ca s-a refacut si nu mai are probleme.
Julia23, felicitari pentru micuta . Da' cate cuvinte spune! Ce sa ma fac cu mutulica al meu ca nu zice nimic-nimic. De cand tot astept magicul cuvant, mama. Si cerd ca mai am de asteptat.
Davidutza, pentru puiutul tau. Al meu e la diferenta de o luna mai mic decat David. Sa sper ca peste o luna merge si brontozaurul meu?
Fetelor, ieri am fost la urolog si se pare ca nu a avut infectie urinara. Si ce a fost in sufletul meu... Numai nopti nedormite si pierdute citind pe Internet de riscurile infectiei la refluxul urinar. Iar urologul cand a citit analizele a zis ca ce i-a iesit a fost de cand cu operatia si ca el nu interpreteaza ca ar fi fost infectie urinara. Si parca l-as crede. Si-a facut fellowshipul la Harvard. Iar pediatrul mai mult m-a speriat. Ieri nu mai stiam ce sa fac de bucurie. As fi mancat la un restaurant, dar era prea devrem. pana la urma ne-am dus la Mall si acolo nu ne-a lasat micuta fiara ca tipa de se uita toata lumea la noi. Da' ce conta, eu eram fericita. Offff, unii doctori...
Pupicei pe varfurile nasucurilor la voinicei
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput