Cabinet ginecologic
Va rog mult recomandati-mi si mie un medic bun si un cabinet ginecologic. Caci as vrea sa fac un control mai amanuntit, mai multe analize, sa stau linistita. In viitor voi vrea un BB si sa incep sa "verific" terenul.
Vorbiti asa de frumos de dlDr. Tutunaru si de Dr Nayel , de ai incredere numai din povestirile voastre. Pot merge la ei si daca nu sunt insarcinata? Sa merc asa numai pentru control? Si cum ii gasesc? Merg la spital si intreb de ei?
http://community.webshots.com/user/blanca_000
Raspunsuri
Tia spune:
mergi aici, ai o lista cu medicii recomandati de fete si cabinetele/ spitalele unde pot fi gasiti:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=24686
blanca000 spune:
Tia, dar in acel subiect e vorba de doctori specializati in probleme de infertilitate si sterilitate. Pe mine ma intereseaza deocamdata pentru analize normale ginecologice. Nu am regasit in acel subiect asa ceva. Mai caut nu ma las....poate e..
ginad spune:
Dr.Mihailescu Gheorghe - Policlinica Batistei, cea de langa Ambasada SUA. Cabinetul este la etj.5/6, L,Mi,V - 07-14; Ma,J- 14-18.
Nu e cu programare, posibil sa astepti putin. Lucreaza si la Polizu.
blanca000 spune:
La Policlinica Batistei nu imi place sa merg, Sunt numai doctori in varsta care au ideile lor invechite. Am mai fost si pt control ORL si au zis ca nu am nimik cand colo eu aveam o ciupercuta in gat de cea mai mare frumusete.
Asa ca nu am incredere..
ginad spune:
Am inteles ca s-a spart policlinica, sunt cabinete individuale acum..or mai fi plecat din ei. Dr.Mihailescu e ok, am si nascut cu el la Polizu..
FlorentinaE spune:
Pentru control si analize te poti adresa d-nei dr. Florica Trandafir.Este la Policlinica MED+TRAND situata in str.Veteranilor nr 11, in Bucuresti(statia de metrou Armata Poporului).Tel:0214303301 ptr programare.Sunt multe articole prin revista Femeia,pentru a te documenta.Trebuie sa fii bine pregatita financiar.
Sanatate!
FlorentinaE
anemona spune:
Despre dr Trandafir am auzit niste lucruri absolut socante. Verisoara unei bune prietene s-a tratat la ea si s-a nenorocit, ca sa zic asa. A tratat-o timp de un an si dupa ce nu i-a spus nimic din tot ce-i facea (injectii, instilatii, hormoni, nu stie pt ca nu a vrut sa-i spuna cu ce o trateaza, dar niste preturi aberante), s-a trezit ca este complet dereglata hormonal, cu par pe ea, 100 kg, iar copil nici gand.
In final s-a dus la Lemnete care a ramas interzis de ce i-a povestit fata ca i-a facut. Acum se chinuie sa-si revina cat de cat sau macar sa afle si ea ce probleme are.
Am inteles ca s-a interesat de avizul de libera practica al acestei doctorite si nu prea a aflat mare lucru. E cam dubios ce se intampla acolo.
Gianni spune:
Da , exact asa am pierdut si eu o gramada de tim p , bani si sperante.
Sper ca odata o sa-i vina cineva de hac acestei sarlatance !
Anul trecut si-a batut joc de mine in mod cumplit , poate mergea si mai departe , dar m-am oprit eu (obligata de sot si de parinti!).
Nu a vrut sa-mi spuna nimic despre ce punea in instilatii (cica ar fi secretul ei!!!!)
Auzi , ea vroia sa-mi faca insiminare , cind eu nu aveam nici o trompa buna (adica erau foarte, foarte inchise la capat...)Deci instilatiile mi-au facut f.mult rau , intrucit trompa avea deja lichid (hydrosalpinx) , deci cu instilatiile ei s-au umflat mai mult,pierzindu_si pt.totdeauna forma...(asta am aflat mai tirziu, in urma unei operatii)
Uneori imi vine chiar sa cer concediu si sa vin la Bucuresti sa-i arat eu ei - 20 de milioane pt ce?
Si apoi minciuna ca ea este 2 saptamini in tara , doua in Germania , ca are acolo un cabinet , n-am putut-o gasii nicaieri in Germania.
Am intrebat-o de ce n-as putea venii la ea la cabinet in Germania , intrucit pt.mine ar fi fost mai usor...
Raspunsul ei :in Germania costa 30.000 de euro , pentru ca este considerat un lux...
Sint atitea fete care locuiesc 'afara'si stiu care sint cu adevarat preturile...
O mare, mare ticaloasa.
Deci, atentie!