Ce fac bb-ii la 5 luni?
Raspunsuri - Pagina 2
Codrutza spune:
intreb si eu: cat mananca bebelusii vostri(cei in jurul a cinci luni ma intereseaza) inainte de culcare pentru ca vad ca unii dorm de la 8 seara pana a doua zi la 8 dimineata si ma intreb cum de rezista atata timp fara lapte in burtica. Al meu nu rezista atatea ore, de ex. ultimul biberon cu lapte il ia immed dupa baita, cam pe la 22:30 si se trezeste fix la ora 6 fara 10....(de vreo doua saptamani la ora asta incepe sa se matzaie). aaaaaa, si bea 200 ml lapte inainte de culcare. Iar la ora 6 dimineata bea numai 150-160...foarte rar vrea mai mult.
ai vostri cat beau la ultima masa? ma gandesc ca daca ar bea mai mult poate ar si dormi mai mult....
Ptr Otilia: nu te speria ca fetita ta este mai slabutza, poate ca nici nu are cu cine sa semene mai dolofana. Si apoi, Luca a luat foarte mult in greutate de cand i-am introdus cerealele...era de altfel foarte slabutz.
mariailin spune:
[quote]Originally posted by mumulina
Teodora are 5 luni jumate si 8.4 kg.
Cum o alimentezi de are asa greutate? De la san sau artificial?(daca e valabila a doua varianta sunt curioasa ce papa si cand)
Maria&Vladut
Codrutza spune:
hahaha...nu-mi vine sa cred, tocmai am raspuns ieri la acest mesaj, cum ca bb Luca inca nu se rostogoleste de pe burtica pe spate...si azi m-a facut sa plutesc de bucurie...AZI DIMINEATA CAND L-AM PUS PE BURTICA S-A ROSTOGOLIT .... si era tot un zambet pe fata lui ...radea..., mi-au dat lacrimile. AM BAIAT MARE !!!!!
katty spune:
hahaha...nu-mi vine sa cred, tocmai am raspuns ieri la acest mesaj, cum ca bb Luca inca nu se rostogoleste de pe burtica pe spate...si azi m-a facut sa plutesc de bucurie...AZI DIMINEATA CAND L-AM PUS PE BURTICA S-A ROSTOGOLIT .... si era tot un zambet pe fata lui ...radea..., mi-au dat lacrimile. AM BAIAT MARE !!!!!
Codruta, ti-a prins bine subiectul postat, de ti-a facut asa bucurie piticutul tau.
Eu procedez cu bb-ul meu la fel ca Otilia, doarme linga mine, si cind mai vrea noaptea sa manince, este sinul la fix!!
Otilia, nu trebuie sa-ti faci probleme ca e micut bb-ul tau, fiecare copil are ritmul sau (mie mi-a adus sotul din Italia niste hainute ptr. copii ptr. 9 luni, si ii sint bune acum lui Andrei, nu stiu daca se potrivesc cu marimile de pe hainele de aici). El s-a nascut cu 4,150 kg, deci a fost destul de maricel si la nastere. In rest, sanatate maxima la toti .
LA MULTI ANI IN 2003!!!
katty+bb Andrei+tati (citeodata)
papy spune:
sarah a mea are 4 luni si jumatate si de vreo 3 zile au inceput si la ea rostogolurile....mie mi-e cam frica cand o culc pentru ca nu doarme decat pe o parte si in seara asta se rostogolise pe brtica cand am lasat-o in patutul ei....in schimb nu avem probleme dormim toata noaptea de pe la 7 ,8 la 7 dimineata cand bem 210 ml laptic si pe urma adormim la loc inca vre0 2 ore......dar mai nou tipa cat o tine gurita toata ziua si nu stiu de ce(nu plange)......eu nu i-am dat decat cereale pana acuma dar o sa incep sa-i dau si legume....i-am mai dat si suc de mere
va pupicim pe toate si LA MULTI ANI
mumulina spune:
mariailin, Teodora papa laptic de la mami si in plus piureut de legume (am incercat-o cu mai multe - morcov, dovlecel, cartof, rosie, brocoli, ardei gras, conopida), piureut de fructe si seara cereale. dar dupa fiecare masa din asta (piureu sau cereale) suge sanatos si laptic.
,don'soara Alex si bb Teo
Codrutza spune:
INTREBARE: (mumulina) voi le dati bebelusilor mai intai sa pape si apoi sa suga laptic? intreb fiindca mie doctorul mi-a zis ca intai se da laptele care va ramane aliment de baza si dupa vreun sfert de ora-30 minute se dau cerealele sau legumele...etc.
mumulina spune:
eu ii dau intai sa manance si apoi sa suga. oricat de multa mancarica ar manca (uneori mi se pare ca a mancat atat de mult incat nu o sa-i mai incapa nimic in burtica),lapticul tot il bea. nu chiar imediat dupa masa, mai trec 20-30 minute insa o portie sanatoasa de lapte tot "trage la masea".
,don'soara Alex si bb Teo
cristinacsa spune:
quote:
Originally posted by mumulina
eu ii dau intai sa manance si apoi sa suga. oricat de multa mancarica ar manca (uneori mi se pare ca a mancat atat de mult incat nu o sa-i mai incapa nimic in burtica),lapticul tot il bea. nu chiar imediat dupa masa, mai trec 20-30 minute insa o portie sanatoasa de lapte tot "trage la masea".
alina,don'soara Alex si bb Teo
Cam cit pire maninca o data, ca eu sunt cam dezorientata...
Ale mele maninca cam 100g pire de legumne dupa care mai beau vreo 160ml lapte.Carinei nu-i prea dau sa manince cit vrea ca are deja 8700g si vreo 69cm, desi dr mi-a spus ca nu e prea grasa. Adevarul ca e inaltuta(are pe cine semana).
Cristina si gemenutele