Sus...in Scandinavia (6)
Raspunsuri - Pagina 3
louisea spune:
quote:
Originally posted by narancea
si ce mai ziceti voi grasutzelor ? ploua si pe la voi ?
ca aici in århus le trage bine
la 25 de km de tine, la mine nu ploua dar nici soare nu e. adica e DEPRIMANT!!!!!!
vremea asta rade de noi..
Rayuela spune:
acuma fac si io prezenta,ca am fost ocopata mey!!Ce fac paduchii nordici?Bai,mai e putin si incepe cheful..brrrrrrrrrr,ca mi-e frica deja
Eu tot nu stiu ce sa aduc,care e sarcina mea,in afara de alaptat cupilu.Ziceti mai fratilor,noi cu ce contribuim?Eu ama cilea un magazin bun cu legume si fructe care au ceva gust,spre deosebire de altele..sa aducem?Io zic sa aducem!
Adeluta,pai ce facem mai cu Justin si Diana,o sa ne dea voie?Ca eu aduc salteaua aia bine cunoscuta ...si pot dormi la noi in camera .E voie?
va pupez
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
Adela99 spune:
Rayu, si tu citesti din trei in trei (ca si narancea)? Pai, n-a scris narancea ca o aduce el pe Diana ? Deci Diana s-a rezolvat.
Cabana are 12 locuri, noi suntem 13 cu Justin... hotarati voi (mi-ar face placere sa-l revad plus ca poti sa-i pasezi sarcina ta pe care se pare ca vrei s-o uiti - Curatenia)
Salteaua aia parca m-ar tenta si pe mine, ca tare bine se doarme pe ea.
lilanda spune:
'Neatza scandinavi
Adelutzo, Adelutzo, numai salteau iti face cu ochiul??? Bre, dar chiar 1-2 persoane acolo se pot furisa, ca doar nu ne-or numara aia ca la aramata cind sosim, cind dormim, cind plecam??? Si am inteles ca pin' la urma vine si Horica??? Asa-i narnacea??
pozulici