Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (48)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata tuturor, si celor pe care nu le cunosc, vorba ceea, ca n-am mai intrat de multicel. Mi-a fost dor de voi...Onitza esti o dulce...cred ca nu m-as agita chiar asa rau cu apartamentul daca as avea o viata acceptabila in casa sotului meu. Dar, avem firi atit de diferite cu totii si poate acum fiind gravida le resimt mai acut...de aceea ma consum aiurea. oricum va multumesc ca sunteti linga mine...
Bits, ti-am vazut pozele noi. Ma iubita, e fetita totusi, eu asa cred, de-ai sti ce tuguiata sunt eu... Nu prea inteleg ecografiile cu puiuta ta.
Felis, eu am luat ieri materna cu seleniu gratuit de la farmaciile Helpnet. Deci se poate.
Azi merg si eu la dr. la 5.30, analizele mi-au iesit cu oarece deficiente, trebuie sa mi le descifreze... O anemie usoara, leucocite cam multe, colesterol marit, proteine putine... Si o proasta recoltare a urinei pentru ca mi s-a spus ca nu ar fi infectie urinara, ci probabil nu am recoltat cum trebuie...Azi am mai dus o urina de dimineata la laborator. Cit priveste glicemia, m-am linistit, e mica.
Bits, uite adresele mele de e mail pentru lista cu telefoanele - simona_catrina@hotmail.com; silvia_simona@yahoo.com Multumesc

Simona, 29 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Neata, burtici!

Adriana, preotul ala, saracu, n-o fi vazut ca esti graviduta, desi e prea putin probabil. Preotul care m-a cununat pe mine si care e duhovnicul tatii i-a spus CLAR ca e bine ca eu sa ma impartasesc inainte de a nasta, insa FARA a tine post, intrucat femeile insarcinate, ca si bolnavii si copiii mici, sunt absolvite de canonul postului... Oricum, si la preoti, "cate bordeie atatea obiceie" numai ca e pacat ca uite asa ti se ia de biserica si te indepartezi, cand dai de unul asa...

Fulguletz, Roserb, am o noua probloema pe care vi-o dedic: desi pare amuzant, eu alaltaieri am plans de m-am rupt intrucat am concluzionat eu ca... NU IMI MAI CRESTE BURTA... Parea la fel ca acum o luna. Serios! Si in continuare ma gandeam: daca nu imi creste burta inseamna ca bebe nu se mai dezvolta???

Elilenus, si tu tot la Cantacuzino? Si eu tot acolo... Ar trebui la dr Briceag, e "continuarea" dr mele care nu are decat cabinet particular insa daca va fi cezariana, asa cum se pare, ma voi muta la o dr specializata in asa ceva, tot la Cantacuzino. Si am vazut si pozele, esti tare scumpica...

Onut, le-am vazut si pe ale tale. Ce mami misto esti! Cu burtica cand pui?

Felis, prima poza din biserica este incredibila. Cade luma aia pe tine de zici ca dintre toti tu esti de pe alta lume...

Fetele, care mai de care cat de balenute sunteti. Ete, ma laud si eu: de cand am venit de la mare am pus 1.5 kg. Am in total 5.5 kg acumulate. O fi bine? O fi rau? Sa mai fie asta rost de o problema??

Mie mi-e dor de Misticgirl si ma intreb pe unde e Bobitza.

sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
DPN 22 decembrie, Spitalul Cantacuzino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilenus spune:

raluca.gabriela, arati minunat pentru o mamica, nu te-ai ingrasat dupa cum vad decat in locurile esentiale. Ma intrebam de ce va trebui sa faci cezariana...Si daca vei naste tot la cantacuzino zi-mi si mie ce stii de spitalul asta, te rog frumos.
pupik

http://photos.yahoo.com/elenapangica
elilenus,26 ani, DPN:24 noiembrie
Spitalul Cantacuzino, Dr. Dan Secara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilenus spune:

Fetelor, buna dimineata, azi e o zi minunata, nu-i asa?
Ma intrebam si eu daca vreuna dintre voi merge la cursuri pentru gravide, la piscina sau gimnastica pentru d'astea ca noi.Eu as merge si am facut de mult demersuri dar nu s-au concretizat pana acum decat cu 2 incercari nereusite cand nu s-au prezentat instructorii la apel. Si de atunci n-am mai incercat. Ar fi super sa pot merge cu cineva in aceeasi "situatie" ca mine, nu-mi place sa fiu singura. A, ce ziceti?
pupik

http://photos.yahoo.com/elenapangica
elilenus,26 ani, DPN:24 noiembrie
Spitalul Cantacuzino, Dr. Dan Secara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Elilenus, am toate "sansele" sa nasc cu cezariana din doua motive: cel f serios este ca am placenta inserata f jos, s-a vazut de la prima eco si nu s-a ridicat pana la a treia (ceea ce a inceput sa se si resimta: nu pot sta pe scaun/in picioare mai mult de doua ore ca ma inteapa burta rau). Ca atare verdictul a fost: "se poate naste natural dar cu riscuri, deci cu mare atentie si precautie din partea doctorului". Am citit ce e aia "riscuri" si am asociat si faptul ca nasc in prag de sarbatori, deci dr nu cred ca va fi prea atent si grijuliu, dupa ce va veni cu sarmalele in nas sa ma asiste pe mine, ca atare nu vreau sa am parte de surprize neplacute. Cum a zis si Moss: daca e sa se chinuie cineva, aia sa fiu eu, nu Maria mea.

Al doilea motiv e ca am bazinul micut (ca mine toata de altfel) si bebita e "dolofana" dupa cum s-au exprimat la eco, asa ca exista posibilitatea sa "se intepeneasca in oasele dvs", expresie care, dupa ce a capatat o reprezentare in mintea mea, m-a convins iar ca nu e cazul sa fac pe mama eroina si sa nasc natural no matter what.

La Cantacuzino stiu ca e totul renovat, foarte curat si modernizat. Acolo a nascut o preietna in mai si in afara de spaga crunta la asistente (care nu cred ca lipseste de undeva), nu a avut de ce sa se planga: rezerve de doua paturi, curatenie. Daca mai ai bafta sa pici pe tura cu neonatologul Craciun, esti o fericita, este renumit pt cat de bun si atent este, s-a vorbit si pe forum despre el.

sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
DPN 22 decembrie, Spitalul Cantacuzino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Buna dimineata tuturor burticilor!
Am recuperat cu greu tot ce ati scris...

Fulguletz, sunt superbe pozele din Alpi. Si mie imi place muntele, dar deocamdata i-am admirat pe cei de la noi. Sper sa ajungem si noi prin Alpi odata.

Elilenus, bine ai venit. Frumoasa burtica... si mamica cu burtica... Cat despre cursuri... eu am fost cu o colega de serviciu care o sa nasca in septembrie. Am fost si am aflat o multime de chestii interesante.

Bits, vreau si eu sa stau asa aproape ca tine de ocean... Bebelusul tau se pare ca e foarte secretos (sau mai mult medicii decat el). Oricum dupa poze slabe sanse sa-ti dai seama ce e... si la urma urmei important e doar ca e bine sanatos. Multumesc pentru lista cu nr de tel.

Felis, frumoasa rochita de mireasa.

Raluca, chaiar daca pb ta e cu dedicatie, iti spun si eu sa stai linistita, sa nu iti faci pb, ca daca tu nu iti faci griji si bebe creste in burtica fara griji.

Despre mine sa va mai spun ca si eu am o durere destul de accentuata seara in partea stanga sus... trebuie cumva sa mai las din mancare ca saracu' stomac o fi prea plin. Oricum m-am ingrasat cam mult. Am pus 10 kg pana acum (am inceput de la 57 si ma apropiu vertiginos de 70). In rest e totul bine...

27+ saptamani, DPN 21 Nov
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/orcsarefree/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

buna fetele !

pai io am fost ieri la control...se pare ca totul e in ordine: David s-a asezat deja in pozitia de iesire ; durerea de sub coasta drepata de dracushor o am ca uterul imi impinge nu stiu ce pe acolo (mi-a zis ce si m-am chinuit sa nu uit cuvantul pana acasa ca sa-l caut in dictionar dar tot l-am uitat). Mi-a zis sa evit bauturile acidulate si sa evit sa ma balonez ...
Am vorbit si despre cum o sa nasc : adicatelea daca nu se impune nimic, pot sa-mi aleg ce varianta am chef : cu epidurala , sub apa sau pe uscat, prin cezariana...Oricum, m-a asigurat ca nu ma lasa sa mor de durere si ca au multe analgezice sub toate formele posibile..
Iar io , in principiu, voi opta pentru nastere normala, poate in apa..sa vedem, mai am timp sa ma decid..

Bits! ...la apel! na ca s-a luat si incepe sa ma preocupe si pe mine problema...Pai aseara mi-a confirmat doctorul meu petru a treia ora ca e baietel(plus ca am o confirmare si de la alt medic)..si, ca de fiecare data, mi-a arata ousoarele si cocoselul. Deci se vad si ousoarele...In plus, cocoselul se vedea tare clar..pai cum la tine de nu se vede ????? Ca doar nu cred io ca are un ecograf antic si ca din cauza asta nu se vede bine. Si daca nu se vede inseamna ca e fetita...

cu David, 25 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela
Fulguletz, Roserb, am o noua probloema pe care vi-o dedic: desi pare amuzant, eu alaltaieri am plans de m-am rupt intrucat am concluzionat eu ca... NU IMI MAI CRESTE BURTA... Parea la fel ca acum o luna. Serios! Si in continuare ma gandeam: daca nu imi creste burta inseamna ca bebe nu se mai dezvolta???

of ! mai Ralucutza cu probleme existentiale, pai tu crezi ca burta iti creste asa...ca in povesti..cat altele in sapte zile ???
Masoara burta in fiecare luna si atunci iti dai seama ce si cum ...si , in plus, daca era ceva aiurea iti zicea la eco, nu?

cu David, 25 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Fulgulet esti o dulce,m-ai facut sa rad!eu ma gandesc ca in pozitia in care sta bebe poate ciucurasul ii atarna in jos si nu se vede.percizez ca e cu capul in jos.funduletul langa coasta dreapta si picioarusele in stanga.Fulguletule nu ti-au dat pozica?

VREAU SI EU SA VAD O ECOGRAFIE CU SEXUL UNUI BAIETEL!ma ajuta cineva?

mai devreme am plans de ciuda,ma macina tare ca nu stiu ce e,sunt o fire tare tare tare curioasa.

octy 31 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olga_stan spune:

neata dragele mele! cum va simtiti azi?! eu una ma simt super bine, nu ma mai doare soldul si am revenit la cheful meu de viata! ieri de exemplu m-am dus acasa cu un chef nebun de treaba, am spalat, am dereticat prin casa, am cusut, apropo mi-am facut o fusta tare misto de care sunt mandra, am pus niste poze cu noua mea fusta...ce ziceti mi-a iesit?! pentru cine este interesata poate accesa casuta portocalie din dreptul ID-ului meu.

eliza5, ai dreptate in legatura cu medicii de familie. ei primesc un bonus, salariu mai mare daca monitorizeaza gravide. deci daca nu iti convine de medicul de familie la care esti arondat il poti schimba fff usor. te duci la alt medic de famile la care vrei sa te inscrii, iti da o adeverinta cum ca este de acord sa te ia in primire si cu adeverinta respectiva te duci la vechiul tau medic de familie si ii ceri sa-ti lichideze fisele medicale pe care le ai la el. medicul este obligat sa faca acest lucru chiar daca nu ii convine. daca tostusi nu vrea, te duci la directia sanitara publica si ii faci o reclamatie doctorului. in urma reclamatiei fii sigura ca nu iti va mai face probleme vechiul medic si iti va da tot ce vrei. de obicei nu se ajunge chiar la reclamatie, in general se supun dorintei tale de a-ti schimba medicul.

felis, normal ca daca ai o mobilitate fizica buna vei naste mai usor. asa ca miscarea este cheia noastra spre o nastere usoara!
am vazut si eu pozele tale de la nunta, reusite, parca sunteti buni de pusi in rama, glumeam, imi plac mai ales cele realizate in studio. sunteti tare frumosi amandoi, va potriviti si imi place cum va sta cand zambiti! se vede ca va iubiti si sunteti tare mandrii de voi! felicitari, sa o tineti tot asa!.

olga 30 ani si bebe 26 saptamani de la u.m.
65kg/50kg inainte, doc. mihaila de la sp. judetean arges
d.p.n. sfarsitul lunii noembrie.

Mergi la inceput