Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Se vad pozele pe care le-am pus ieri.

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

http://community.webshots.com/user/andruska30
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Lume, lume !

A venit Ioana in Timisoara cu ploaia, asa cum a spus ea. Noi am vrut sa o asteptam cu soare Dar a venit si soarele tocmai cand a plecat spre aeroport (acum este deja in drum spre Bucuresti) – nu de alta, dar sa vada si ea ca avem si noi soare pe aici !!!

Daca vreti sa va povestim cum a fost, va spunem doar atat: e o comoara de fata iar daca Arturicii seamana macar jumatate cu ea, o sa ii punem pe lista de potentiali gineri, chiar daca ginerica Phillip a lui Iubi Babee o sa fie gelos .

A plecat dar am ratat pozele cu Daria – nu am facut la inceput si cand ne-am amintit ca putem sa facem si asa ceva... gandacica si-a ridicat funduletul, si-a bagat nasucul intre mutunei si a adormit, asa ca... poze data viitoare.

Noi am scapat astazi de vaccin fara plans si a fost foarte cumintica – tati a tinut-o in brate si Daria a fost o viteaza dupa spusele doctoritei. Ca dimensiuni, avem deja 72 cm si 7,400 g.
Cu dintisorii nu ne laudam inca, dar vin ei. Acum s-au oprit pe drum la o bere asa ca ii mai asteptam cateva zile .

Si acum, cateva raspunsuri:
Misilicu – si Daria moare de pofta si curiozitate cand o tinem la masa cu noi. Iar cand ducem ceva la gura, face si ea o gurita mareeeeeeee... mare de tot.

anda141 – BAFTA, BAFTA, BAFTA CU KILOGRAMUL, CU TONA, CU CAT TREBUIE, NUMAI SA LE IEI PE TOATE. Iti tinem pumnii

Roxana_G – cand am citit de gasca de olandezi... !!! Pai daca de la o luna se dau la „iarba”, e normal sa fie suficient de trazniti la mauritata sa cultive campuri - campuri de lalele. Ati mai vazut voi pe undeva asa ceva ? Iar cu excursia aceea lunga – cum era ? A, da: Israel, UK, Mexic si Franta ! Asa ca am o intrebare: pruncul cela’ a ajuns acasa macar odata in perioada asta ???
lui Alex

buli – petele respective se scot cu grija, cu rabdare, cu pila de unghii, cu aspiratorul, cu politia, cu clestele, cu excavatorul, cu meseriasul acela Musculo, si parca mai erau cateva variante (ne)verificate

Ane2 – chiar, tu te-ai ascuns la servici ? Ce sa zic - tu esti in Bucuresti si vrei sa faci o surpriza fetelor la intalnire !!!

Emilly – si noi vrem varza, dar nu la picior !

CataD – iti tinem pumnii sa te angajezi acolo unde este mai bine si venitul mai mare !!!

Am fugit acum.
DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)
http://community.webshots.com/user/darael100

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Din nou, help!
Am gasit de la nestle orez (ca Roxi). Se dizolva in laptele ei nan. Perfect. Problema e ca nu i-as da ca si-asa e cam constipata. Oricum, am luat o cutie.
Am tot cautat si altele sa se dizolve in laptele ei. NU AM GASIT! Toate sunt cu lapte incorporat.
Mamicile cu bebei cu alimentatie artificiala, cum faceti? Le dati asa, cu laptele incorporat, care difera de laptele pe care-l beau normal?
am luat si o cutie cu de cereale cu lapte (deci care se dizolva in apa).
Cum naiba sa fac? Habar n-am din care sa-i dau.
Si la celelalte firme erau tot asa, cu lapte incorporat! Ca sa nu credeti ca nu m-am uitat! M-am uitat o jumatate de ora!
Si...am plecat bou...am venit fulga...

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Fetelor, ce fain ca ploua la voi. La noi e prea cald...dar asa imi e dor de o ploaie de vara si nu numai. Imi amintesc toamna in .ro, ploaie de aia mocaneasca de iti vine numai sa numeri la bani().
...iar vara ploi de acelea torentiale, de cate 10 minute. Super
La noi, cand ploua, iarna, ploua cu galeata si bate vantul si e urat...si nu se compara cu ploaia de acasa. Nimic nu se compara cu ce e acasa.[
Astazi dupa masa de legume, i-am dat lui Amos, un fel de pufuleti, dar cu gust de alune, foarte buni...si chiar i-au placut. Ma gandesc sa ii amestec cu lapte si poate il pacalesc sa bea lapte asa.
Nici noi nu am iesit astazi afara, dar din motive de lene, dupa masa era stomacul prea plin, asa ca am dormit cu totii, pana pe la 19.
Va dorim o seara faina

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ei, Saphir, la noi e ploaie mocaneasca acum, din cea de toamna. Tu vad ca poftesti la rapaielile de vara. Pe mine deja ma apuca nostalgia numai cand vad cerul albastru de toamna si simt vanticelul recisor. Apropos de amintiri, parca imi si vine sa imi iau rechizite de scoala. Pana la urma, mai am doar 6 ani si o sa le iau si pe alea!

Adina, mai sunt si alte cereale fara lapte. De ex Bebelac, Yotis si cred ca si unele de la Milupa. Trebuie sa scrie pe ele fara lapte. Orezul cu pricina de la Nestle nu constipa chiar asa, crede-ma, mai ales daca ii dai doar 2-3 lingurite. E genul de cereale care se dau pentru a pastra lapticul fluid, nu tip piure. Oricum mai cauta.

Darael, eu cred ca baietelul cu pricina nu prea stie ce e casa. Tatal este de fapt israelian nascut in Finlanda si mama este englezoaica, familia fiind stabilita in Amsterdam momentan. Asadar cam toate sunt casa lui! Mda, unii au viata complicata, si vezi noi ne vaicarim cand plecam cu puiutii un weekend la munte.

Adina si Andra, multumesc de sfaturi. Deja ma pregatesc sa devalizez magazinele, insa dupa ce vin de la cursul de saptamana viitoare. Cumparati asadar ce vreti pana pe 4 septembrie, ca dupa ies eu la cumparaturi. Andra, mi-a placut ce lista detaliata ai facut, se vede ca ai antrenament.

Babee, si tie si multumesc ca ai repetat ptr "o baba surda". Oricum ma bucur ca e totul ok cu Anita. Nu mai gasesc numarul ei de mobil pe nicaieri, insa mi-am amintit ca apareau apeluri pe factura mea de telefon detaliata si mai caut acolo sa o sun si eu.

Mai devreme chiar voiam sa ma dau optimista cu mancarea si maraiala, insa acum insist Adina sa ma pastrezi pe lista aceea. In afara de pranz, azi nu a papat Alex mai nimic, gurita e inchisa si sigilata. Nu stiu ce o fi cu ea, demult nu a marait asa la orice. Alterneaza stari de apatie cu agitatie (tip nervos) si totusi nu are semne de raceala si nici temepratura mai mare de 37.2. Sa fie tot o reactie de la vaccin? Sa fie dintii aia? Cum la noi dintii dau semne degeaba de pe la 4 luni, cred ca sunt deja manga la un whisky, ceva mai tare, nicium doar bere ca ai Dariei.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

In primul rind la multi ani sarbatoritilor de pina acum. Am reusit sa citesc ce-ati scris pina acum dar n-am mai reusit sa scriu nimic.
La multi ani Yann, Philip si Diana Alexia.
Lia70 va pupa pt. urarile de ziua lui Alexutzu. Din pacate calculatorul ei e cam defect si nu poate intra pe internet.
Andruska, cind s-a iritat Mircea la fundulet (destul de tare-avea punctulete cu pielicica jupuita) l-am spalat cu ceai de galbenele si l-am uns cu crema de galbenele. Si i-am pus un plastic intre saltea si cearceaf si l-am lasat in funduletul gol. In 3 zile avea funduletul ca nou. BB-lusii au o capacitate de regenerare f. mare, cred ca la noi nu s-ar fi vindecat asa repede.
Babee, si eu i-am dat mamaliguta lui Mircea cind am fost la Vatra Dornei si i-am pus in mamaliguta: lapte de vaca, brinzica de vaci si urda (cumparate), un pic de unt si un vf de cutit de sare. La fiecare mincare se strimba (desi o maninca pina la urma), dar din mamaliguta a mincat un castronel fara sa cricneasca, pe fond de "ciobanas cu 300 de oi" cintat de mine. I-a placut f. mult. I-am pus putina sare pt. ca mi s-a parut mult prea fada mamaliguta asa.
Adina, vezi ca cerealele de la Hero si Nutriben sint fara lapte si pediatra mi-a recomandat ca din astea sa-i dau prima data ca au consistenta mai fina si se dizolva mai bine in lapte.

Pupici.

Diana si Mircea (2.01.2004)

http://community.webshots.com/user/dianab13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Am revenit si noi. (cum ieri am jucat rolul de Rain Man, asa cum am dus la TM ploaia, am adus-o si in Buc. Maine va fi timp frumos!!!)

LA MULTI ANI YANN!LA MULTI ANI PHILIP ! Baietii mei iubiti!
SA FITI SANATOSI comorile mele!

DARAEL (II) sunt absolut super, o combinatie de finete (DARAEL..A) si talent de scriitor (DARAEL...EL)!
Va multumesc inca o data pentru primire!!!

Ne inscriem si noi pe lista de maine (nu pe cea cu sinucigasele).

Diana
Veniti si voi?

Ioana,

YANN
& PHILIP
28.01.2004_

Mergi la inceput

Oau, ce de sarbatoriti zilele acestea !
Scuze pentru intarziere, dar ieri am fost indragostiti si am uitat, asa ca ii punem si pe sarbatoritii de ieri !

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE IERI SI DE AZI:
BOGDAN, CRISTIAN COSTANTIN,
DIANA ALEXIA, YANN & PHILIP, MIHAI ALEXANDRU,
VIVIEN JOHANNA si MAYSA ANDRADA

Sampanie la toata lumea !

,

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Ioana77 – multumim pentru aprecieri. Esti o dulce ! Arturicilor

Adina Iulia – noi lapte normal mancam de la tzitzi, asa ca cerealele cu lapte incorporat este cu lapte diferit – era si culmea sa fie tot „lapte de DARAEL” incorporat !!!
Alte cereale fara lapte nu luam din comoditate – de ce sa ne chinuim noi sa incorporam laptele ?

Roxana_G – sa nu uit ideea: si ia zi, cu baietelul acela, nu ai uitat sa ne spui ca s-a nascut pe un vapor spre USA ? Mai, ce familie – precis un bunic era eschimos !!!
Sper ca nu te-ai suparat, dar suna asa de bine...

,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Ioana, incercam, dar nu bag mina in foc.

Diana si Mircea (2.01.2004)

http://community.webshots.com/user/dianab13

Mergi la inceput