Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (33)
Raspunsuri - Pagina 12
A_Iulia spune:
Babee, imi pare rau, n-ai dreptul sa fii inclusa pe lista. Phillip mananca foarte bine, chiar daca nu supa, mananca in rest orice (chiar si urechile lui mama), toata lumea l-a laudat.
Nu pot, crede-ma. Nu merge nici cu spaga, sa stii.
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
saphir spune:
Babee, multzam Azi cumpar gris si incerc si asa.
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
A_Iulia spune:
Si acum o intrebare la subiect:
Ce fel de cereale sa-i dau lui Moti?
1. Care a fost primul tip de cereale pe care l-ati dat?
2. Cat se da prima data?
3. Trebuie schimbata tetina la biberon?
Scuze de intrebari tampite, de la o mama la fel de tampita.
pozele noastre
saphir spune:
Adina, eu iti zic cu placere, dar cerealele de aici, nu sunt ca cele din .ro.
Asadar, eu i-am dat lui Amos, intai faina de orez, cate 2 masuri in 240 ml/lapte. Apoi i-am dat cereale de porumb, care nu i-au placut simple, asa ca i le-am amestecat cu cele 2 masuri de faina de orez.
Acum, mai nou, am incercat un fel de cereale, cu 8 tipuri de cereale, cu gluten, dar probabil ca stomacelul lui inca nu tolereaza glutenul, pentru ca le-a vomat. Asa ca am intrerupt.
Bafta!
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
Helen spune:
Buna fetelor,
Eu sunt cu nervii la pamant iar Cosmin sta jos in fundulet si se distreaza de minune....
Ieri am scapat fara sa vomite desi la toate mesele a avut tentative dar azi nu am mai scapat: i-am facut o jum de portie (100 g)la pranz - piure cu ficatel, l-a papat cumva si cand sa respir usurata, il vad ca se ineaca, se inroseste dar macar am avut timp sa il iau si sa-l duc pe gresie... a vomitata tot... Eu nu mai stiu ce sa cred si ce sa zic Vreau macar sa reusec sa ma contolez eu cu nervii. Am hotarat ca nu-i mai dau piure, carne, ou, ficatel vre-o saptamana si ii dau la pranz iaurt gol... sa vedem, poate un pic de regim, o macare mai usora o sa-i faca bine... zic si eu...
In alta ordine de idei, maine mergem si la a doua nunta, ceea de aici. Daca suntem nasi chefuim de mai multe ori... bine ar fi sa reusesc sa ma simt si eu bine si sa nu ma mai gandesc Cosmin.. vomita, nu vomita...
Azi o sa-l sun iar pe pediatru sa-i povestesc dar va vrea sa-l vada probabil si acum nu am timp sa-l duc si din nefericiere nu am nici o incredere ca va avea vre-o ideie salvatoare...
Darael, ma rog sa fie cum zici tu...
Saphir, normal ca Amos papa suficiente lactate... lasa ca e bine!
Helen siDan Cosmin (21 Ianuarie 2004)
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004
Babee spune:
Ni ca nu ma supar..dar eram mai mult curioasa cum ar arata numele nostru..incepand cu A
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Si acum o intrebare la subiect:
Ce fel de cereale sa-i dau lui Moti?
1. Care a fost primul tip de cereale pe care l-ati dat?
Singurul fel pe care l-am cumparat si i l-am dat:7 cereale de la Milupa.Nu am incercat altceva, nu stiu ce sa-ti spun.
2. Cat se da prima data?
Am pus la inceput la 150 ml apa+lapte 1 masura(15 ml)
3. Trebuie schimbata tetina la biberon?
Da, noi folosim biberoane Avent si am cumparat tetina cu 3 fluxuri.Papa cerealele cu fluxul 3(3 picaturi).Nu i-a placut combinatia lapte+cereale asa ca am schimbat si ii pun cereale la iaurt.Un iaurt de 250 ml cu 3 masuri cereale(se mai ingroasa si le papa).
Scuze de intrebari tampite, de la o mama la fel de tampita.
Adina..hai ca nici eu n-am mai fost mama pana acum.Dar invat si eu.fac bine, fac rau...om vedea.Pupici
P.s explicit raspunsul??
pozele noastre
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
http://community.webshots.com/user/babee11
http://community.webshots.com/user/phillip0602
Iubi si Phillip (6.02.2004)
anda141 spune:
Helen, si eu zic sa nu-i mai dai cateva zile carnita. Nu stiu ce sa zic, dar mie mi se pare prea mult pentru varsta lor , chiar pentru oricine, de altfel , sa pape carnita in fiecare zi, fie chiar si ficatzel. Am citit ca sta 3 zile in stomac pana se digera - carnea- deci, iti dai seama ca si stomacelul lor are nevoie de pauza.Eu cel putin nu o sa-i dau carne in fiecare zi, maxim odata /saptamana sau de 2 ori .
Multa sanatate!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
http://community.webshots.com/user/monica1816
A_Iulia spune:
Babee, saru'mana de raspunsuri!
Cum sa arate numele tau cu a...normal Ababei!...ca A mosului n-avem...
Da' stii ca fata babei era fata cea rea...de-aia nu se potriveste...
Oricum n-aveai dreptul sa intri in grup...
pozele noastre
Soleil spune:
Maysa, Vivien si Mihai
Salutare si de la noi!
Inca nu m-am aruncat pe geam ca nu vreau sa-i stric lista Adinei. De-abia a facut-o, asa ca o mai lasam deocamdata sa existe . Fie-mea e in continuare mofturoasa, aseara n-a vrut cerealele nici cu lingurita, nici cu biberonul, abia pe la 8 s-a lasat convinsa sa bea cam 120 ml lapte, desi ora ei de masa era la 6.30.
Azi-dimineata iar circ cu fructele, a mancat doar cateva lingurite din borcanel si dup-aia m-am pus si i-am facut eu o banana cu putina nectarina. Din asta a mancat cam jumate. Toata distractia a durat de la 11 pana la 12.15!
Acuma la 2 parea moarta de foame, i-am facut plina de elan o galeata de lapte ca, deh, era copilul nemancat! Asi - a mancat 110 ml si gata! Nu i-am mai dat nici un piure ca precis nu mi-l manca.
Aseara am vazut ca avea si putin febra: 37,9. I-am dat 2.5 ml de Nurofen. Azi la 11 avea 37.6. Deci ceva-ceva tot are. Ce-o fi, i-or da dintii?... Gingiile nu par umflate, dar eu stiu ce sa mai zic...
Adina, eu i-am dat prima data Bebelac - orez simplu. Cate 2 masuri in 175 ml lapte. Am schimbat tetina cu una mai mare.
Apoi am observat ca alea aveau zahar in ele si nu i-am mai dat.
Am mai incercat si altele - a papat doar de la Milupa: unele cu orez si cu porumb sau unele cu orez si porumb si banane. Asta dupa ce am trecut la portie de cereale mancata cu lingurita.
Helen, te cred ca nu mai rezisti, dar trebuie! N-ai ce face... Nu stiu sa iti spun ce ar putea sa aiba Cosmin, pot doar sa incerc sa te incurajez, uffff, ca stiu cat de nasol e sa-i vezi ca nu vor sa manance sau ca mananca si apoi vomita tot
Spuneam ieri sa fie-mea il mosteneste pe taica-sau cu fitzele la masa ca si el tot asa a facut pana la 2 ani. Ba mai rau, ori nu manca mai nimic, ori vomita, de era biata soacra-mea speriata ca ii moare copilul pana la urma. Doctorii nu stiau ce are. Pana la urma, au ajuns la concluzia ca nu ii trecuse icterul de cand era mititel si a tinut-o asa pana la 2 ani cand a dat in hepatita. Dup-aia, s-a terminat cu mofturile, varsaturile, etc. Nu spun ca asta are si Cosminel, dar cine stie...
Roxana, Fabi, bine ca ati scapat de vaccin!
Catalina, mult succes!
In alta ordine de idei, dati-mi si mie careva un numar de telefon ca in week-end nu stiu daca mai reusesc sa intru pe net si sa vedem pana la urma cum ramane cu intalnirea din Botanica. Cica ploua in week-end!
Pupici pufulosi!
Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
Album Tiana
Andruska spune:
Maysa, Vivien si Mihai
Apropos de Maysa, al doilea nume este Alexandra nu Andrada - asa a dorit sotul Ramonei si deh...asa o cheama - Maysa Alexandra.
Mai Adina pai tu in loc sa incurajezi lumea faci lista cu sinucigase . Uite ca eu dc vreau sa ma inscriu pot insa nu prea as fi amatoare, sincer. Vad ca Matei inca papa de toate.
Aseara nu stiu ce a avut ca s-a cam trezit noaptea si pana nu a papat (pe la 05,15) nu s-a lasat dupa aia nani pana la 09,30 - si eu odata cu el ca Andrei este la gradinita .
Soleil- iti trimit PM cu nr meu, poate asa ma ierti ca nu te-am trecut pe lista la inceput . Sper insa sa nu ai dreptate si sa nu ploua ca sa ne putem intalni .
Fug sa il pregatesc ptr masa de pranz ca nani nu cred ca mai vad astazi pana la ora 18,00- a dormit afara aproape 3 ore , demult nu a mai facut asa.
Pupicei la toata lumea
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
http://community.webshots.com/user/andruska30
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004
NIHIL SINE DEO !!!