Exista alta solutie in afara avortului?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kylie spune:

Uite ce zic eu. Te duci la farmacie si ceri un test de sarcina si ti-l faci miane dimineata cu prima urina! Testele de sarcina detecteaza si dupa 1 saptamana sarcina, eventual 2... daca e sa fie bebe atunci una doua il detecteaza fie dupa 1 sapt, fie dupa 3.
Si la doctor nu trebuie sa te dezbraci, nimic, doar sa iti areti burtica (goala) in caz de te hotarasti sa iti faci un ecograf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

ai avut 3 relatii sexuale neacoperite vrei sa faci un avort si iti este totusi rusine sa mergi la doctor?!draga mea,ce mai astepti.si daca iti iei testul de la farmacie si esti gravida cum vrei sa faci intreruperea de sarcina prin corespondenta?
te rog sa ma scuzi,dar nu este posibil cand exista atatea metode de contraceptie sa fim ignorante.nu este permis.ai auzit de sifilis,sida hepatita ?!

Mergi la inceput

Haidati mai fetelor, nu mai fiti asa rautacioase. Ii ultimul lucru de care are nevoie daca intr-adevar e cu bebe. Nu incerc sa ii iau partea, caci dupa cate aud nu numai ca nu s-a protejat, da' nici macar nu s-a interesat, totusi eu incerc sa o sfatuiesc ca accidente se pot intampla oricui.
Astept rezultatul testului
Ce mai pot sa zic este ca daca ai inceput sa ai dureri ca la si cand esti pe ciclu, zile la rand (nu neaparat continuu) este mult mai mare sansa sa fi gravidutza, fiindca asta inseamna ca se dilata uterul (adica creste bebe) Un alt semn ar fi sa-ti curga cateva picaturi de sange in apropierea zilei cand trebuia sa iti vina menstruatia. Cam astea sunt semnele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

nu este vorba de rautate ci de MINTE.sa te gandesti de doua ori la ce ti se poate intampla.si cel mai simplu este sa mearga la doctor.si daca nu este gravida si s-a imbolnavit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Draga mea,
Sincer nu stiu vreo alternativa la avort decat prevenirea sarcinii nedorita( si slava Domnului sunt atatea metode)..Dar ca sa eviti orice complicatii , un control nu strica.. Nu vreau sa te sperii... dar daca e o sarcina extrauterina... poti Doamne fereste sa patesti ceva mult mai grav... De asemenea pot fi multe alternative...poate fi o raceala , o dereglare hormonala....In orice caz nu face ceva care mai tarziu iti va crea neplaceri..Decizia iti apartine..
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

Eu imi aduc aminte ca am asistat cu ani in urma la o discutie intre fete si una dintre ele medic,sau farmacist spunea ca pana la 2 sapt de la conceptia embrionului se pot lua niste pastile care sa declanseze ciclul... oare cum se mai numesc?? ... care au alta intrebuintare in mod normal dar daca le iei cate 5 deodata in 3 reprize la interval de 1/2 minute se declanseaza ciclul...asta numai pana in 2 sapt de la actul sexual neprotejat... si nu se considera avort ... acuma eu nu stiu daca e asa sau nu spun si eu ce am auzit. Medicamentul era romanesc si desi s-a discutat mult de numele lui eu nu imi mai amintesc cum ii zice... era ceva pe baza de hormoni...
Poate a mai auzit si altcineva de chestia asta ...

Denisa si bebica din burtica - 27 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Eu nu le recomand. In nici intr-un caz. Si nici nu cred ca vre-un medic le recomanda, tocmai din cauza efectelor adverse.

Mergi la inceput

erata...
le iei cate 5 deodata in 3 reprize la interval de 1/2 minute

Corect: le iei cate 5 deodata in 3 reprize la interval de 1/2 ora (30 minute)

"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Kylie

Eu nu le recomand. In nici intr-un caz. Si nici nu cred ca vre-un medic le recomanda, tocmai din cauza efectelor adverse.

Da! M-am gandit eu ca normal nu este, ca sunt sanse sa dea tot echilibrul hormonal peste cap.
Iarasi m-a contrariat teoria cum ca nu ar fi considerat avort... eu nu stiu cand incepe sa fie considerat avort dupa cate saptamani?? Ca am citit ca la 5 saptamani de sarcina embrionul simte deja durerea ... cand se stabileste o relatie intre suflet si embrion???

Mergi la inceput

Nu e vorba daca e sau nu avort, eu sincer prefer avort decat un bebe in cazul in care nu ii dorit si le inteleg perfect pe fetele care spun ca nu au cum sa pastreze bebeul,niciodata nu le-am condamnat in caz de accident, mai putin in cazul in care nu se informeaza mai intai si se duc asa de capu' lor sau dupa metode gen Emilia (dupa calendar si dupa masurarea temperaturii bazinale)
Nici nu vreau sa intru in subiect pentru ca ma enerveaza cumplit cand cineva vine si se apuca sa faca tot felul de judecati asupra unei persoane pe care nici macar nu o cunoaste, nici macar nu stie cee cu viata ei. Ma enerveaza la culme!
Dena, eu ziceam din punctul corpului ei ca nu e bine si nidiodata nu voi fi de acord ca coneva sa recurga la prostii dinastea. Tocmai pentru ca am o prietena care a recurs la asa ceva. I s-a administrat o doza mare de hormoni si bine'nteles ca nu a omorat bebeul, ci s-a complicat totul. Nici bebeul nu l-a putut pastra (probabil nici nu mai era copil) si s-a ingrasat vreo 40-50 de kilograme. Sigur a mai avut si alte complicatii da' s-a mutat din ro si nu am mai povestit.. stiu doar ca era disperata cand a vazut unde a ajuns si a facut totul cu mana ei.
Si abia la 6 saptamani incepe dezvoltarea, pana atunci este o masa de celule. Masoara intre 2 si 4 milimetrij

Mergi la inceput