Bebelusi de iunie-iulie 2003 (27)
Raspunsuri - Pagina 6
elena_ltd spune:
Am uitat sa-ti zic si sa va zic celor interesate, am descoperit un medicament bun petru diaree Ercefuryl. I-am dat prima doza seara si pana dimineata scapase de diaree. Doza fiind de jumatate de capsula la 12 ore. Dupa 2 zile deja a facut normal. Evident cu regim si ceaiuri, dar minunea asta mi s-a parut ca a facut-o.
Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici
AdynaB spune:
Elena,cu toate ca intru foarte rar aici ,tocmai din cauza faptului ca esti putzin dat la o parte,cum spuneau si fetele mai devreme,eu itzi urez pt. Mihai numai sanatate si sa dea Domnul sa fie ultima oara cund mai calci intr-un spital cu el. Va pupic
Pt. fetele da-te de o parte ,ca si mine ....ce sa-i faci asta e...si eu am incercat da aflu niste pareri o data si nu am fost "bagata in seama"...dar nici un bai,sint fetele mai de mult aici si probabil grupuri...asta e...sa stiti ca si eu stau pe ginduri daca sa mai intru sau nu...
Adyna si Selina bambina
carmenutza spune:
Elenus,Slava Domnului ca totul este bine acum!Ma uimesti cu memoria ta de elefant...sectorul 2, aa?
Alinutza, nici nu ai idee cat mi-ar fi placut si mie sa zic "bine ca sunt aici" si nu neaparat in State...de atatea ori luam si noi in calcul varianta emigrarii...nu atat pentru noi, cat pentru viitorul pe care il potzi oferi copilului....nu stiu ce ne mai tine aici....pe zi ce trece ma conving ca este o tara de kkt.Concediile nu mai merita sa le faci aici, sistemul medical la pamant, in scoli nu se mai face carte cum se facea, salarii penibile, totul nejustificat de scump, politica este o "floare"...hopeless.
Catan, Calina, fetelor...nu plecati...nu este nimeni rau intentionat, si nici gasti nu s-au format, poate doar simpatii, ceea ce oricum este inevitabil si deloc un lucru rau...un motiv ar fi, asa cum au mai scris fetele, ca unele posteaza mai mult, de fapt mai des.
.
Bibi, Andra are dreptate cu ANL-ul. Nici mie nu mi se pare cea mai inteleapta alegere...de ce nu faci un credit imobiliar?
Noi maine dupa-amiaza plecam in Antalya....de abia astept...azi ma apuc de bagaje...mai avem cateva cumparaturi de facut...si gata ....vacanta pe care am asteptat-o toata vara a venit.Da' maine tot imi fac timp sa mai intru pe aici pana plec.
Va pupicesc,
Carmen si bb Maya Alexia
gianina spune:
Buna,
Ne-am intors si noi de la mare. Mai trebuia sa stam vreo 2 zile dar am fost goniti de ploile ce au venit. Simona a mancat la mare cum nici nu indrazneam sa visez. Cate 2 borcane de 220g de la Hipp pui sau vita pe zi + unul de la Nestle cu fructe. Sa vedem cum va manca acasa.
Elena, multa, multa sanatate lui Mihaita!
Carmenutza, concediu placut... asa cum spunea si Dana, turcii sunt foarte primitori... am fost si noi acum 3 ani si ne-am simtit minunat.. serviciile lor sunt ireprosabile.
Revin mai pe seara........sper.
gianina si Simona Andreea
Catan spune:
Elena ma bucur ca puiul tau e mai bine ,va dorim tot binele din lume si sa aveti parte de bucurii si impliniri .Sanatate ,multa scumpului care a trecut prin asa ceva >Nu imi imaginam ca sistemul sanitar romanesc e asa la pamint ,e dureros si regretabil ca se intimpla asa cazuri ,care nu cred deloc ca sint izolate.Sa speram ca se va mai schimba ceva in medicina romaneasca.Eu nu am reusit sa mai intru pe forum ca aveam computerul defect si am stat o luna fara .Poate cum a spus una din fete este adevarat plictisim si atunci ce rost are sa mai aparem si noi aici?Calina nu as vrea ca si tu sa spui La revedere ,intoarce-te in grupul fetelor ,ma simt ca si cum le-as cunoaste ,ca pe niste prietene.
Ce mai stiti de Crisa?
Dar de Claudya ?Ca nu a mai scris nici ea de multicel.
Va pupam Catn si trupa de pitici.Cindy un pitic lenes care inca nu merge.
http://community.webshots.com/user/catya106
Lya spune:
Elena poti sa-i mai dai si telina,pastarnac,patrunjel,dovlecel,macaroane,ou fiert moale.cas,telemea.
Va las ca nu ma lasa Ruth sa scriu.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Lya
pojogam spune:
Buna seara la toata lumea…
Ne-am intors de la Dorna sambata nopatea, deoarece numai asa se poate calatori cu Flaviu, doar dupa ce adoarme seara. Aveam de gand sa va povestesc cateva faze dragute care s-au petrecut, insa foarte sincer elan nu mai am dupa ce am citit si eu povostea Elenei.
Draga Elena mi-am dat seama inca o data cat e de importanta sa ai un copil sanatos si sa resusesti sa il mentii intr-un echilibru. Mi-am reamintit de scurta mea experienta cu Flaviu in spital doar pt niste analize si ce senzatie am avut vazand cum ii iau analizele si cum sunt tratati copilasii de acolo; cum sunt dusi la analize (cei care nu au parintii acolo) de asistente plictisite si dornice doar de bani… e o situatie terifianta ce se petrece in spitale, dar asa cum si tu ai zis e multa tacere si fiecare spera ca asa e mai bine. Eu cred ca suntem departe de tot ce e lagat de umanitate daca ne uitam la ce se petrece in spatele unui perete de spital. Ma duc dupa ce scriu sa-l sarut pe Flaviu si sa-l imbratisez asa cum cu drag in gand il sarut si il strang in brate si pe Mihaita, sa se faca bine. Privind ce problema serioasa ai avut, faptul ca Flaviu nu prea mananca sau nu a mancat o perioada buna, mi se pare acum un moft.
Am hotarat sa-I fac si eu un exudat faringian sa ma lamuresc la ce antibiotice raspunde pt ca in tratamentul de rosu in gat am parcurs vreo 3 antibiotice.
Intrebare: tratamentul pt refacerea florei tb sa mi-l recomande medicul, nu pot sa-l administrez eu de capul meu ?
Amik chiar eu ti-am spus mai de mult ca de ex am introdus laptele de vaca pe la 7 luni si nu am fot de acord sa-I introduc formula. Eu spun mereu ca ce e natural e mult mai bun si mai usor digerabil. Deci noi acum avem un nene care ne aprovizioneaza la 3 zile cu un lapte de vacuta proaspat. L-a tolerat f bine si am inceput cu un lapte mai slab de vaca la inceput.
Bibi ma gandesc la un alt credit decat la ANL. Mai tatoneaza terenul sa vezi ce credite ti s-ar putea acorda pt casa, mai ales ca esti tanara cu copil.
Catan, Calina oare care dintre noi nu s-a simtit indepartata si apoi nu a asteptat raspuns la ceea ce a scris? De ex si sotul meu care e de curand pe aici s-ar putea plange…E bine ca ne-ai atentionat si e pacat sa va pierdem. M-ai spune-ne despre tine si “pici”
concediu cat mai odihnitor si placut. Eu am fost doar in Kusadashi si mi s-a parut extra, de Antalia am auzit numai lucruri bune.
Va sarut si multa sanatate la copilasi.
Mihaela si Flaviu
http://community.webshots.com/user/pojogao
alexandrueduard spune:
Salutare fetelor. Nu am mai scris de tare mult timp, dar jur ca v-am citit zi de zi. Sunt atat de obosita, incat nu am nici un pic de inspiratie, iar pe de alta parte Alex e argint viu. Nu ma lasa o clipa sa respir, iar cand doarme nu stiu ce sa fac mai intai.
Elena : ce face vecinul meu preferat? Sunt sigura ca se intremeaza pe zi ce trece.
Noi vrem sa plecam la Predeal poimaine, dar fara Alex. Vreau sa merg doar cu sotul meu vreo doua zile (daca rezist fara Alex) sa dorm de sa rup patul (zau ca doar dormim!). Oare sunt o mama rea ca nu-l iau si pe puiul meu cu noi? Adica nu tocmai rea, dar , asa.......oare ma gandesc: chiar plec fara el? De fapt ieri chiar stateam in dubiu daca sa-l luam sau nu si mi-a dat el, mititelul raspunsul: are rau de masina. E a treia oara cand vomita in masina, intr-o luna, iar cand ies afara isi revine instantaneu. Nu am prea mers distante lungi prea des, doar pana la Voineasa si inapoi, dupa aceea cam vreo 100 km dus-intors de inca vreo 2-3 ori si in rest in Buc. Si chiar si in oras tot mai vomita daca e prea cald, sau daca nu sta intr-un loc. Stiti cumva voi vreun remediu?
Nu stiu cat am fost de coerenta ca sunt foarte obosita. Zilele trecute parca nici nu mai gandeam bine din cauza oboselii si ma gandesc ca trebuie sa-mi revin ca sa pot avea grija de el in continuare.
Sunt si suparate pentru ca ai mei au parasit casa in care au locuit 22 de ani, deoarece era nationalizata si acum stau cu chirie, nu stiu cat timp. Am si plans cateva zile pentru ca-mi e mila de ei, dar sper sa se rezolve cumva.
Acum inchei ca mi-e ca adorm pe tastatura.
Va pup si aveti grija de copilasi!
Magda si bb Alex puisor
elena_ltd spune:
O sa ma opresc din torentul mesajelor pentru o vreme, maar cateva zile, pentru ca deja sunt pe un fond usor psihotic si am tendinta sa vorbesc mult si sa exagerez, mihai a facut iar febra 38,4, are rosu in gat si tuseste de data asta. Asa ca o sa-mi iau o pauza la topic pana o sa redevin intrega la minte, dar va anunt cand Miki e sanatos.
In fine, pentru altceva am revenit. In aceeasi nota hipersensibila, ma obsedeaza faza cu plecatul si cu datul la o parte, cu grupurile si asa mai departe. Nu o sa reiau ce am zis anterior, e extraordinar ca in sfarsit Catan a spus lucrurilor pe nume si ma bucur ca a facut-o ea si mai cred ca ce au raspuns fetele pana acum au mai limpezit putin apele. Sunt convinsa ca de maine vor veni si alte lamuriri, daca mai e cazul.
Uneori, din lipsa subiectelor provocatoare sau cu tematica, topicul suna ca o insiruire de monologuri, xuleasca a plecat la mare, bb y are doi dinti, z s-a certat cu sotul etc. Sunt pagini intregi cand nimeni nu raspunde nimanui, se varsa focuri, se glumeste si alte alea. Pentru mine personal acest topic a fost o vreme viata mea sociala, am mai spus-o si nu va mint, asa ciudat si aparent exclusivist, in care cu greu mi-am gasit si eu fotoliul din care sa ma simt eu insami. Asta este, suntem diferite, avem prioritati diferite si mai ales moduri diferite de comunicare. Dar de-aici iese si treaba buna.
Catan, m-am simtit ciudat cand ai ridicat tu problema pentru ca vazuta din prisma mea, erai "pe val" la topic. Si mi-am adus aminte cand dupa ce v-am vazut pozele, am avut intentia sa-ti spun cat poti sa fii de frumoasa si n-am facut-o. Am uitat, trecusera alte mesaje, mesajul meu nu mai concorda cu ele si asa mai departe. Lya se mira ca mi-am adus aminte de Ruth cu enterocolita si exemplele continua la nesfarsit. Amikul, care de cate ori intra povesteste despre cate in luna si in stele despre Alexandra, de la hainele ei, pana la probleme de viata. Nu stiu de cate ori am facut vreun comentariu cu referire la ea, ca n-aveam ce sa-i zic exact, dar daca ii vad vreun subiect deschis prin alte parti, intru repede ca poate are nevoie. Chiar si fara sa se raspunda imediat, pentru mine a devenit evident ca nimeni nu exclude pe nimeni si nu cred sa existe vreuna care sa strambe din nas la un nou venit. Dimpotriva.
Ce as mai spune Adinei, Calinei, care zicea ca de cele mai multe ori intru va citesc si vreau sa va scriu dar imi dau seama ca ma bag in si eu ca musca ..... pai cum, daca e ceva de zis, atunci trebuie zis, nu se stie cui ii foloseste. Si unde mai pui ca "beneficiarul", chiar daca nu va fi recunoscator pentru informatii si efortul de a le scrie, poate si mai mult de-atat, macar data viitoare va sti ca are o colega la topic. Si nu asa oricum, una care l-a ajutat. Si mai zici tu pentru ca discutiile se poarta doar intre anumite persoane. N-ai idee tu cum asteptam eu acum vreo luna sa schimb doua vorbe cu cineva pe-aici si batea vantul. Si daca deja "gasca exclusivista", sa-i zicem, s-a compromis, pai uite cate fete si-ar dori acelasi lucru - sa vorbeasca. Fa abstractie de cele care te ignora si leaga dialoguri cu celelalte care isi doresc acelasi lucru si care percep ca si tine tendinta de marginalizare, pe care, repet, o inteleg, dar totusi pana la punctul asta, in care cred ca fiecare poate sa faca ceva mai mult ca topicul si comunicarea sa se imbunatateasca si sa ne serveasca mai bine interesele.
Hai, fetelor, doar trebuie sa comunicam in primul rand ce credem noi ca e de interes pentru copiii nostri, sa ne ajutam cum credem noi mai bine si daca o mai dam si pe povesti nemuritoare sa trecem cu vederea sau sa ne amuzam.
Sper din tot sufletul sa va razganditi, imi fac mea culpa in privinta asta, nu pot promite ca voi fi extrem de vigilenta la toate mesajele, prefer nota de relaxare, dar pot promite ca atunci cand consider ca pot ajuta sau da cu parerea, o voi face. In tot cazul, daca hotarati sa plecati, sunt una dintre ele care au de pierdut.
Adina, Gianina, Catan, tuturor, mai, va multumesc inca o data pentru gandurile bune si urari!
Carmenutza, vreme buna, vacanta placuta, distractie maxima si sa faceti poze!!! Mi-ai dat un imbold cu vacantele in afara tarii si poate la anul ma reorientez, asa ca vrem detalii la intoarcere. Pupici pentru Maya!
Catan, fata draga, ce vorbesti tu cu plictiseala, asa cum tu ai impresia ca ne-ai cunoaste de mult timp, ca pe niste prietene, la fel simt si eu, inclusiv legat de tine. Am toata admiratia pentru sinceritatea si modul direct in care ai expus lucrurile, dar revino asupra deciziei. Sper ca mesajele fetelor ti-au schimbat parerea si stiu sigur ca maine sar altele.
Crisa e la tara de pe la inceputul verii, dar vine ea.
Mihaela, bine ai revenit! Ba poti sa faci tu tratamentul cu ecoflorina, are prospect si e banala administrarea. E tare bun. Mai vorbim noi ca acuma m-am intins enorm si am vazut mesajul tau abia inainte sa-l trimit eu pe asta. Sa povestesti neaparat de vacanta ca mi-s fana Flaviu din frageda lui pruncie.
Magda, multumim! Cat despre munte, sa va faceti de cap ca nu pateste nimic Alex, abia ca o sa aiba parinti mai relaxati la intoarcere. Imi pare rau de ai tai. Sa fie cu bine!
Gata.
ne vedeti aici
elena_ltd spune:
Tot am uitat sa zic ceva, e clar ca tre sa-mi tratez nu numai copilul, dar si neuronul.
Mihaela, cu ecoflorina poti sa-i faci si iaurt cu fermenti lactici vii, e superbuna si absolut naturala, mai ales ca tu gasesti lapte de vaca natural.
Lya, mercic de info ca aveam dubii la dovlecel.
ne vedeti aici