Cum vi se pare viata in Japonia(20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Long time no see!Salutari tuturor!Vad ca au fost ceva taifunuri pe aici!Ce s-a intamplat cu voi fetelor?
Eli Sa-ti traiasca bebelinul!Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

hai ca am venit si yo...am mai intrat,am citit si am iesit...
jojo merci de intrebare...noi suntem bine dar ocupati...am fost fost in disney,iar luna viitoare avem petrecera de anuntat casatoria... [kekon hirouen]
ne-am hotarat intr-un final unde sa facem petrecera dar problema e ca nu-mi gasesc rochie marimea mea si tre` sa-mi faca la comanda
eli cred ca esti foarte fericita...sa-ti traiasca si sa te bucuri de momente cat mai frumoase alaturi de bb tau...
va pup pe toate si probabil abia de luna viitoare (la sfarsit,ca pe 28 pleaca si sorela) o sa am din nou timp sa intru mai mult pe DC

atunci o sa revin si cu poze,ca am facut muuuuuuuuulllteeeeee

http://community.webshots.com/user/sandra2o

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns knicoleta spune:

buna fetelot stie cineva numele AMON ce insemna

knicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliana spune:

Fetelor am si eu o rugaminte la voi . Vreau sa o chem pe mama la mine si nu stiu ce acte am nevoie ca sa-i fac invitatie . Multumesc anticipat pt raspunsuri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

Eliana,daca mama ta este din Buc.,trimite-o la ambasada Jap. si o sa-i dea cei de acolo o lista cu toate actele necesare.Daca este din alta localitate,trimite-mi pe PM un numar de fax si iti trimit eu lista.Eu acum sunt la munca iar lista o am acasa,asa ca s-ar putea sa intarzii cateva zile pentru ca de maine plec in Okinawa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Eliana asta este ce mi-a trebuit mie anul acesta ,sper ca nu sa mai skimbat nimik de atunci.

Scrisoare invitatzie
Scrisoare garantzie
Programul sederii
Certificat de adresa (Juminhyo)
Registru familiar (Keseki tohon)
Adeverintza de la serviciu(Zaiseki shomei)
Adeverintza venituri(Nozei shomeisho sau Gensen choshuhyo)

Oricum poti da un telefon la Ambasada Japoniei din Romania si mai poti cere informatii sau uite-te pe site-ul lor www.ro.emb-japan.go.jp

poze cu Ayu

Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Eliana,mama si tatal meu au fost aici anul acesta.cu actele nu a fost greu;te pot ajuta;daca vrei trimite-mi un nume de fax.Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna! Multumim mult pt urari. Si voua, multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor!
jojo, noi, eu si bebe, suntem bine, multumim de intrebare.
Mami e cam rupta de oboseala pt ca Stefanel isi shimba programul zilnic, iar dupa fiecare masa, in loc sa adoarma repede, repejor, el se uita pe pereti chiar si 2 ore, timp in care ori trebuie sa il legan (traisca scaunelul de masina), ori sa fiu pe aproape sa ii vorbesc. De multe ori, mai ales noaptea, eu incerc sa-l culc, dar ma adoarme el pe mine. Bine ca atunci cand ma trezesc (ca mi-a amortit mana sau nu mai pot dormi in fund sau nu mai am loc in pat) el face nani in continuare. Norocul meu: cand doarme de cele mai multe ori o face timp de 3-4 ore. Sanatos sa fie ca peste restul trecem noi.

knicoleta, daca numele e in kanji, intelesul depinde de caracterele cu care e scris.
Daca nu e in kanji, cauta pe net "baby name meaning" si vei gasi si pt "AMON" semnificatia.
De ex. Amon - (semnificatie) Hidden - (origine) Egyptian
Name: Amon -Origin: Hebrew -Meaning: Trustworthy

Pupici tuturor! O zi buna!

mami Eliza si bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.babiesonline.com/babies/h/hanako/" target="_blank">web1 web2 www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=eli" target="_blank">paginuta DC www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Stefan Takeshi&mid=2236&cid=10198" target="_blank">album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Fetelor ce se intampla cu voi?De cateva zile nu mai intrati pe net;iar o parte dintre voi,chiar ati disparut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Si topicul mergea cu pasi de melc.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput