Cum vi se pare viata in Japonia(20)
Raspunsuri - Pagina 14
pika-pika spune:
Vai,fetelor!!!Ce primire placuta!!!Multumesc!DC-ul l-am gasit de mult timp,de vreo 3 ori am dat peste el...o data cautam o reteta de ghioza,apoi...ceva despre limba japoneza.Mi s-a parut interesant de prima oara,am vazut ca spune multe lucruri despre familie si copii si m-am gandit ca o sa am ce invata de aici.M-a surprins placut sa vad atatea fete romance stabilite prin alte tari,mamicile din Romania si tati de mai stiu eu pe unde,uniti toti aici...
Andromeda
Aliada spune:
Bun venit noilor sosite!O sa va simtiti foarte bine printre noi.
Sorina,nu mai pierde timpul ramas plangand iubita!Mai degraba bucura-te de el la maxim mai ales ca nu stii daca te vei mai intoarce.
DC-ul va ramane in continuare pe loc indiferent de unde scrii.
knicoleta spune:
www.Skype.com ceva mai usor ca yahoo mesene deci mai bine zis telefon pe gratis
knicoleta
Sorina-Alexa spune:
Sandra,iti multumesc pentru incurajari! Hai,nu te intrista,imediat va trece timpul si-ti vei revedea surioara,mai ales ca la anul vei merge in Romania,mai mare fericirea.
Aliada,asa este,ai dreptate.Voi profita din plin.
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
Poze
michiyan spune:
Sorina, hai sa ne fixam o zi de intalneala ca parca vad ca pleci si nu ne-am mai intalnit.Mai mare rusinea, sa stam in acelasi oras si sa ne vedem din An in Paste.
Sorina-Alexa spune:
quote:
Originally posted by michiyan
Sorina, hai sa ne fixam o zi de intalneala ca parca vad ca pleci si nu ne-am mai intalnit.Mai mare rusinea, sa stam in acelasi oras si sa ne vedem din An in Paste.
bm
Sigur ca da,eu mai lucrez pana pe 30 sept.,si dupa aceea voi fi mai libera,asa ca abia astept sa ne vedem.
Spune-mi tu o data cand esti libera,pe 1 mergem in Tokyo,deci in afara de vinerea viitoare oricand este ok.
Astept vesti!
Sorina.
Poze
Sorina-Alexa spune:
Sandra,maine este ziua cea mare!!!
Iti doresc sa ai parte de-o zi minunata si sa te distrezi la maxim!
Casa de piatra si multi ,multi ani fericiti alaturi de sotul tau!
Sorina.
Poze
sandra20 spune:
sorina multumesc mult de tot!
azi am fost sa facem pozele ,ca maine nu cred ca aveam timp...abia astept sa le vad....azi m-am simtit ca un fotomodel [:d]...maine o sa ma simt ca o printesa(sper)....bb a fost si el cuminte la foto si a zambit...va pup pe toate si sa ne "vedem" cu bine sapt viitoare...
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu
http://community.webshots.com/user/sandra2o
Irimell spune:
Sandra, distractie placuta miine si sa fii fericita! Casa de piatra si tot ce iti doresti!
Pupici si numai bine,
Irimell