Din Elvetia - partea a-3-a
Raspunsuri - Pagina 14
lorelei_19 spune:
Bine-ati venit, Anutza si Eva! Si eu sunt tot o Ana, dar locuiesc in cantonul Aargau (e la granita cu Basel )
Si clipe frumoase pe dc, sanatate si multa fericire!
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
iren spune:
Salutare, duamnelor!
Io d-abea acu vazui ca-s felicitata, multzam foarte, sinteti niste dulci !
Craciunul, Revu si toate cele o sa le fac cu sotzioru si plozii loco, respectiv vom sta acasa ca doi familisti ce ne aflam, si daca de rev nu ne pica ochii in gura de somn o sa ne uitam la un film, vhs sau dvd, asta ca sa sarbatorim noaptea de anu nou! ...ca ccc cu doi plozi nu ne mai invita nimeni pe niciunde, gata, sintem pe lista neagra!
Ana, bine-ai venit pe forum, si daca ai drum prin zh, da un semn, sa ne-ntilnim!
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
Poze cu noi
Danelutza spune:
Si noi petrecem sarbatorile acasa, asta pentru ca bebelusului din burtica nu prea-i place in masina si cum doftorul a spus sa ma odihnesc cit mai mult, voi profita sa stau mai mult intinsa, ca somnorosului ii place sa doarma.
Oricum distratzi-va si pentru familistii care stau cumintzi in casa.
Daniela
juliafin spune:
Vaaaaaaaai,da`pe aici s-a pus praful,nu sutem prea harnicute.Scuzati absenta,eu am avut o schimbare in viata mea si am luat distanta,am batut campii prin Scandinavia!
Lucrurile se intorc incet,incet la normal.Atat privat cat si virtual.
Adela spune:
Julia ce faci mami in Scandinavia? E cam frig acolo ... desi atmosfera e calda (am tras cu ochiul pe forumul cu scandinavia, mai c-as veni si io acolo )
Lucrurile se intorc incet incet la normal? (eu nu prea stiu despre ce vorbesti dar in tot cazul iti doresc tot binele )si astept sa pui o poza cu gemenii tai.
danelutza> ce face burticutz?
pompice la toate buricoasele
ps tot eu. Am schimbat titlul. Ca tatici din CH nu avem si (inca) nu suntem toate mamici. Asa ca subiectul e pentru toata lumea. Si chiar asa: e bun titlul? sau dati cu idei!
Sarbatori Fericite
juliafin spune:
`neata Adela.Si eu la raport,cam de dimneata.Da,in Scandinavia s-a format cea mai nebuna gasca de pe forum si nu suntem multi,desi incetul cu incetul se adauga noi membri"non-scandinavi".Io`s jumi-juma,adica picioarele pe aici,capul`pierdut prin Finlanda ,pentru [url=http:"www.heartaclub.com/ville/ville294.JPG"]javra asta[/url],made in Finland!Glumitica,cu 1%de adevar.
ce tot gresesc eu cu linkul asta,trebuia sa-mi apara numai javra asta.
juliafin spune:
ps tot eu. Am schimbat titlul. Ca tatici din CH nu avem si (inca) nu suntem toate mamici. Asa ca subiectul e pentru toata lumea. Si chiar asa: e bun titlul? sau dati cu idei!
[/quote]
io,Adela,mai nascocisem un titlu,pe celalalt forum "Calatoriile sufletului".Daca tot ai pus intrebarea asta si vrei si raspuns,"Din Elvetia"mie mi se pare cam sec.Scuza-ma. Parere personala.Sper sa nu ma acuze Marius de plagiat!Celalalt mi s-a parut mie mai haois,mai buricos,asa ca sa subliniem ,domle,ca suntem in centrul atentiei,buricul Europei.Poate o ajutam pe Andreea in luarea deciziei.
Adela spune:
quote:
Originally posted by juliafin
[quote]
io,Adela,mai nascocisem un titlu,pe celalalt forum "Calatoriile sufletului".Daca tot ai pus intrebarea asta si vrei si raspuns,"Din Elvetia"mie mi se pare cam sec.Scuza-ma. Parere personala.Sper sa nu ma acuze Marius de plagiat!Celalalt mi s-a parut mie mai haois,mai buricos,asa ca sa subliniem ,domle,ca suntem in centrul atentiei,buricul Europei.Poate o ajutam pe Andreea in luarea deciziei.
"din elvetia" da da e cam sec, si l-am scris la repezeala. De aia am zis sa facem ceva propuneri sa vedem ce iese. Ma gandeam sa scriu ceva de genul: "Elvetia online". Ei?
Ce ziceti fetele celelalte? lasam buricul?
Am fugit la sarmalele de pe foc.....
Sarbatori Fericite
Adela spune:
Ma intorc ca am uitat ceva:
www.heartaclub.com/ville/ville294.JPG" target="_blank">Javra asta dupa ce ca arata bine, canta si fain.
Sarbatori Fericite