Din Elvetia - partea a-3-a

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Laura cred ca e ocupata, asa ca zic io cum e cu party-u: pe data de 13 nov, incepind cu ora 3 dupa-amiaza, la sala unde a fost party-u pt Theodora si petrecerea augustilor. Detalii privind potolu si beuturica le aflati de la sursa, adica de la Laura

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Danelutza> bine ai revenit aici printre noi. M-ai pus pe ganduri cu peripetiile de la aeroport. Dar ia spune-mi in iasi ti-a facut vama serioasa? Eu vreau sa plec in decembrie (numai eu cu fetita mea) pe ruta stuttgart-iasi. Pana acum mergeam pana la Otopeni unde nu am avut vreo problema pana acum. Poate nu mi-or face probleme taman iesenii mei.

Cine vine la party?

_

~~Adela, mamica de Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by Adela

Danelutza> bine ai revenit aici printre noi. M-ai pus pe ganduri cu peripetiile de la aeroport. Dar ia spune-mi in iasi ti-a facut vama serioasa? Eu vreau sa plec in decembrie (numai eu cu fetita mea) pe ruta stuttgart-iasi. Pana acum mergeam pana la Otopeni unde nu am avut vreo problema pana acum. Poate nu mi-or face probleme taman iesenii mei.

~~Adela, mamica de Julia

Vama au facut mai mult pentru straini. Au deschis saracii oamenii bagajele unde aveau mai mult lenjerie de corp. Pe mine m-au intrebat doar ce am, le-am spus niste cafea, ciocolata, doua sticlutze cu bautura si in rest haine. He, he, daca ar fi deschis valijoara mea, ar fi crezut ca fac contrabanda cu dulciuri si cafea. Stii cum e nu potzi sa mergi cu mina goala la rude si cunostintze. Deci, din cite am vazut se uita mai mult la persoana. Nu-tzi fa probleme nu se intimpla nimic. Nici macar la plecare nu m-au controlat. Nu stiu de ce am observat ca mai mult in bagajele barbatzilor se uitau.
Pupici

Daniela

Mergi la inceput

Draga Daniela iti multumesc pentru raspuns. Sper sa trec vama cu bine .... ca eu ma duc incarcata rau de cadouri si cadouase pentru rude/prieteni. Este si perioada cadourilor si cu atat mai mult vor fi gentile pline. hi hi Dar poate scap: pun niste pampers de-a Juliei la suprafata.
Btw... ce vesti ne dai? E cu ochi sau nu? (am citit, la alt subiect, cum ca s-ar putea sa fie ). Hai ca eu stau cu sampania pregatita.

Pentru toate fetele pupici si o saptamana buna,

_

~~Adela, mamica de Julia

Mergi la inceput

Fetele, am vazut ca vretzi sa va petrecetzi. Ce rau imi pare ca nu pot veni si eu. Din motive de sanatate, gretzuri, varsaturi , somn mult, nu suport mirosuri de mincare (saracul barbatul meu a inceput sa gateasca), si avind in vedere cei 37 de ani ai mei, prefer sa fiu cit mai prudenta si sa am grija de mine si de micutzul bebe pe care il voi vedea luni 8 nov. cind sint programata la doftor.
Asa ca va doresc petrecere frumoasa si betzi si pentru mine un pahar cu sampanie.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Fetele, am vazut ca vretzi sa va petrecetzi. Ce rau imi pare ca nu pot veni si eu. Din motive de sanatate, gretzuri, varsaturi , somn mult, nu suport mirosuri de mincare (saracul barbatul meu a inceput sa gateasca), si avind in vedere cei 37 de ani ai mei, prefer sa fiu cit mai prudenta si sa am grija de mine si de micutzul bebe pe care il voi vedea luni 8 nov. cind sint programata la doftor.
Asa ca va doresc petrecere frumoasa si betzi si pentru mine un pahar cu sampanie.
Daniela

Danielutza, scumpo, ma bucur enorm pentru tine! Sincere felicitari, sarcina ushoara si bebelush(i) sanatos(i) (pai daca-s doi?) si multa, multa sanatate! asta da surpriza! woww! sa stii ca la cumetrie vin cu draga inima! Sa fie intr-un ceas cu noroc

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

danelutza> FELICITARI! Sarcina usoara si nastere super usoara si un bebe sanatos!
Ai grija de tine si de minunea din burtiq!

_

~~Adela, mamica de Julia

Mergi la inceput

Multzumesc fetelor, sintetzi tare dulci, va multzumesc din suflet.
Ana m-ai incurajat cum a facut mama, si ea a spus "daca-s doi", iar eu "cum ii cresc", ea "nu-tzi fa griji cresc impreuna". Mamicutza mea deja a programat ca anul viitor face pastele la noi.
Pupici pentru voi si pupici dulci pentru Malina si Julia

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Daniela, felicitari pentru bebe si sarcina usoara
Fetele, io stiu ca voi stiti de party, da nu vreti sa va inscrieti si voi oficial la subiectul ala sticky? Ma simt asa de aiurea, c-am cerut lipici la el, sa stie lumea de event, da nu scrie nimeni acolo!...
Hi, hi, hi...stressuri de doispe jumate noaptea!...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

Mergi la inceput

Multzumesc pentru urari Iren. Hei, am vazut eu ca tu ai doi copilasi, asa ca-i dau batai sa fac si eu macar unul.
Pupici dulci pentru Bogdanel si Julia

Daniela

Mergi la inceput