Mamici de ianuarie-februarie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Merci fetelor pt. sfaturi. Sper ca acum sunt la apogeul simptomelor si o sa ma indrept spre mai bine de maine incolo. N-am luat nimic decat vitamina C pana acum, ca febra nu am, asa ca m-am gandit ca n-are sens sa iau paracetamol. Cu nasul stau fosrte rau, asa ca o sa ma duc la farmacie sa-mi cumpar picaturi din alea naturale. Am facut aseara si o inhalatie cu musetel, dar nu cred ca m-a ajutat prea tare...

Coraly, 21 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Fetelor interesate de eco morfologica (Irina, Ixxi), poate va intereseaza: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30869

Mona 20 sapt
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

va invit la capitolul urmator sa discutati mai multe. Acest subiect o sa-l inchidem.

"ingerasele" 21+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vanto spune:

Oprietena- nu stiu din ce cauza, dar de cand am fost opertat si pana am iesit din spital (o saptamana) am stat la reanimare, nu ca as fi avut vre-o problema. Nici acum nu stiu de ce, si asistentele de acolo au spus ca sunt un caz unic, nu au mai intalnit ca o pacienta sa se externeze de la reanimare. Din discutiile cu mamici, pe hol, am inteles ca nu sunt stralucite conditiile.
andrutza - nu stiu ce sa-ti spun de toxopl. dar de listerie stiu. Anul trecut am facut toate aceste analize la Cantacuzino, iar listeria 1/160. Acum, la inceputul sarcini, in iunie listeria tot atata - cei de la Cantacuz. au spus ca este limita superioara, nu ca ar fi probleme. Au cerut sa repet analiza din 5 in 5 saptamani. In iulie mi-a iesit negativa, fara nici o valoare, nu am urmt vre-un tratatment sau ceva medicatie. Oricum am inteles ca nu este periculos tratamentul in timpul sarcini.
Iti urez succes.

tonela

Mergi la inceput