prima pereche de ghetute...numai probleme
I-a auds Mosul Andrei prima pereche de ghetute adevarate si au inceput problemele. In casa ea merge f bine singurica in picioare. Insa cand ii pun ghetele nu mai are deloc chef sa mearga. Doar daca uita si e interesata de ceva de pe afara sau din magazin sa mearga, dar daca isi aduce aminte plange si se pune in fund. Ghetele nu sunt mici, nu o strang, i le-am legat si mai largi si mai strans... nu stiu ce sa mai zic... A mai patit careva asa ceva?
Sarbatori fericite!
Cristina
Raspunsuri
ymellda spune:
Da, Cristina, si Andra mea a patit la fel. De fapt, nici nu ma lasa s-o incalt, dar... In ultima vreme parca s-a mai obisnuit, pentru ca am tot dus-o in locuri cu copii, care ii plac foarte mult, si umbland dupa ei, si-a mai dat drumu'. La inceput nu stiam nici eu ce sa mai fac. Mergea cu sosete foarte bine, dar cu ghetute parca era ... Si tot asa, se aseza in fundulet si ori dai plans, ori incerca din rasputeri sa si le scoata. Trebuie rabdare, ca altfel...
Eu nu reusesc s-o imbrac cand iesim afara. Ce mai plansete, parca o taie. Dupa care, bineinteles, transpira si ori renunt, ori o luam de la capat, ori... Cred ca asa a si racit acum. Putin e drept, dar ii curge nasucul rau de tot si mai si tuseste un picut. Nici eu nu mai stiu ce sa ma fac cu ea.
SARBATORI FERICITE!!!
Alina si Andruta.
tinatache spune:
Offf, rabdare, rabdare, rabdare... Stii cumva si unde se gaseste de cumparat ca as da oricat!!! Mda, o sa asteptam, ce sa facem altceva... cu imbracatul de obicei rezolv cu jucarioare dar cateva tipete tot scoate. Multumesc mult, Alina!
Sarbatori fericite!
Cristina
tinatache spune:
am mai facut o incercare, am fost la plimbare si am lasat-o pe jos si mergea plangand. Mi-e tare mila de ea, de cand merge in picioare nu mai are stare in carut si o inteleg, dar daca pe jos nu vrea??? Chiar n-a mai patit nimeni asa ceva??? I-o fi frica? Or fi parand toate mai mari de la inaltimea ei?
Sarbatori fericite!
Cristina
Ortansa spune:
Cristina,desi eu n-am avut probl. asta cu Maria-poate ca ar fi bine sa o incalti si prin casa in timpul zilei cu ghetutele,cate putin,ca sa se obisnuiasca cu ele.Eu mi-aduc aminte ca prima pereche de ghetute i-am cumparat-o Mariei pe la 8-9 luni desi nu mergea-si de mult ce-mi placeau o mai incaltam si prin casa cu ele.
Cat despre imbracat-eu ii bagam bluza Mariei pe cap si inainte de a o trage pana jos ii ziceam:ce oare o sa iasa de aici?un soricel???nuuuu?un broscoi?nuuu-aaa,e Mariaaaa...cu mainile la fel si cu picioarele-si-n felul asta o imbracam fara sa ma enervez,chiar daca si asa pierdeam ceva timp,dar mult mai placut decat daca as fi certat-o.
Pupici:-)
Ortansa-de 2X mamica va doreste:
SARBATORI FERICITE!
tinatache spune:
Multumesc mult, Ortansa. Azi am fost sa depun actele pt permis si am asteptat intr-o sala unde mai erau 2 fetite, asa incat a mai uitat de ghete ca se tot ducea la ele. Si apoi, bomboana de pe tort: a cazut pe spate si cu capul de podea, asa ca ne-a trecut si de ghete si de tot. Am mai lasat-o apoi prin magazine pe jos si a uitat de ele ca tragea de toate alea de pe rafturi. In casa, dupa ce o incalt cu ele, inainte de a iesi o pun pe jos si nu face nici un pas si plange. Am s-o mai las un pic, de sapt. viitoare mergem iar la grupa noastra cu alti bebelasi care toti merg si chiar mai bine ca sunt un pic mai mari si poate se obisnuieste. La multi ani!
Sarbatori fericite!
Cristina
tinatache spune:
Si ideea cu imbracatul e buna, mersic! O mai tin si eu de vorba, ii mai dau o jucarioara... acuma incepe sa priceapa ce-i spun ca pana acuma...ioc! La multi ani si multi pupici!
Sarbatori fericite!
Cristina