Sus in Scandinavia (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

AUR pentru ROMANIA!!!!!!!!
Ce bucurieeeeeeeeee,Bravo fetelor de la gimnastica,bravo tuturor!!!!

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Rayuela,nu te nelinisti,mai ieshte cate unele ca tine ,asa..fara atributii .
Chiar, Catalina,tu nu poti veni cu noi la intalneala? O lasi pe Isabella in grija lui Amelie,ca sa se mandreasca si-un membru al familiei Rayuelei, ca are responsabilitati
Si-acu ca mi-am spus ofu',ma-c la culcare ,ca mane sunt transhata-n sala de operatie. Si pen'ca nu-mi miroase-a bine trebusoara aiasta, hotaraii sa sufere si altii,nu numai io.Drept care mancai cu pohta vreo trei stiuleti de papushoi,fierti ca la mama acasasi-acu' astept efectu',ca-i musai sa-apara.Asa,na! Si dimineata o sa zambesc stramb de sub narcoza,cand medicii suiedeji or canta in cor "vine-vine primavara",si-or crapa jeamul de la incapere sa intre aer proaspat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

ia sa va scol eu din somm

cucule pasere sura , cuc
ce tot cintzi la noi in shura, cuc
cuculeana logojana, cuc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Buna la toata lumea!

pentru cei implicati: a venit faktura: 1 875 kr ev + 300 kr daca vreti sa platim si "avbeställningsskydd" (cred ca nue cazu' nu?)

A venit si harta...cei care nu aveti adresa de mail pe forum, trimitetimi-o pe PM daca vreti harta.

Printre instructiunile si informatiile pretioase mai scriau:
* perioada de inchiriere: vineri ora 15.00 - duminica ora 11.00
* nepermis mai multe persoane decat locurile rezervate (?)
* curatenie (luna si bec) inainte de plecare - deci Ela ai si tu o sarcina ca tot te plangeai ca nu ai nici una (iaca, s-a rezolvat!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Adica trebuie platite si alea 300 SEK peste, sau se scad din suma in cazul in care se anuleaza rezervarea???
Cite locuri avem pina la urma??? 12???

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

Buna!
Duminica, pana la ora 11 ziua?!!Ce rautaciosi!
bine ca putem sa chefuim cum vrea muschiul nostru si avem voie cu pet!

Mergi la inceput

si cum vrea muschisorul tau sa chefuiesti ?

duminica nu ramine decit cind ne sculam sa trecem la facut curat, ca ia al dracului timp. noi cei din dk ajutam mai mult la mincare si sarim peste curatzenie, caci avem de mers mult pina acasa, deci intelegera asta s-o avetzi ca noi duminica, cum facem ochi o tulim ca din pusca. dar ne angajem sa facem mai mult la mincare si la ce e de facut in timpul weekendului. e bine? batem palma ?

Mergi la inceput

contesa adelinskaya , hai scrie mama aici adresa precisa la locul cu pricina, iar harta o trimitzi tu cu mail.

Mergi la inceput

pai cum vrea muschiul nostru-muzica,chiuiala,fumuri de la mici si alte alea,Ilie care te fugareste pe tine prin imprejurimi,plansete de copil mic,mai pe scurt-distractie la maxim!...astea fara sa deranjam pe cineva!!Sicer,nu as fi venit daca toate astea nu ar fi fost posibile!Mergem sa ne intalnim si sa ne petrecem nu sa stam cu grija ca deranjam pe altii...si mai stiu eu ce reguli tampite incalcam...parerea mea!!

Mergi la inceput

Si la ce ai spus tu, batem palma!

Mergi la inceput