Sus in Scandinavia (5)
Raspunsuri
frantuzoaica spune:
Ziua buna la casele mari!
Lilanda,mie una imi place lichiorul ala...Irish Cream.O sticloanta e de ajuns(pentru mine).Daniel e cu berea mai mult,nu se omoara dupa tarie,asa ca ccc cu noi ai scapat.aaaa...si nici vin pentru noi,mie una imi da dureri de cap!N-a stat Daniel aseara sa-l invat barbut,a zis "give me some tuica and i'm a champ" hehhehe
Ela,o lasi pe Amelie cu cineva?ca de nu,ma ofeream eu sa am grija de ea si asa mi-s doritoare de copii!Nu vreti sa mergeti cu noi cu masina?Ca avem locuri destule!
Katarino!Unde esti??
Claudelu,ne inscriem si noi pe lista si spunem HAI MOLDOVA!!! hehhe
frantuzoaica spune:
quote:
Originally posted by narancea
Cind eram baiat acasa
Tare bine mai era
Aveam o gagica grasa
Care ma iubea..........
ia d'aici
narancea spune:
asa franzelutza ia da tu comanda la tarie hahahaha sa iti faci pofta de mincare ce draq
Katarina spune:
Mey,doua zile v-am tras chiul si-ati scris acilea cu tona.Am vrut io sa citesc tot,da' m-am impotmolit la mesajul ala lung a lu' narancea si m-am crushit.Ptiu!Sa nu-ti fie de deochi naranceo,c-ai primit si tu dezlegare la limba, fie ea de porc sau de vita,ca acusi nu mai conteaza
Io ce sa cumpar bre pt vineri seara? Ca vad ca va organizara-ti cat de cat..La nr distractiv nu va bazati pe mine,ca nu-mi cunosc alte talente in afara de al de pileala
narancea spune:
aaaaaaaaa Kati de poate, un numar din ala a la braila nu stii tu? un cintec o poezie o gluma o ceva acolo un dans hahahaha.... daca nu ai sa fi victima glumelor noastre, fara sa faci ceva nu ai sa scapi.
Lalandia o sa ne prezinte o dresura de ciine. Lalandia esti bine bre ? what about ilie ? is he ok ? zi-i ham ham de la mine
Adela99 spune:
naranceo, te trezisi cu noaptea-n cap si te apucasi de cantat?
Katarina pe unde ai umblat? Sau ai avut "hemläxor"?
Iti tinem pumnii marti