Sotul meu a fost internat anul trecut prin mai, dupa cateva aparitii a acestui nenori=ocit de erizipel...de atunci nu a mai avut probleme, ba chiar am crezut ca am scapat definit de el...chinion, aseara a reaparut si inca cum se putea mai urat...a facut febra 39,6, piciorul stang(ca acolo ii apare) s-a umflat si s-a inrosit, de fapt e mai mult visiniu...Sunt disperata, ca de aseara nu-i mai scade temperatura sub 38...Ii dau antibiotic - Penicilina(ca la asta isi face efectul)....daca ati sau aveti asa ceva, va rog ajutati-ma cu un sfat!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
Chiar nimeni nu poate sa ma ajute cu un sfat???
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
Pe mine nimeni nu ma vrea???
Poze familie
Ba da . Ma interesez si te anunt. Cataplasem cu frunze de patlagina daca nu ma insel. Insa o sa verific in cartea Mariei Treben si te anunt.
Sanatate!
quote:
Originally posted by mr_baz
Ba da . Ma interesez si te anunt. Cataplasem cu frunze de patlagina daca nu ma insel. Insa o sa verific in cartea Mariei Treben si te anunt.
Sanatate!