Erizipel!

Erizipel! | Autor: Claudelu

Link direct la acest mesaj

Sotul meu a fost internat anul trecut prin mai, dupa cateva aparitii a acestui nenori=ocit de erizipel...de atunci nu a mai avut probleme, ba chiar am crezut ca am scapat definit de el...chinion, aseara a reaparut si inca cum se putea mai urat...a facut febra 39,6, piciorul stang(ca acolo ii apare) s-a umflat si s-a inrosit, de fapt e mai mult visiniu...Sunt disperata, ca de aseara nu-i mai scade temperatura sub 38...Ii dau antibiotic - Penicilina(ca la asta isi face efectul)....daca ati sau aveti asa ceva, va rog ajutati-ma cu un sfat!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Chiar nimeni nu poate sa ma ajute cu un sfat???

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Pe mine nimeni nu ma vrea???

Poze familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mr_baz spune:

Ba da . Ma interesez si te anunt. Cataplasem cu frunze de patlagina daca nu ma insel. Insa o sa verific in cartea Mariei Treben si te anunt.

Sanatate!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mr_baz

Ba da . Ma interesez si te anunt. Cataplasem cu frunze de patlagina daca nu ma insel. Insa o sa verific in cartea Mariei Treben si te anunt.

Sanatate!

Multam fain! Astept raspunsul tau! Am gasit si eu ceva pe net, dar din pacate fff putin...

Poze familie

Mergi la inceput