Jurnal de casnicie
Raspunsuri - Pagina 8
Basilique spune:
quote:
Originally posted by casandra
Da' ce datorie aveai fata de prietena ta, de ti-ai trimis barbatul la ski cu ea?
nu aveam eu, si nici prietena mea nu era. el intrase intr-un proces cu o masina si niste taxe aparute din cauza unor incurcaturi de hartii pe care nu le-a dat unde trebuia la timp - sau cel putin asta a fost varianta pe care am dedus-o eu. (masina era in regula, trecuta prin vama, imposibil de inscris in Romania si dusa inapoi. a uitat sa incheie formalitatile de vamuire si vama romana a ramas cu impresia ca masina e in Ro cu taxe neplatite. taxele s-au strans, au ajuns la o cifra impresionanta si in momentul ala fosta lui cunostinta avocata si - foarte draguta - a scris toate petitiile si raspunsurile din proces si s-a rezolvat totul.) ne-am pus problema cum sa ii rasplatim osteneala si sotul meu a propus vacanta la ski. (dar nu se punea problema de vacanta singuri la ski, ci ea cu prietenul ei si noi. pana la urma prietenul a fost plecat undeva pe un vas cu job si eu in luna a noua.)
prietena respectiva mi s-a parut cat se poate de in ordine - si facea parte din cercul lui anterior de prieteni - mai multi - in care am incercat sa ma integrez si eu. (nu stiu cu cat succes. avem preocupari diferite, sunt singura cu copii si cu vreo 6-8 ani mai tanara, ei au toti studii terminate si joburi bune.)
si acesti prieteni si prietene corespondeaza inofensiv cu el pe mail.
B.
miau-miau spune:
Eu zic sa-l rogi pe dr. Ciomu sa-ti faca un mic serviciu.
Sa vezi ce linistit e dupa asta.
Basilique spune:
intre timp am facut crima de a-i umbla putin prin contul de yahoo. si am gasit niste chestii. suna a declaratie ascunsa din partea respectivei prietene - sau am innebunit eu.
ce scrie ea la cateva zile dupa minivacanta: (si pe post de urari de ziua lui)
"desi, parca, cumva, imi pare rau ca nu te-am cunoscut cand aveai 16 sau
macar 18 ani. eh, data viitoare, next life..."
"daca as avea puterea sa imi pun o singura dorinta pentru tine, mi-ar fi tare greu sa ma hotarasc ce sa iti doresc, ce dar te-ar ajuta cel mai mult sa iti gasesti fericirea. frumusetea e primejdioasa, intelepciunea trebuie sa o castigi, iubirea ti-o alegi singur. in cele din urma, cred ca as alege cel mai bun dar dintre toate - speranta. si, in plus, mi-as dori sa pot lua asupra mea toate strangerile de inima din clipele in care fericirea da gres. "
"dar pentru ca nimic din toate astea nu pare posibil, de ziua ta, uite ce iti doresc:
iti doresc vise si fantezii care sa se sfarseasca cu bine, dimineti cu presimtiri de bun augur, somn lin si desteptare plina de speranta
iti doresc ca uneori, macar uneori, sa-ti poti permite sa faci ceea ce-ti doresti, si nu ceea ce "trebuie"
"iti doresc fericirea de a-ti asuma riscul incercarii si riscul daruirii
si iti mai doresc... orice. TOTUL.
imi pare rau ca nu pot fi eu cea care sa iti daruiasca toate astea de ziua ta, dar ma bucur ca pot macar sa iti urez LA MULTI ANI si SA FII FOARTE, FOARTE FERICIT (asta nu e doar o urare, e o obligatie)!
si sper sa ai intotdeauna loc in viata ta pentru inca un prieten
eu "
si alt mail cu o parabola cunoscuta despre dragoste care se termina in stilul "Incepand cu acea zi DRAGOSTEA E OARBA SI NEBUNIA O INSOTESTE MEREU."
nu stiu prin ce minune apar si niste lucruri in sent folder.
el se limiteaza la "Ce mai faci?
A venit primavara?
esti fericita? [...]
te rog sa ma scuzi ca te-am ignorat atat.
nu meriti.
mi-e la fel de dor de tine si de restul, da asta
stiai.
Acasa sunt doar seara tarziu.
Copii sunt sanatosi si regret ca n-am maimult timp pt
ei.
Azi a fost cald, 20°C. Pasarile canta de dimineata de
tot.
Cum s-a rezolvat cu masina?
Aici mai dureaza. Asiromul cere lucruri care nu exista
dar va renunta.
mie mi-e dor."
si inca niste mailuri schimbate cu alte doua "prietene", una din ele se pare fosta demult iubita - inainte sa ma cunoasca pe mine - si inca o persoana.
e 1 noaptea si imi tremura mainile pe tastatura.
cum as putea sa aflu sigur ce si daca a fost? sa o sun pe respectiva?
ma fac de ras. a trecut aproape un an de atunci si intre pampersi si depresii mi-a picat acum fisa sa ma interesez ce a fost in vacanta.
B.
ruxij spune:
Mi-am sters reply-ul anterior ca am scris amandoua in acelasi timp.
Din email se vede ca tipa respectiva ii face avansuri "ridica coada". Din raspunsurile lui nu reiese ca au avut o legatura, dar nici nu dovedeste ca n-au avut. E posibil sa fi facut sex impreuna, sincer poate ca au facut. Multi barbati se duc cu altele la prima ocazie, dar nu vor sa isi lase familia, doar vor "distractie" si poate sotul tau este asa. Dc. nu ar "conlucra" si respetivele cu coada ridicata, nu s-ar intampla nimic, dar din pacate dlor nu numai ca "colaboreaza" de multe ori, ba chiar si instiga...
Nu stiu dc. aia ar recunoaste.
Nu il mai lasa singur cu femei sub nici o forma, inca odata. Of...ma las pagubasha!
ruxij
adivio spune:
Of B eu am obosit, tu nu?Ce-ai pazit fata draga pina acum? Vorba lui ruxi, probabil ca doar se distreaza cu altele, dar daca ar stii sa se poarte mai frumos....
Bunica mea imi spunea cind eram inca necasatorita, ca barbatii sunt niste copii, doar ca se joaca cu altfel de jucarii. Cred ca si tu ai gresit un pic departindu-te de el dupa nasterea copiilor, fara sa-ti dai seama, din lipsa de timp, sau prea absorbita de bebelusi. Intoarce-te si catre el si trateaza-l cu aceeasi afectiune cu care-ti tratezi copii. Poate ca asta e ceea ce-i lipseste, poate ca asta e solutia salvatoare pentru tine si casnicia voastra.
Adivio&Ioana-nazdravana
casandra spune:
Basilique, nu suna pe nimeni, o sa ii lasi tipei impresia ca lucrurile nu merg prea bine intre voi si o sa indrazneasca mai mult pe langa el. Cat timp are impresia ca voi sunteti fericiti impreuna, ma indoiesc ca o sa devina mai insistenta. Mie mi se pare "cu limba scoasa dupa el", nu cred ca a fost ceva intre ei, altfel nu-i ura sa isi asume "riscul incercarii si al daruirii" si nu-i pomenea ca ar trebui sa mai uite de indatoririle lui.
Oricum, nu-l mai trimite cu amice in vacanta, nu-i normal, il ispitesti. Omul rezista, rezista, dar pana la urma cedeaza, ca-i om, nu sfant.
A_Iulia spune:
Da, si mie mi-e clar. Cine stie ce "avansuri" cu gura lui mare i-a facut, si gasculita a cazut pe spate. Dar cum ma asteptam, el n-a finalizat nimic. Poti sa stai linistita. N-o cauta pe individa, iti pierzi timpul degeaba.
Nu-ti mai face atata sange negru, din punctul meu de vedere el este unul din barbatii cu capul pe umeri (altul atat ar fi asteptat! si s-ar fi bucurat de oferta generoasa). Atata tot, il ia gura pe dinainte aiurea.
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
ana-oana spune:
Mey fetelor, citesc de cateva zile jurnalul lui B. si nu-mi cred ochilor!!! Face sauna cu alta, se duce in vancante cu alta, scrie mailuri lu' altele, sare cand e vba de fosta nevasta, face propuneri indecente in stanga si in dreapta si voi ii spuneti ca n-o inseala????????
Cati dintre barbatii vostri fac chestii d'astea???
Eu il calcam cu tancu' pe cap pana acum! (poate sunt io mai violenta)
V-ati pus in pielea ei? Da - ma fac frumoasa , da- nu mai am depresii, da - se duce domnu' la relaxare (), toate astea pt el, da' cu mine cum ramane??
vezi-ti B de treaba, termina-ti scoala (fara sa te mai simti vinovata pt asta) si fa-ti un drum in viata!!!
Stii ce-a zis barbate-miu??? Multi barbati ar vrea o nevasta d'asta care sa creada tot ce i se spune !!!
gata, acum puteti arunca cu rosii!!
Oana
PS as vrea ca un barbat de aici de pe forum sa ne spuna parerea!
dpintilie spune:
Eu zic ca-i genul de barbat caruia ii place sa cucereasca, fara insa a duce lucrurile pana la capat. Nu de alta, dar isi iubeste familia si sotia.
Tot vrajeste, tot agita apele, ele cad ca mustele, dar cand sa treaca la fapte, le lasa balta... Nu cred ca are de gand sa te insele, nu cred ca a facut-o pana acum. Pur si simplu are o placere deosebita din a le face praf pe gagici si pe urma le lasa cu limba de un cot scoasa afara..
E si asta o distractie, ce vrei. Ii place sa i se confirme parerea buna pe care o are despre el.
Nu stiu ce as face in locul tau, probabil as incerca sa-l fac gelos... Ar simti ca in ochii tai nu mai e cel mai cel si si-ar canaliza toata puterea de seductie asupra ta, ca sa-si demonstreze ce macho e... Probabil ca tine figura o vreme, pana ce reuseste sa te "recucereasca", apoi o ia de la capat...
Depinde de tine daca poti sa suporti chestia asta toata viata...