Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (7)
Raspunsuri - Pagina 14
madutza spune:
Irinel, asa deci, si tu cu plimbarile? Eu am o prietena cu o fetita mai mare cu o luna decat Mariuca cu care ma plimb, sunt norocoasa. Ce bine ar fi fost sa ne putem plimba toate!
Irinel si Sandra, am citit si subiectul cu somnicul de la "Parintii intreaba....". Este posibil ca BB0ii vostri sa fie mai mari pt. ca dorm mult. Nu se zice ca in timpul somnului se secreta hormonul de crestere? Eu zic sa fiti fericite! Sa stiti ca Mariuca nu mai e asa mare si mancacioasa, deh e fetita. Adica facand comparatia cu Geo al Sandrei, care s-a nascut mai mic si mai tarziu si acum e cu 2 kg mai mare. Mariuca cred ca are in jur de 7 kg, si majoritatea si-au dublat greutatea de la nastere p-aici. Deci, cum am spus intr-un mesaj anterior, in timp se regleaza.
Olimpia, bine ai venit printre noi. Daca vrei te asteptam sa "sari" cu datele voastre sa va trecem pe listuta.
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
Irinel spune:
Madutza ma gandeam cum am arata toate incolonate cu carucioarele la plimbare... Hihihi, cred ca ne-ar trebui deschizatori de drum, ar trebui sa programam defilare la primarie cu politie si tot tacamul
:-)
Sandra, si pe mine ma amuza mute din semnuletele de aici de pe forum. Si cand il vad pe fiu-meu cand trage din suzeta mi-aduc aminte de fatuca aia din Simpsons si ma pufneste rasul. Sa stii ca nici mie nu-mi pare al meu tare gras, e proportional, da cantarul arata mult :-) Hihihi, cred ca incepe sa semene cu mine ;-)
Pupici
Irina si Strumfulet sau Galmita (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004
madutza spune:
Buna fetili,
Monet, iar te-am visat azi-noapte. Se facea ca erai gimnasta in echipa Romaniei si ai castigat la Atena , dupa care am vorbit la telefon si apoi m-ai vizitat si cautam un bancomat sa scoti bani....si, bineinteles, multe aberatii pe langa.
Irinel, defilare in sir indian? Ar fi o chestie
oimpia_76 spune:
Madutza draga, multumim pt. invitatie. Da, am vrea si noi pe listutza. Iata datele Sarei: Ns. la 10 mai 2004 ora 19,10/ 2,900 kg/ 48 cm/ Apgar 9/10. Mai trebuie alte date?
Va pupam cu drag!
Olimpia, mamica Sarei.
Eryka spune:
Ce face-ti fetelor?
Madutza hai ca am facut si azi o tura de 30 minute ,eu ma iau dupa ceas ,ca la km nu ma pricep cam cat parcurg.Eu merg mai la pas grabit .Tu?Stii cum am ajuns acasa?Rosie ca racul la fatza ,e o caldura de lesini si astazi nici macar nu a fost soare ,daca era soare nici nu mai ieseam creca .Pe Ayu nu o vad sa se traga de nas sau urekiuse ,insa isi baga pumnutii in gura si molfaie la ei ,dar asta am observat ca o face mai mult cand i este fomitza sau somnic.In rest nici pe fatza nu sa mai zgariat de ceva vreme,ultima oara isi facuse o linie de zgarietura pe frunte Sa tot fie 2-3 sapt. de cand nu sa mai zgariat.Mey dar tu tot visezi ,eu azi noapte m-am visat ca eram la spiatal la care am nascut eu,si culmea ma pregateam sa nasc,si era doctorul meu acolo ,insa se cam ingrasase si era mai uaratel decat in realitate,ptr. el am avut o simpatie pe langa faptul ca era dragutz si arata bine ,se purta si foarte frumos,avea ceva aparte hihi mereu i ziceam lui barbatemiu ,ce doctor beton am Si uite cum l-am visat eu azi noapte ,se pare ca ma apucase durerile nasterii bbrrrr.
Irinel deci treci si tu la treaba?Pai hai sa iesim la aceasi ora fixata si ne gandim unele la altele si asa zicem si noi ca suntem impreuna 8glumesc desigur) ar fi tare misto sa fi fost toate adunate intr-un oras ,si sa ne fi intalnit.Cred ca nu mai stiam ce e aia plictiseala
Olimpia sa-ti traiasca minunea si sa ne vizitezi mai des si pe noi.Ce or mai face fetele ?
poze cu Ayu
Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
Uite ca am ajuns si eu la un calculator:), sunt la tati la servici, in vizita cu Mihnea
Am apucat sa citesc asa pe sarite ce ati mai facut, imi este dor de voi, dar de fara calculator ...
Ma minunez cand citesc de diversificare si meniuri:), parca ieri vorbeam de burtici
Sa va povestesc un picut de noi, adica de Mihnea pentru ca el este cel mai important. Este foarte bine, inca mai avem asa din cand in cand ceva colici, dar sunt pe trecute, sper eu. Mananca numai tzitzi, nu stie ce este ala ceai sau apa si am sa incerc sa ma mentin tot asa. A luat foarte bine in greutate, a crescut si bineinteles este cel mai frumos, destept, dulce, cuminte, scump, iubit baietel din lume
Sambata am avut si botezul, unde a plans non stop el si eu pe langa el, mai mare rasul de mine:)), dar a trecut...
Luni a facut vaccinul, cu mari emotii pentru mami, l-a durut si piciorusul cred ca a fost un pic marait, un pic de febrita, dar acum este in forma, sa-l pape mami pe el de scump:))
Acum este in carut, in gradina, face nani, si eu ma duc din cand in cand si-l verific:)) si noaptea ma scol sa pun mana pe el sa fiu sigura ca respira fotbalistul meu mic.
Trebuie sa inchei ca se trezeste Mihnunita mea draga
Mona felicitari!!
multi pupici si sper sa revin in curand
Laura cu bebe fotablist MIHNEA
madutza spune:
Ma bucur fetelor ca v-am impulsionat sa faceti plimbari. Eu trebuie sa slabesc foarte mult, cam 20 kg ca sa fiu ca inainte de sarcina, ca se pare ca am mai pus si in ultimul timp. Va dati seama ca trebuie sa fac ceva plimbari. Sa nu mai zic ca nici inainte nu eram eu aia slabuta... Deh, ce sa fac, asta e. Oricum in timpul sarcinii am vazut ce greu e sa fii gras, sa nu iti poti taia unghiile,sa nu te poti apleca, sa ti se taie rasuflarea la orice efort. Daca nu pt. frumusete, macar pt. sanatate. Mijlocul meu se resimte si el saracul...Hai ca v-am impuiat capul. Daca nu oi slabi la anul pe vremea asta sa imi spuneti ce am scris aici.
Olimpia, m-am executat! Poate ne impartasesti si data ta de nastere, ca avem o listuta si pt. asta.
Irinusha spune:
Buna mamici si pupici la bbici!!!
Mona, felicitari!!! Stiam eu ca o sa iasa bine!!! Felicitari si iti tin pumnii in continuare sa-ti gasesti un job pe plac si cu timp ptr. Lia! Dar si cum ar fi acum - zic eu - ca-i marfa ... dpdv al banilor ... Na, lasa ca stii tu mai bine!!!
Olimpia, bine ai venit si sa-ti traiasca Sara!!!!
Nu te ingrijora, daca fata ia in greutate, e voiasa si vioaie e bine ... o fi ea mai mofturoasa ... asa ca Crisuletzul meu. Ieri de exemplu a papat normal (ca. 160 ml) la 11 dimineata si a mai vrut pe la 22.30 ... pur si simplu nu a vrut, a acceptat doar ceai ... si sa nu te gandesti ca nu am incercat ... si inca cum, ca am aruncat cateva biberoane de lapte. Important e ca-s sanatosi!!! Sa ne traiasca! :)
Irinel, sa stapaniti noua casuta sanatosi si sa traiti cu totii in liniste si dragoste in ea! Cum e? V-ati rostuit cat de cat? Cum e asa, cu casuta propie? Aveti gradina? Eu de asta duc dorul ... si inca cum ...
Am ajuns si noi marti seara acasa ... miercuri la pranz au venit si ai mei cu Crisulet ... dupa 3 zile mi se parea asa schimbat, mai mare, nu stiu... cumva altfel. Acum e iar urlatorul meu care a sperit-o pe Oma ... ieri dupa baita s-a pus pe urlat si cu greu l-am adormit ... mama statea speriata langa noi si spunea din cand in cand: "mie nu mi-a facut asa ceva!" ... s-a mai laudat putin cu mine ca bb ca am fost tare cuminte ... deh, e cu temperament flacaul meu.
Ieri noapte mi-a dormit si extrem de prost ... pe la 1.30 era deja la noi in pat si il tineam in brate incercand asa sa mai prind si eu cateva ore de somn ... pe la 5.30 era Cris treaz si cu chef de vorba, eu chiauna dupa o noapte fara somn ... si dupa o ora iar urla de somn. Nu stiu ce sa mai cred ... e baiatul meu cateodata asa bun si cateodata ma sperie ... sper sa nu tina mult faza asta ... plus ca ziua nu doarme mai mult de 30 min. ... si il adorm f.f. greu .... ei, sper sa fie mai bine!!!
Madutza si Cris isi baga mainile in ochi ... mai bine zis se freaca la ochi cand e somnoros ... Sandra, de zgarieturi nu mai vorbesc ... ca nu apuc sa-i tai unghiutele dupa cat de repede cresc. Dar imi place ca arata asa ca un bataus ... parca si mai smecher putin ;)
Lauraa, drum bun!!! Maine pleci am inteles, nu?
Expozitia s-a numit: "Tendence Lifestyle" si a fost marfa!!!! Din pacate am fost asa ocupati cu ea ca nu am vazut Frankfurt-ul ... si decat din ce am vazut asa din masina ne-a placut tare ... am ramas cu gura cascata ... numai zgarie-nori, parca erai in New York. Cand am plecat a spus Boby: "Promit sa ma intorc" ;)) ... sper si eu!
Azi, la masa de la 3 incerc cu morcovei fierti ... e prima zi. Sunt curiosa cum o sa reactioneze ... daca maine e OK, cred ca incerc pe seara si cu cereale ... poate asa doarme mai bine, incat sa fie si cu toane bune si fara maraieli ... mai vad.
Dar vreau sa va zic ca incep cu borcanel, am citit si m-am documentat si mie mi se par bune, cred ca si mai bune decat as face eu. Ah, si uitam, de ce va e frica de gluten? Ca aproape toate ptr. bb sunt fara ... azi am luat din greseala o cutiuta de cereale cu gluten, dar o pap eu :) ... scrie pe cutie mereu ce contine, si la hrana de bb sunt sigura ca nu "triseaza" nimeni!
GAta, ca mai am treaba!!! Va pupic!!! O zi buna!!!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
Irinusha spune:
Alexia, sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!!!
Pupici dulci si sarbatoritilor din zilele trecute!!!
Laurina, ce ma bucur ca mai aud de voi ... si ca totul e bine!!! Pupici micului crestin fotbalist!!!
Va pupicesc pe toate in parte!!!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
madutza spune:
Bine ai revenit Irinusha! Spor la diversificare.
Fetelor, AVEM CERCEI!!!!
Trebuia sa ii fac din maternitate, dar uite ca am uitat sa le zic la tanti alea. Acum tocmai ne-am facut gauri. A plans si inca mai plange, iar eu mai ca faceam pe mine de emotii. M-a pus asistenta sa ii tin capul, si mama o tinea de manute. Saracuta de ea. Oricum, trecem si peste asta. Am inteles ca e mai bine cat mai devreme. O sa pun si poze cu maimutic cu cercei, dar i-am spus "Acum sa nu imi joci noaptea pan la trei ".