Bine v-am gasit!
Scriu pentru prietena mea care in timp ce era insarcinata in 6 luni a aflat ca fetita pe care urma sa o aduca pe lume are o tumoare la antebrat.
Imediat dupa nastere a fost operata, dn. doctor Pesamosca o scos tumoarea si a pus manuta in ghips pentru ca era si osul afectat, si au luat probe pentru analize.
Acum fetita are 3 luni si intre timp avem 4 diagnostice:
1.sarcom embrionar
2.angiosarcom
3.fibrosarcom congenital
4.rabdomiosarcom
Nu mai spun ca ne-au plimbat de la pediatru la chirurg, la oncolog, fiecare spunea ca trebuie sa mergem la celalat.
In fine, acum face chimioterapie la Fundeni dar nu se stie cu ce sanse si care ar fi pasii de urmat, medicii au recunoscut ca nu au mai intalnit asa un caz dar noi am cerut macar sa ne recomande o clinica in strainatate unde ar putea sti cineva ceva...nici asta nu ni s-a spus.
Nici macar pe diagnostic nu sunt siguri, iar fetita pare sanatoasa, ia in greutate, mananca, doarme, rade....este o scumpa, ceea ce ne deruteaza si mai mult.
Rugaminte mea este daca cineva stie unde am putea duce copilul pentru investigatii macar, am auzit ca ar fi in Ungaria o clinica buna dar mai mult nu stiu, poate cineva ne ajuta, eventual daca stiti vreo fundatie care ne-ar putea ajuta, oricum si o adresa ar fi buna, orice.
Daca cineva are o idee si este necesar sa trimitem analizele facute aici pe fax sau prin posta, va rog din suflet sa imi scrieti, parintii sunt prea suparati si ocupati cu cea mica dar eu voi urmari mesajele si sper sa gasim o cale.
Mii de multumiri si numai bine la toti va doresc,
Madalina Horsa