Cineva din Rm. Valcea?
De fapt, eu nu mai sunt din Rm. Valcea, da' am fost . Am stat acolo pana la 19 ani, in Ostroveni. Am terminat generala la scoala 10 in '90 si liceul la Lahovary in '94, clasa de informatica.
Ma cunoaste cineva? (nu ca n-as mai sti cine sunt! )
Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
Album Tiana
Raspunsuri
DianaP spune:
Salutare, esti de-a mea...
Si eu tot din RM. Vilcea sunt; am termiat liceul la Mircea cel Batran in 1994, de 8 ani sunt in Buc. si de 4 ani sunt cetatean cu acte in regula al Buc.
Am o fetita de un anisor- Alexa-Maria si acum sunt insarcinata in 21 sapt cu cea de-a doua fetita. Tati(Bogdan)tot valcean de-al nostru este(am fost colegi de clasa la liceu).
Va salutam si va uram numai bine
Diana&Alexa&Bogdan
cipcipcip spune:
Si eu sint din Valcea, am terminat la Pedagogic in 91 si am stat in Traian, de unde am plecat acum 12 ani :)
Fetele de pina acum, nu va cunosc pe niciuna, dar poate mai apar si altele
alina constantin spune:
Al meu sot e din Valcea si a terminat tot la Lahovary in '94 la clasa de mate-fizica. Se numeste Codrut Constantin. Poate va cunoasteti.
http://community.webshots.com/user/alina_constantin
"Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land amog the stars." (Les Brown)
Soleil spune:
Mai sa fie, da' nu va cunosc pe nici unul!
Diana, voi ce nume de familie aveati? Ca deh, Diana si Bogdan erau cam multi . Sarcina usoara si un (nou) bebe sanatos!
Si, Alina, nici pe sotul tau nu-l cunosc, desi se pare ca am fost colegi! Da' poate ma cunoaste el pe mine!
Chatonel, pe cine ai intrebat?!
Si uite-asa se demonstreaza ca Rm. Valcea nu-i un oras chiar asa de mic pe cat credeam eu, he, he!
Pupici pufosi!
Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
Album Tiana
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by cipcipcip
Si eu sint din Valcea, am terminat la Pedagogic in 91 si am stat in Traian, de unde am plecat acum 12 ani :)
Fetele de pina acum, nu va cunosc pe niciuna, dar poate mai apar si altele
cip,
inseamna ca ai fost eleva maica-mi !
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by chatonel
CipCipCirip, nu cumva ai fost colega cu Floriana?
Toulouse, la ville rose
chatonel,
care floriana?
o floriana (nu-mi amintesc numele de familie) a terminat in '90 la pedagogic.
teo1970 spune:
eu am terminat "Balcescu" in '89 (pe vremea mea asa se numea) si am stat si eu in Ostroveni pina prin '86 si apoi in Traian, unde au ramas parintii mei.
chatonel spune:
quote:
Originally posted by teo1970quote:
Originally posted by chatonel
CipCipCirip, nu cumva ai fost colega cu Floriana?
Toulouse, la ville rose
chatonel,
care floriana?
o floriana (nu-mi amintesc numele de familie) a terminat in '90 la pedagogic.
de ea cred ca e vorba, ca nu erau mai multe in clasa aia ... si da, ai dreptate, a terminat in '90. S-a maritat cu un vecin al tau de cartier - ostroveni :) si au o fetita scumpa, anul asta merge in clasa 1.
Cine e mama ta? Si ai mei parinti au fost profi... de ro.
Toulouse, la ville rose