Colul deschis

Colul deschis | Autor: andreap

Link direct la acest mesaj

Sunt o viitoare mamaica de Noiembrie 2004(28 saptamani de la UM) si de curand am descoperit( de fapt ieri la eco tridimensionala) ca s-a deschis colul , deschizatura fiind de 10mm.Lungime acolului este de 40 mm.
Care din viitoarele mamici sau cele care sunt deja mammici v-ati lovit de aceasta problema.
Luni merg la medicul meu sa vedem daca la control se confirma asta.mentionez ca vreo 2 luni am tot avut contractii, am facut Gravibinon, am luat No-spa si chiar terceam acum printr-o perioada in care nu mai aveam contractii aproape deloc.
Multumesc,
Andreea28 saptamani de la UM si BBica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Lungimea colului e buna dar faptul ca s-a deschis nu e bine. Depinde daca este deschis orificiul exterior sau cel interior; daca s-a deschis cel exterior ar fi bine sa stai numai la orizontala pana ajungi la medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Si mie mi s-a deschis colul, cam pe la 16 saptamani, se si scurtase. Doctorita mi-a facut cerclaj. Mi-a fost foarte bine, nu am avut nici o problema. La 38 de saptamani mi-a scos firul, iar la 41 am nascut o minune de fetita.

Mirona si BB Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

aici s-a mai discutat:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30749

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Buna!

Eu am avut dilatatie 3 cm si am stat asa, bine merci vreo 3 saptamani (la pat, evident) pana cand m-am hotarat sa merg sa imi provoace nasterea ca ma saturasem de astptat si era si decembrie si pleca doct. in concediu. Deci nu e o problema!

Sanatate maxima! Si nastere usoara!

Claudia si bebe matei(9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Eu am stat (nu in pat) cu 2 cm dilatatie vreo luna.

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput