Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (46)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Buna fetele!
Vad ca sunteti voiase, "bucuroase" de soacre..... (eu n-am , sac!)

Simona, pana la urma vii in Drumul Taberei, sau nu?
Din cate am inteles Roxana si Eliza (si eu bineinteles) suntem vecine.

Despre stuguri.... ce sa spun: INGRASA sau cresc glicemia.
Eu sunt suparata ca aveam azi programare la nutritionist si m-au sunat sa-mi zica ca nu mai vine azi doctorita...
Ieri n-am rezistat tentatiei de-a manca struguri..
Cum mai stati cu activitatile bb-ilor?
ca al meu de doua trei zile a facut din burta mea sala de antrenament.
E drept ca imi era dor de cateva lovituri in burta...ca era cumintel in weekend si eram ingrijorata ca nu i-a placut excursia pe Transfagarasan..


DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Roxy,dar tu ai luat putine kg pana acum!!! Eu am 7 in plus si sunt si mica de statura(1,60cm) se cam cunoaste diferenta.

Onitza,in situatia asta suntem si noi.Sotul a primit un contract aici pe 3 ani( prelungit cu 3 luni) si eu am venit ca insotitoare. Dar nu ai dreptul la munca.Bine ,eu am lucrat,ca doar nu era sa stau degeaba 3 ani de zile. Acum ca i se termina contractul trebuie sa ne intoarcem acasa(luna viitoare). Nu stiu cum or fi legile in Anglia. Oricum,bafta sotului la gasit un contract cat mai avantajos.

in 27 saptamani ,DPN 21 Nov, http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by onitza

Fetelor am si eu o intrebare, mai ales pentru cele care sunt deja plecate in afara: daca sotul isi gaseste un job cu contract in strainatate, mai precis in Anglia, si pleaca el primul, el poate sa ma cheme acolo, sau care o fi procedura? Cat sunt insarcinata, nu as vrea sa plec nicaieri cu avionul; hai sa va zic; noi ne gandim serios ca ar fi cazul sa ne gasim ceva in afara, stim ca muncim, dar avem si satisfactii, nu ca in Romania; da, depinde si de job, dar...totusi , e altceva. Daca el reuseste sa-si gaseasca anul asta, eu as vrea sa-l urmez dupa ce nasc, oricum la anul prin februarie, ca vreau sa plec si cu copilul, nu concep sa-l las parintilor, adica stiu eu ca n-as putea pleca fara Paul. Dar mi-ar trebui viza sau ce altceva? Ma intreb daca mi-ar da voie sa-mi urmez sotul! Ati inteles ceva?



Din cate stiu eu pt Anglia iti trebuie viza si numai ca turist, dar daca vrei sa te duci sa stai cu sotul este si mai complicat. Dar daca el are un loc de munca acolo [red]bine platit, ai putea obtine o viza de un an (cred, cel putin asa se procedeaza in Franta) pe care o vei reinnoi in fiecare an. Uite aici informatii de la Ambasada Angliei din Ro www.britishembassy.gov.uk" target="_blank">http://www.britishembassy.gov.uk intri la Services si vei gasi Visas, etc

27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

scuze, linkul e de fapt asta www.britishembassy.gov.uk/romania br / " target="_blank"> http://www.britishembassy.gov.uk/romania br /
Bafta multa in gasirea unui job bun acolo si sa reusiti sa fiti si impreuna.


27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

nu stiu ce are site-ul asta ca numai aiureli apar in mesaj.
Onitza dai clic pe al doilea link din mesajul anterior. Sper sa reusesti, daca nu iti mai dau explicatii.





27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna din nou!
Eliza, multumesc ptr. sfaturi.Esti o scumpa ca-ti faci griji ptr.mine.dar iti promit eu ca o sa nasc la termen un BBica sanatos!Si poate chiar ne intalnim la Municipal.Scaunul il las pe spate si f.des ma trantesc pe canapea si ma uit la TV.Deci e OK.Azi vine al meu sot, duminica mama, chiar ca nu o sa mai fac nimic.
Roserb, intri de tot in concediu?Adica pana nasti?
Vad ca multe aveti probleme cu umflatul picioarelor.Motivul il stiti care este?V-am spus, o saptamana cat am stat la mare nu s-au umflat deloc.Si tot sarat mancam, mergeam la plimbare.Oare de ce?
In ceea ce priveste greutatea, voi va plangeti la 7kg.luate? Dar eu cu 16kg, ce sa mai zic?Si inainte puteam sa mananc oricat, nu treceam de 54-55 in cel mai rau caz.Asta e!

Pupici,
Andreea 28 saptamani+BBica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Onitza, la 24 saptamani si traieste bine mersi? In Romania? Greu de crezut!BBul meu este dezvoltat ca ptr.26 saptamani(asta ptr. ca am ramas gravida la sf.ciclului, prin a 30-a zi, eu avand un ciclu neregulat toata viata) dar nici nu ma gandesc sa nasc asa devreme.Daca e cazul il leg de mine(glumesc)!
Ce stiti 980 g.ptr. 26 spatamni e bine?
Bits, ma mir ca la greutate asta un BBica poate trai.Totusi, are mai putin de 1kg!
Dar nu ma mai gandesc la rau, v-am spus, sunt optimista.BBica mea da din picioruse, burta nu se mai contracta, sa speram ca o sa fie bine.Si apoi un col deschis de 10mm e mult? Eu nu stiu.Stiu ca nu e bine sa fie deschis deloc, dar 10mm e mult(daca tot e deschis0 Stiti cazuri in care s-a inchis dupa?

Andreea 28 saptamani+BBica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MADACHAN, DAMA, va multam din suflet pt. raspuns, sunteti niste adevarate...Sotul zice ca nu avem nevoie de vize...deocamdata, speram sa se incadreze macar el in perioada favorabila, cat despre mine...Dumnezeu cu mila cand oi reusi sa plec.
Madachan, o intrebare pentru tine: acum ca perioada se apropie de sfarsit consideri ca ai facut bine ca ai plecat pentru 3 ani intr-o tara straina? Ce aveti de gand pentru mai departe? Eu sper ca s-a meritat sa faceti niste sacrificii. Si mai stiu ca Japonia e o tara foarte dezvoltata in stiinta si tehnica, si ca sunt salarii foarte mari, dar cred ca este si o tara foarte scumpa, nu?

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Dap, Andreea, traieste copilul, si bineanteles ca nu este o regula sa se intample si cu tine la fel, dimpotriva o sa ma astepti si pe mine sa mi se implineasca termenul si nastem amandoua la Municipal, da?

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Fetelor merci, adevarul e ca sunt tare incantata ca e bine bbelina.

Raluca, cezariana o fac din cauza miopiei forte (-9 dioptrii) la ambii ochi. La efort - e pericol de dezlipire a retinei...
Eu stiam de multa vreme ( de pe la 18 ani) ca in cazul unei sarcini nu voi putea naste natural..
Dar, asa cum scriau si Moss, si Eliza, oricum as fi optat pentru cezariana, cu toate ca stiu suficient de bine ce inseamna operatia asta.
Dealtfel nu ma gandesc sa am mai mult de 2 copii, caci atunci ar fi o problema cezariana.

Roxana, si mie imi place numele baietelului tau!

Problema cu kg, din nou...
Eu am 10 kg in plus , inca n-am idee cate sunt defapt ale mele...ma gandesc ca vreo 6 kg...
DR., desi ma asteptam la reprosuri, a fost ingaduitor... mi-a spus ca e relativ normal... dar trebuie sa am in vedere regimul in continuare: fara paine, paste fainoase, dulciuri si prajeli!!!
Sper sa nu trec de 15 kg!

Picioarele m-i se umfla doar cand e cald afara, si cum acum sunt 30-32 grade... am niste butuci in loc de glezne... dar dimineata isi revin la normal, asa ca nu ma ingrijorez prea tare. Astept cu nerabdare sa se faca TOAMNA.

Andrea, eu ma gandesc ca daca la urmatorul control deschiderea colului creste (Doamne fereste!), ar trebui sa te interneze. Ar trebui sa incerce tot posibilul sa opreasca pornirea travaliului.
Oricum daca cumva s-ar intampla sa trebuiasca sa nasti pe la 30 de sapt., e clar ca BB poate sa reziste, dar neaparat sa mergi intr-un spital bine dotat in sensul asta!

Dana - 26 sapt.
DPN 27 Nov.

http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/dana2327/my_photos

Mergi la inceput