Mamici de iulie-august (98) + 55 bb
Raspunsuri - Pagina 6

Marina spune:
mey deci care va plimbati in tineretului? Haideti sa ne vedem. Noi suntem dimineatza pe aleea centrala si seara pe aleea mamicilor (cea paralela cu b-dul tineretului)

roxanaz spune:
hello hello.
mama ce cald a fost ieri....am facut greseala sa incercam sa iesim la plimbare pe la 10...si erau deja 32 de grade asa ca am fugit acasa imediat. dar ne-am scos pirleala seara.
Florina imi pare tare rau de Teodor...sper sa se corecteze repede si sa nu aiba prea mult timp nevoie de ghetuta. din ce vad eu la Patrick s-a mai corectat deviatia - dar oricum mai astept pina la o luna jumatate-doua, sa vedem ce se intimpla. multa bafta si sanatate!
AncaMaria, nu te agita, e normal sa ii cada parul....chiar sa cheleasca. las' ca ii creste nou si frumos si ondulat si blond ! (sau cum iti place tie!)
Eli, bine ai venit inapoi! sa iti traiasca piticul sanatos si norocos!
Simona, felicitari si tie!
Alice mama nu te stresa de timpitii astia...tu stai linistita ca totul va fi bine!
Marcelle, felicitari ptr botez si ptr cumintenie! tot asa sa o tineti!
va pupam pe toti si pe toate si va uram o zi senina si linistita si mai ales racoroasa!

rain spune:
neata si de la noi!
astazi sint super obosita, toata noaptea ne-am foit, am vrut sa mancam continuu, iar somn deloc, nu mai stiam ce sa-i fac!
la 8 am plecat in parc unde era asa bine, adia un vant placut si racoros, mie imi venea sa dorm in picioare ...dar domnisoara nu a dormit nici 15 minute !
Marina, noi venim in tineretului in fiecare zi, dimineata si seara, poate ne intilnim ca si noi stam pe aleea centrala . Pot sa te sun cand ajung acolo pe alee la nr ala din listuta facuta de Roxi ?
am o mare mare problema ...cred ca am hemoroizi , de ce naiba mi-ai iesit acum nu inteleg, toata sarcina nu am avut probleme cu scaunele, nu m-am constipat deloc, sint asa suparata! cat am stat in spital ii aparuseara unei tipe care statea in salon cu mine si stiu ca plangea de durere asa ca sint speriata de ce ma asteapta
Roxi, te rog, spune-mi cu ce sa-mi dau!
va pupacim!
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

ochi verzi spune:
Nicole, a mea nu doarme de cateva zile ,trage de suzeta, atipeste cateva minute si se trezeste din nou. E atat de obosita incat nici nu poate sa manance.Tipa cand ii dau biberonul doar cand adoarme putin reuseste sa manance sau cand o razbeste foamea. M-am gandit ca poate nu-i place laptele sau tetinele sau are altceva, nu stiu.Colici stiu cand are ca se strange toata dar acum cred ca e altceva. Mi-e mila de ea si nu stiu cum s-o ajut.
ALINA SI IRIS MARIAM 30.06.2004

kity2004 spune:
Buna dimineata fetele !
In primul rind urez bun venit pe lume noilor bebici de august si nastere usoara viitoarelor mamici.
Desi va citesc in fiecare zi , nu m-am prea invrednicit cu scisul. Fetita mea e cuminte ( comparativ cu ce citesc la voi ); maninca, doarme in feicare seara iesim afara , nu plimnge deloc la baita sau cind o spal la chiuveta . Ne-am cintarit si la o luna a luat in greutate 1.200 kg , ceea ce e foarte bine ne-a zis pediatra. Maninca si piept si formula , ca asa s-a invatat.
Alice , fii tare ca ii trece incet buricutul . Si noua ne-a pus pediatra nitrat si asa ne-a trecut si s-a vindecat bine .
Vreau sa va intreb , din ceea ce stiti , daca e normal ca la o luna dupa nastere sa mai am inca lohii , si inca cu singe destul de abundente?
Sa aveti o zi buna !
Oana Varsator 31 ani
Iza-Maria DN 19 iulie

butterfly spune:
Nici al meu nu e in toane prea bune, eu am gasit tot felul de cauze dar probabil de vina e revenirea caniculei. La noi in casa sunt 23-26 grade dar evitam sa mai iesim pe caldura iar el vrea plimbarica probabil...
Tocmai a adormit in scaunelul auto... se pare ca nu l-am cumparat degeaba!
Nu v-am spus nimic in ultima vreme dar e deja un reflex sa ma uit la toate pozele cu puii... i le arat si lui Teodor care chiuie citeodata (o avea deja preferinte?). Sunt minunati si merita tot ce-i mai bun si mai frumos pe lume!
Nicole, evita constipatia. Pe mine m-a ajutat o crema de galbenele de la Elmiplant. Dr Badiu recomanda un amestec de Proctoglyvernol, Lasonil si Nidoflor spre finalul sarcinii (nu e cazul cred sa sari asa pe ei), ar mai fi si Detralexul dar nu stiu ce sa zic de perioada de alaptare in Memomedul meu nu scrie nimic. Intreaba farmacistul. Eu am scapat si chiar aveam probleme. Sanatate.

roller025 spune:
Buna si de la mine! Am mai scris un mesaj si l-am pierdut
Nicole, Alina, si io patesc la fel cu Vic. Nu prea doarme - cate o ora si aia cu scartz, nu prea mananca - doar cate 7-8 minute si apoi maraie.. Aseara ne-am plimbat o ora jumate in Moghioros si a dormit neintors, dar dupa baie s-a frichinit pana pe la 12.30. Si ma omoara ca trebe sa ma mulg si nu-mi placeeeee. Voi ce faceti cu laptele in surplus?
Florina, poate ne vedem prin parc...
Fetili, sunt si io pe messenger (roler025) ma primiti?
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)

Dorsilia spune:
Buna!
A venit in sfarsit si la noi o boare de racoare dupa ce ne-au tampit caldurile zilele trecute.Nu mai stiam ce sa-i fac, nu dormea, se agita intr-una, transpira desi la un moment dat l-am lasat numai in pampers si cu o panza subtire pe el. Noaptea-colici, tipete, leganat...parca Bonnisanul are mai mult efect decat Sab Simplex ala, dar nu-i place gustul de marar, doar cel de zmeura, linge lingurita cand da de gustul de zmeura.
cand o sa implinim o luna pediatra ne-a zis ca ea trimite toti bebeii ce-i are inscrisi la ecografie transfontanelara, ce-o mai fi la la ce-o folosi o sa ma informez, daca stiti voi...va rog. Stiu ca se face la fontanela si mi-a zis doar ca e singura data in viata unui om cand se poate vedea structura cerebrala, daca a suferit la nastere sau asa ceva si ca e o masura de investigatie noninvaziva, ca nu-l afecteaza pe baiat.
Voi purtati burtiera? Burta mea arata de parca a facut razboiul mondial, e negricioasa, buricul e labartat, vergeturile-s la loc de cinste, linia neagra supervizibila, si mai are si grasime -un strat deloc de neglijat. Toata grasimea s-a depus in jurul buricului ca la gasca, nu stiu cand si cum oi scapa de ea, ca de vergeturi nici nu mai sper.
Nicole, pentru hemoroidul meu folosesc crema foarte eficienta PROCTOLOG, daca te dor rau sau ai mai multi de 2 poti folossi si supozitoarele Proctolog, costa cam 200 de mii dar merita. eu am folosit doar crema si s-a micsorat hemoroidul, chiar a disparut dar am avut eu grija sa-l "trezesc" cu o tura de constipatie. Poti face bai calde la sezut, daca ai voie si suporti cu ceai de galbenele, apoi te ungi bine cu crema pe hemoroid si-l presezi putin spre interiorul rectului, in masura in care suporti.
Vad ca la mine secretiile inca n-au disparut, sunt cand mai brune cand din nou rosu aprins, medicul meu e in concediu si mobilul de serviciu inchis, deci nu stiu daca e ok cu mine sau nu. Voi mai aveti secretii ? Ate mai vad in zona, mi-a mai cazut cate una dar mai sunt. Nici asta nu stiu daca e ok, mai spuneti-mi si la voi cum e, cele epiziotomizate
Gagalicea mananca mai mult din sticla ca sanul nu produce, ne-am impacat si cu asta ce sa facem? L-am cantarit si evolueaza deci...sper sa-i priasca. Nu stiu cum sa-l fac sa tina capul drept cand il culc pe spate, ca il intoarce spre stanga sau dreapta si f rar il tine drepr...si mi-a zis soacra ca i se tuguie craniul daca nu sta si pe partea din spate. E adevarat?
Felicitari din suflet de la noi mamicilor ce au mai nascut si puilor care deja si-au serbat prima luna de viata extrauterina :))
Am si eu messenger pe yahoo, ma puteti adauga la voi in lista daca vreti dupa adresa de mail: mihaela30lia@yahoo.com
numa bine
lia

butterfly spune:
Roxana, sa dea Domnul sa se rezolve prin masaj la voi. Eu ii faceam mult la inceput, dormea profund si nu-l deranja, apoi din ce in ce mai greu ca nu prea ma mai lasa. S-a indreptat glezna, a ramas metatarsul deviat si asta nu prea cedeaza la masaj.Sanatate
Dana, mi-ar place sa ne vedem in parc (poate ne-am vazut deja?), noi stam de obicei pe iarba in zona cu trandafiri de linga spatiul destinat bebelusilor. Poate miine ca azi sunt singura cu bebe si stau la 3 statii de parc, miine venim cu tati si fara gipsulet (sper).
Pina acum ma temeam ca imi pierd laptele, a venit din nou mai mult acum cind bebe nu prea are chef de supt si ar trebui sa ma mulg dar nici mie nu-mi place... of, of, mai, mai...

rain spune:
imi doarme copila ...infasata
! nu mai stiam ce sa-i fac, era foarte obosita, cum adormea si o puneam in patut incepea sa-si bage degetele in ochi si se trezea imediat asa ca am recurs la o metoda sadica ...e tare haioasa asa infasata sau mai bine zis impachetata!
Florina si Lia, multumesc pentru ajutor, chiar nu stiam ce sa iau pentru hemoroizii astia, deocamdata nu am decat unul mic si nu ma doare sau ma doare doar cand am scaun, vroiam sa va mai intreb ceva ...la voi scaunul era si cu sange? ca la mine este si trag cate o sperietura zdravana de fiecare data
!
Dana, eu cu laptele pe care il mulg (ca am din plin) il arunc, vroiam sa il pastrez la frigider dar nu am ce sa fac cu el, ca eu tot produc!
Lia, si eu arat la fel, cu burtica si strat de grasime, nu-ti mai face probleme, nu putem reveni la forma de dinainte de nastere intr-un timp asa scurt!
Lohii mai am si eu, doar cateva picaturi pe zi pe un tampon zilnic, am scapat de tampoanele super absorbante, au o culoare foarte deschisa ...sper sa scap zilele urmatoare!
la spital era o tipa care nascuse de 2 luni si jumatate si inca mai avea scurgeri, dr i-a spus ca nu e nimic anormal, asa ca nu va speriati daca dureaza mai mult!
va pupicesc
sper sa dorm si eu putin acum cat doarme moata mica! sper sa ploua ca nu mai putem de cald
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)