Am obosit sa mai lupt

Am obosit sa mai lupt | Autor: barbye

Link direct la acest mesaj

Nu mai am putere sa mai lupt si sa cheltui bani.Analizele mele ies bune dar a lui..spermograma - astenospermie..Doctora Dumitrache (Filantropia) a ajuns sa-mi spuna ...Du-te fata cu altul, daca nu se prinde cu al tau.Luna viitoare mai facem o spermograma la Medicover,daca nu iese bine....Ce o vrea Dumnezeu?...Stiti ce inseamna sa lucrezi cu copii si tu sa nu potii avea...Asta a ajuns sa ma distrugaDa-ti-mi si mie un sfat..UN cadru medical bun...

mirela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

barbye, poate nu sunt eu cea mai in masura dar nu inteleg de ce ai obosit tu, poate el, desi din mesajul tau inteleg ca voi faceti analize si sperati sa se imbunatateasca situatia. nu te supara daca am inteles gresit!

nu crezi ca ar fi bine sa bantui prin arhiva, sa cauti tratamentul naturist pt ei si sa-l convingi cu frumosul sa-l faca? daca face el spermograme cat cuprinde o sa inghita si tot felul. nu-i usor din ce am vazut si nici nu sunt rezultate spectaculoase, dar...

tot e bine ca tu esti ok!

iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Iubita mea de cand incerci sa ai un bebe? De ce te intreb ptr ca eu incerc de 11 ani si nu am obosit sa sti. Am avut si momente proaste ca asta este viata dar am luat viata in piept, iar acuma voi face FIV acum in toamna. Pererea mea este sa apelezi la un medic care se ocupa de probleme de infertilitate. Nu zic ca Filantropia nu are medici buni si eu am avut medic pe dr Zgarbura de la Filantropia cu ceva ani in urma mi-a facut o cauterizare f meseriasa dar pana la un punct. Cand bebe nu venea am schimbat dr, deci iti recomand cu toata inima dr Denisa Protopopescu spitalul Municipal. Cabinet particular la centrul medical international tel 3149942, medsana tel4108643,4108543.
Crede-ma nu ai voie sa spui ca ai obosit eu am incercat tote ce se putea pana am ajuns la FIV si naturist si hormonal, absolut tot. Trebuie sa te gandesti ca viata merge inainte si sa fi f constienta ca fiecare are un destin si o stea norocoasa. Ai incredere in tine si in Dumnezeu.
Multa bafta si iti stau la dispozitie cu tot ce vrei sa sti,

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Mirela,

in primul rand SCHIMBA DOCTORA! un medic care are astfel de atitutine nu merita nici sa-i treci pragul! pe langa faptul ca afirmatiile de genul" du-te cu altul ca al tau nu poate" nu fac decat sa accentueze frustarea pe care o ai si fara sa vrei vei ajunge sa-ti invinovatesti sotul din ce in ce mai mult si poti sa-i spui adio atmosferei de cuplu! Si la mine e la fel! eu sunt ok, el cu probleme si nu pot sa nu recunosc ca sunt momente cand ma gandesc ca cauza neinplinirii mele este el! dar crede-ma, pt ei e si mai rau! si asa se invinovatesc singuri pt suferinta pe care ne-o provoaca, sa vada o schimbare in atitutinea noastra fata de ei si sa mai auda si o doctora cretina care iti zice ca tu sa te duci cu altul nu ar face decat sa-i distruga! si mai ales gandsete-te ca nu ei si-au provocat aceasca boala!
ai obosit sa lupti, te cred! eu lupt din toate puterile sa ma detasez de problema! incerc sa ma bucur in fiecare zi de tot ce ma inconjoara, de ceea ce fac, de copii prietenilor nostrii, adopt intotdeauna o atitudine pozitiva (chiar daca ma doare sufletul), imi gasesc tot timpul ceva de lucru cand mai cad in momentele de denadejdie, fac mult sport acum, am mult mai multa grija de mine, iar pe el il iubesc enorm si nu ezit sa i-o arat in fiecare zi! sa pregatesc diferite momente romantice pt noi pe mine efectiv ma incarca de energie pozitiva si fericire!
O vacanta pt voi amandoi in care sa uiti de bebe, in care sa va relaxati, sa va bucurati de dragostea dintre voi te va umple de energie si vei avea putearea sa reiei lupta.

pt tine
Melania

PERSEVERENTA GENEREAZA SUCCESUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

uneori...analizind atitudinea unor "oameni" care mai au si meseria de...medici...ma apuca groaza..cum poate un "om" .. o femeie..sa-ti zica sa te duci cu altul..??? ea asa ar face?
eu merg pe ideea ... inainte de a fi medic..tre sa fi om..eu caut intai omul...sufletul...apoi dr..(nu k nu ar fi important)
esti intr-un moment prost..te-ai descurajat...lupta cu tine..capul sus..hai mai departe...
poate aberez..in fine..imi cer scuze..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Te inteleg f. bine. Si eu am obosit. Prematur, desigur.M-am consumat foarte mult. Aproape ca am facut ulcer. Nu mai am chef de nimic. Nici macar sa mai scriu. Am un cap ...gol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

barbye, banuiesc ca doctoruta ta a glumit. nu vreau sa cred ca a vorbit serios. ce e mai grav e ca gluma, gluma, da' incepe sa lucreze in inconstient si poate-ti vin idei de genul asta. ia gandeste-te ca era invers, el ok si tu cu problemutze?

nu obosi! nu renunta!
si stii de ce? eu am sanse de 0.000001% sa am BB si tot sunt optimista. eu am micronodul tumoral hipofizar, ovare polichistice, aproape toti hormonii sub limita inferioara si el are oligospermie severa cu astenospermie moderata. mai mult, de apropae doi ani nu raspund la tratament, drept urmare am schimbat doctorul si merg pe alta varianta. cata vreme exista acel "1" dupa multe "0-uri", am sanse sa am BB conceput de mine. cand acel "1" va disparea, voi avea un miliard de sanse sa am BB adoptat. si tot al nostru va fi.

acum, spune-mi tu, cat de mari sunt sansele tale?

mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

In primul rand, iti spun: nu dispera !
Acolo sus cineva precis te iubeste, chiar daca in unele clipe ai fost tentata sa uiti acest lucru. Si iti spun aceasta tare, raspicat si direct, bazandu-ma pe un fapt simplu de tot: este tratament pentru ce ai descris tu. Evident, pasul urmator este de a citi cu atentie ce voi spune mai jos si sa incepi sa aplici. Vorba chinezilor: un strop de sudoare valoreaza mai mult de o mie de cuvinte.
Deci, sa revin la subiect. Nu voi incerca aici sa tin un curs de medicina si nici de fitoterapie, asa ca nu ma voi apleca asupra cauzelor sau a afectiunii respective, ci voi trece direct la tratament.
Dar, inainte de asta, pot sa spun deschis ca nu are rost sa mai faceti nici o spermograma, ci chiar o contraindic: v-ar supara si tulbura si nu v-ar putea sa va dea nici o solutie. Un milion de spermograme sa faceti, rezultatele vor fi aceleasi. Iar daca aveti bani de cheltuit, mergeti si donati la o biserica sau chiar aici la Desprecopii.
Cat despre treaba aceea cu ce a zis numita doamna doctor cu alt barbat, poate o fi ea doctor bun, dar cine ii da dreptul sa duca in pacat pe cineva indemnandu-l la preacurvie ? Cine zambeste la cuvintele acestea sau se simte ofensat, il indrum sa vorbeasca cu un calugar sa il lamureasca ce inseamna si de ce este considerat pacat.

Voi incerca sa descriu tratamentul in mai multe parti:

I) In primul rand, ce este cel mai important, trebuie sa va linistiti, sa va iertati unul pe celalalt si pe voi insiva, caci dupa casatorie nu mai sunteti doi, ci unul sunteti. Si cine poate sta suparat pe el insusi ??? Apoi, intelegand aceasta, sa trageti aer in piept, sa va zambiti si sa cautati sa va bucurati in fiecare zi: ca e soare, ca mancati porumb fiert (chiar, e perioada, nu zambiti), ca soarele a rasarit inca o zi... In aceasta stare de bucurie interioara, cereti ajutorul Sfintei Fecioare sa binecuvanteze asa cum stie ea mai bine caminul vostru, sa va calauzeasca si sa va fie alaturi in aceste momente de incercare. Cereti si multumiti ca va asculta si va ajuta, chiar daca nu vedeti imediat rezultatul. Aceasta etapa este poate cea mai importanta, desi nu prea suna a tratament, dar cine poate ajuta mai bine un cuplu si o femeie care doreste sa dea Viata decat Sfanta Fecioara ?

NOTA: acest sfat nu urmareste a te indoctrina cumva si nu incerc nici sa te transform in „plosnita de biserica” cum foarte plastic descria cineva. Indiferent ce religie ai, poti sa o aplici, rugandu-te lui Alah, sau lui Budha, sau lui Krisna, sau cum denumesti tu Entitatea Suprema.

II) Tratament fitoterapic cu:
1. Ceai de urzica, pir, si coada racului, amestecate in parti egale, o cana pe zi, preferabil seara. Se bea zilnic, minim 7 saptamani
2. Tinctura de tataneasa – 4-5 picaturi / zi, seara, administrate zilnic, minim 7 saptamani
3. Linte – in cele 7 saptamani, se pune in mancare sau se face mancare separata.
4. Salate de fructe si legume crude, cat mai des.

III) Deoarece in mod curent astenospermia este un indicator al carentei de vitamine, in special de grup B, ii indic sotului tau sa ia: Vitamina A, 1 tb/zi, 1 cutie, Vitamina B complex 2 tb/zi, 1 cutie si Cavit, 1 bucata / zi, 1 cutie pentru a-si reface atat nivelul vitaminelor sangvine, cat si rezervele.

IV) Pune sotul culcat pe pat, cu bluza ridicata. Pune-te deasupra lui, el fiind intre genunchii tai. (Nu zambiti, nu e nimic erotic !). Cu mainile usor incalzite prin frecare una cu cealalta, pune amandoua maini pe abdomenul sotului tau, intre ombilic si stern si tine asa 1-2 minute. Se face zilnic, cel putin 1 sedinta, cam 7 saptamani. Degetele trebuie sa fie indreptate catre linia ce uneste ombilicul cu capul, fiind perpendiculare pe aceasta.
Ca sa descriu mai bine pozitia, degetele ar trebui sa fie la orizontala daca sotul tau ar fi in picioare.
In acest timp, multumeste Cerului ca esti ajutata sa se vindece.

V) Contraindicatii: se contraindica atat fumatul cat si bautura ca tarii in perioada aceasta. O bere se mai permite asa, de gust dar este bine sa se limiteze la o bere odata daca tine neaparat.

Dupa ce faci aceste lucruri si chiar in timplul lor, poti sa spui o mica rugaciune de ajutor si de multumire. Este ceva simplu, usor de facut si face minuni. Pacat ca, fiind ceva asa de simplu, lumea cam uita.

In rest, ce sa spun ? Sper ca am fost suficient de explicit si de clar in prezentare.
Sa fiti iubiti si sa aveti parte de copii frumosi, sanatori, destepti si binecuvantati.

Doamne ajuta !
,
DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)
http://community.webshots.com/user/darael100
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Draga Monica...De cand incerc sa am un bebe....de 7 ani....

mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Sfatul meu este sa mergi la un medic care se ocupa de pb de fertilitate. Nu mai pierde vremea cu medici ca cea care ti-a spus o asemenea ineptie, sa te duci cu altul. Ti-a spus asa pentru ca ea nu e in stare sa te ajute mai mult, nu ca n-ar exista solutii sa aveti copilul vostru. Asemenea medici care nu-si recunosc limitele... nu stiu ce sa mai zic!
Eu am fost in exact aceeasi situatie, la mine totul ok, iar la sot mobilitate mica. Initial iesise 40%, dar dupa aia a reiesit ca de fapt era mult mai mica, 12-13 %. Cu aceasta spermograma nu aveam nici o sansa sa concepem natural un copil. A fost nevoie de un medic bun care sa ne spuna asta. Cei care nu se ocupa de infertilitate iti pot da sperante desarte, cu care nu faci altceva decat sa pierzi vremea si sa astepti in zadar.
Si eu ti-o recomand tot pe Dr Protopopescu, cea care ne-a ajutat si pe noi sa avem un bebe.
Tot ce nu trebuie sa faci este sa nu mergi pe un drum inchis! Asta se intampla de obicei cand ajungi la un medic care nu stie sau nu poate sa-ti ofere o solutie realista si stai agatata de el, crezand ca poate te va ajuta. Din pacate sunt prea multe cazuri de genul asta.
Sunt sigura ca exista o solutie pentru voi, sunt absolut sigura! Totul e sa gasesti acel drum care sa te duca acolo unde vrei!
Multa sanatate si sa ne dai vesti bune cat mai curand!

Anemona si Denisa mica, frumusica si cumintica
http://community.webshots.com/user/anemona112

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Schimba dr urgent!!

Astenospermia este forma cea mai usoara ca gravitatea la spermograme. Sotul meu acum 1 an, avea astenospermie severa si dupa un tratament naturist, a ajuns sa fie in valori normale.
Oricum , cu astenospermie poti face inseminari artificiale...de exemplu.

Eu alerg dupa bebe de 4 ani, si nu am sa obosesc vreo data, desi acum o sa fac FIv, dar atata timp cat exista o speranta nu am sa renunt niciodata!

Bafta multa si poate incerci sa faci o vizita pe la manastire sau biserica,sa vorbeste cu un preot, ..

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput