Bona/baby-sitter - de la cate luni?

Bona/baby-sitter - de la cate luni? | Autor: oake

Link direct la acest mesaj

Mai mamici mai,

Voi de la cate luni ati angajat sau veti angaja o bona/baby sitter pt. bebeii vostri?
Bebelacul meu are 5 luni si as vrea sa aduc o femeie 2 zile/saptamana sa stea cu el 6-7 ore ca sa mai pot face si eu una alta. Femeia e de incredere, are si ea o fetita in clasa a 2-a sau a 3-a. Nu am alte pretentii la ea deocamdata decat sa stea cu bebe, pentru inceput in prezenta mea. M-am gandit sa-i dau 1 milion/luna, abonament de tramvai/troleu. Iar daca dupa o luna sunt multumita, sa vina mai des, sa-i dau mai multi bani si chiar sa o las si singura cu bebe.

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Draga mamica,

noi am luat bona pe la 1 an si o luna, pentru inceput am stat si eu 2 luni acasa, pe urma am inceput serviciul.
dar ce bine ar fi fost s-o am mai devreme...... he he nu m-am gandit atunci !

Ingrid si Cristi 5 martie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Oake, noi am angajat bona cind Ana avea 3 luni. O luna a stat cu amindoua, iar de la 4 luni a ramas numai cu bona 4 ore/zi cit mami mergea la servici. De la 6 luni a ramas numai cu bona 8-9 ore/zi pt ca mami a trebuit sa-si reia programul normal. Bona este o persoana in care am mare incredere si pe care o cunosc de 17 ani. Nu mi-a fost teama nici o clipa ca ceva n-o sa mearga bine si nu m-am inselat. A fost o alegere buna.
Succes!

Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput