cazare la mare, liniste si pace
[purple]Va rog frumos, stiu ca subiectul s-a mai discutat dar eu n-am gasit nimika pentru mine acolo
In saptamana 29.08-04.09 am reusit sa ne luam concediu si am zis ca poate reusim sa mergem la mare..insa nu stim nici unde, la hotel nu se poate pune problema ca-i destul de scump, si cautam o gazda...care va sa zica si cu bani putini si conditii excelente ..dorim doar conditii decente pentru ca avem copilas de 3 ani si 1/2, deci curatenie si acces direct la baie...si acces la bucatarie optional, adica foarte rar sau deloc...sa fie aproape de o plaja bun apentru copii, fara stanci, sialte alea...ce ziceti, stie cineva din experienta sau auzite?n-as vrea sa merg la risc, adica sa gasesc direct acolo...deci va rog, detalii si eventual un nr de telefon...please
mercic mult
Roxana Lilea,mama Mariei 3 ani si ceva
Raspunsuri
roxanal spune:
nimika, nimika, nimenea n-a mers a mare anul asta??...??
tinatache spune:
roxana, eu am sa-ti spun unde am fost noi, ca sa nu zici ca nu-ti raspunde nimeni, dar nu prea intruneste conditiile spuse de tine. Am stat la Neptun la hotel de 2*, uite ca-mi scapa numele dar daca te intereseaza ti-l spun. Am dat 900000 pe noapte pt camera de 2 paturi, nimic deosebit la hotel in schimb a fost liniste. Asta e singurul criteriu unde se potriveste. Daca vrei, ma scotocesc si-mi aduc aminte de nume...
Cristina
http://community.webshots.com/user/tinatache
roxanal spune:
mercic Cristina, dar eu vreau la gazda, am tot fost la hotel, acum as vrea la gazda, la curte....mercic oricum, esti o draguta
anda141 spune:
Roxana, nu -ti pot raspunde exact la intrebarile tale, dar iti dau o sugestie, totusi . Noi am fost anul asta la Eforie Sud, am stat la hotel, insa am vazut o gramada de oferte de cazare de la 250 000 in sus. Plaja este foarte aproape de localitate, deci de oriunde ai sta nu faci mai mult de 5-10 min. E o statiune super linistita , as zice staiune de familisti, nu am vazut nicaieri asa multi copii, aproape toata lumea era cu copiii, acolo nu prea vezi fara. Deci e super pentru o familie cu copii mici, mie mi-a placut, pentru un copil de 6 luni cat am avut noi , mai bine nu se putea. Asa ca eu zic ca ai putea merge asa fara gazda si sa gasesti la fata locului, sigur o sa gasesti.
Succes si distractie placuta!!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
http://community.webshots.com/user/monica1816
roxanal spune:
mercic, insa n-as fi vrut sa ajung sa ma plimb din gazda in gazda atunci, cu un copil miortait dupa un drum lung..dar daca pana al urma nu gasesc nika, asta o sa fac
dadi_t spune:
Cauta in topic subiectul <gazda la mare>. Daca iti convin conditiile da-mi un PM pt. contact. Pretul pt perioada aceea e de 500.000 lei tot apartamentul. Bafta!
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...si fam.Bugy
liris spune:
familia mea are un apartament de inchiriat in Cta. cred ca se elibereaza in perioada aia.
Este mobilat : bucatarie, TV , dar in centrul Ctei , deci ai de mers cu autobuzul la plaja.
600 000 din cite stiu.
da-mi PM daca te intereseaza.
anangel_lexi spune:
Am gasit un site pe internet care te-ar putea interesa, pare sa indeplineasca conditiile tale si nici nu mi se pare prea piparat. Eu as merge acolo intr-un week-end cu prietenul meu, dar sa vedem cand am timp. Iti trimit adresa pe PM.
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine