La France (17)

La France (17) | Autor: Otilia

Link direct la acest mesaj

Intr-o buna zi vom reface si listuta aia cu noi toate...
Trimiteti-mi datele voastre, localitatea si departamentul de unde scrieti impreuna cu numele si datele de nastere ale copiilor sau cu DPN pentru gravidute (cine vrea, bineinteles, nu obligam pe nimeni )

Ultimele discutii sunt aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29795&whichpage=10

~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Uite, eu iti zic chiar aici:

Oana Cretu - Cannes (06-PACA)- DPN - 31 decembrie

oana si bebitza din burtica (20 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Elena Brefort-Moison, Ver lès Chartres (28-Eure et Loir)

Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Profit de ploaia de afara ca sa postez in draci...
Fetelor, al meu frate ar vrea sa-si aduca o masina din Franta, dar, cum in Romania nu se pot inmatricula masini daca nu-s Euro 3, s_a gindit s-o inmatriculeze pe numele meu si s-o conduca el, in Romania, cu numar francez si procura de la mine.Ati mai facut/auzit de o chesie din asta? Ce avantaje/dezavantaje poate sa prezinte? Ajutor!

Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Cu-cu fetele!

Si eu mandra nevoie mare pt. gimnastele noastre. Se pare ca suntem pe locul 10 in clasament cu 3 medalii, 2 aur si un bronz.

Pt. Otilia : Delphin, Castelnaudary, Aude (11), copil: Sébastien Mathieu, 14 luni.

Pt. Elena, din cate am auzit, posibil sa ma insel, cu procura nu mai merge mai mult de 3 luni.

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Elena, incearca sa gasesti ceva lamuriri aici:http://www.autoshow.ro/forum/viewthread.php?fid=5&tid=1443

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Merci, Delphin.Ideea e ca pe mine m-ar interesa asta mai degraba dpdv al statului francez, ca in Romania e frate-meu cel care o foloseste deci care tre'sa se descurce cu ea...
Fetelor, nu mai zice nimeni nimic?

Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by emoison

Fetelor, al meu frate ar vrea sa-si aduca o masina din Franta, dar, cum in Romania nu se pot inmatricula masini daca nu-s Euro 3, s_a gindit s-o inmatriculeze pe numele meu si s-o conduca el, in Romania, cu numar francez si procura de la mine.Ati mai facut/auzit de o chesie din asta? Ce avantaje/dezavantaje poate sa prezinte? Ajutor!

Elena, eu nu am mai auzit, dar eu vad asa. Tu cumperi masina pe numele tau (cu banii lui, evident) si apoi el o ia in Ro unde o conduce linistit. Mai ales daca zici ca nu parte romana te preocupa, nu vad de ce asa ar fi dificil... Sper sa nu bat campii. Acum totusi s-ar pune si intrebarea urmatoare: in Ro poti circula cu masina din Franta (imatriculata in Franta) si care sa nu fie neaparat euro 3? Nu stiu ce spune legea ro. dar cred ca din moment ce fetele s-au putut duce acasa cu propriile masini si mai stiu si de la o amica care a plecat de curand in Ro cu masina (din 95) inmatriculata in fr. O sa o mai intreb pe ea cum e si daca are/avut probleme acolo.
va si noapte buna

27 saptamani

Mergi la inceput

Dama, pai ideea e ca fetele s-au dus acasa cu masinile lor, care nu-s Euro3, dar care ramin in Romania o luna, doua trei, nu circula doar in Romania un an-doi...Oricum, mi se pare aiurea prevederea asta de a nu putea inmatricula in Ro decit masini Euro 3, sper ca daca Romania va intra in UE, se va renunta la chestia asta, ca zau ca sintem mai catolici decit Papa, si nu cred ca-s mai putine rable pe sosea in Ro...
Merci oricum pentru solicitudine!

Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Asa e Elena, ai dreptate cu chestia ca in Ro suntem intotdeauna mai motati ca altii, mai ales ca nu prea avem totusi cu ce ne lauda. Dar cica asta ar fi chiar o prevedere aiurea ca sa nu se mai aduca masini straine in tara si sa nu se cumpere cele locale, ca sa nu mai vorbesc de masinile straine care se vand in Ro. Si o sa ma mai interesez si eu pt ca si noi vrem sa ne schimbam masina si am vrea sa o ducem pe actuala (din 99) in RO. Din cate am auzit se mai poate, dar nu atat de legal, dar nu stiu exact ce si pe cine tebuie sa mituiesti. Si eu nu vorbeam numai de fetele plecate pt scurt timp in ro (vacanta) ci de o prietena de-a mea care a parasit Franta definitv acum o luna, plecand cu masina de aici (am scris in mesajul anterior). Deci pe ea o voi mai intreba si daca aflu ceva care sa te poata ajuta (pe fratele tau, adica) iti voi comunica.

27 saptamani

Mergi la inceput

Daca prietena ta si-a facut repatriere (adica avea domiciliul in Franta si is va stabili dom. inapoi in Ro), atunci nu mai e nevoie ca masina ei sa fie Euro 3, o poate inmatricula si fara...

Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput