Colet trimis din State in RO
Raspunsuri - Pagina 3
ocebine spune:
Si eu am trimis in RO lucruri prin firmele care duc direct acasa in special cu www.romanianmall.com/atlas/" target="_blank">Atlas Shipping
Si uite si pentru www.romanianmall.com/carpati/" target="_blank">Carpati Transport
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg
adivio spune:
Subscriu si la ce spune Ocebine; firma Carpati din NY este foarte serioasa si nu prea scumpa, iar corespondentul din Ro se numeste Pam International are sediul pe Str. Minerva nr.5 sector 1 pe sos. Chitila. Ei primesc colete pentru toata tara si apoi ori le ridici direct de la sediul lor ori ti le trimit ei prin posta in tara sau chiar ti le sduc la usa in Buc. daca asa a cerut expeditorul. Sunt foarte seriosi, nu desfac pachetele si nu percep nici un fel de taxe de la destinatar. Mai mult cind a ajuns pachetul la ei te suna si te anunta sa vi sa il ridici.
Adivio&Ioana-nazdravana
roxanica-mamica spune:
Jasmine , din ce oras e persoana care il cumpara ?
Roxana
& Marc 
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu
ankalaura spune:
Ce sa zic, ca de obicei, fiecare intelege ce vrea...
In primul rand, eu am incercat sa explic calea LEGALA, pentru ca intamplator este meseria mea.
In al doilea rand, chiar am spus ca exista metode de a expedia un colet si fara a plati taxe vamale, si includeam diverse firme pe care numai cine locuieste in USA le poate stii.
In al treilea rand, discutia a plecat de la serviciile postale, si de la comentariile multora (nu numai la acest subiect), care spuneau ca li s-au pierdut pachetele, si nu numai o data - inclusiv mie.
In al patrulea rand discutia se mai adresa persoanelor care au primit deja pachete si s-au mirat ca li s-au cerut taxe (de exemplu, cineva expediase haine - subiect de acum trei zile, parca...)
Si in al cincilea rand, macar acum poate unii au capatat o idee despre cum pot proceda, poate deja stiu la ce sa se astepte, sau macar se pot gandi daca merita pentru un aparat foto sa astepte 3 luni.
Cat despre cumparaturile de pe internet, la noi functioneaza multe site-uri care se ocupa cu comert electronic, si se plateste la livrare. Sau se plateste la comanda cu un card virtual special, tocmai pentru a evita furtul seriilor. Nu este o regula in ceea ce priveste modalitatea de plata, insa se stie foarte bine ce fraude se fac pe internet. De unde intrebarea mea: cum poate cineva sa creada ca bijuterii de 10.000 usd se pot cumpara de pe net cu 100 usd? Oare se cerea plata in avans???
Iar concluzia pe care o pot trage, desi am comentat oarecum off topic, e ca fiecare cunoaste realitatea tarii in care traieste, iar cele care au plecat mai de multisor, se pare ca au uitat ce se intampla in Ro.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Jasmine spune:
Din Atlanta,Georgia.
Oricum toate chestiile astea mi se par extrem de complicate.
Jasmine
27 saptamani
ciuf spune:
quote:
Cat despre cumparaturile de pe internet, la noi functioneaza multe site-uri care se ocupa cu comert electronic, si se plateste la livrare. Sau se plateste la comanda cu un card virtual special, tocmai pentru a evita furtul seriilor. Nu este o regula in ceea ce priveste modalitatea de plata, insa se stie foarte bine ce fraude se fac pe internet. De unde intrebarea mea: cum poate cineva sa creada ca bijuterii de 10.000 usd se pot cumpara de pe net cu 100 usd? Oare se cerea plata in avans???
Ref. la acele bijuterii n-am crezut pana n-am vazut cu ochii mei ieri. O prietena de-a mea a avut curajul sa se bage (colegele ei sunt cumparatoare fidele de acolo) si si-a luat un inel foarte frumos.
Poti da cautare la Google despre acest site si-ti vei forma o idee.
Iar aparatura electronica este mult mai ieftina daca o cumperi de aici de pe Internet decat in Ro. Platesti aproape dublu.
Pentru Jasmine ar fi ideal daca ar lua de aici aparatul foto si i l-ar aduce cineva in Ro.
Numai bine,
Ciuf
roxanica-mamica spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Din Atlanta,Georgia.
Jasmine27 saptamani
eu ma intorc in tara pe 5 sept , dar sunt in NY . Daca te pot ajuta , spune-mi
Roxana
& Marc 
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu
oanaXandy spune:
Pe mine ma intereseaza cum pot trimite pachet din Cincinnati! Aici nu exista din cate stiu firmele de curierat gen ATLAS sau CARPATI. Ele sunt in NY si ca sa trimit pachetul acolo ca ei sa il trimita mai departe ma costa cam tot la fel de mult cat as trimite pachetul direct in Romania prin posta! Am inteles ca cel mai rentabil din punctul de vedere al pretului este trimiterea prin intermediul bisericilor penticostale!Ei, Cicinnati e un biet orasel in care nu prea am intalnit multi romani, deci habar nu am cum sa procedez!
ionela-roxana spune:
Impreuna cu matusa mea din SUA am cantarit toate posibilitatile si concluzia la care am ajuns este: sa-i trimid numele si codul aparatului,ea sa caute sa-l cumpere si sa mi-l aduca in RO in primavara sau vara!Este singura cale sau daca ma voi hotara ca-lk vreau mai repede sa mi-l trimita pe cineva care vine in RO>
Eu nu vroiam sa-l comand direct pe site ci tot prin intermediul ei!
Nu umblu dupa chilipiruri ci pur si simplu am vazut ca sunt diferente imense de pret la aceasi marfa!
Nu-mi permit sa arunc sute de Euro pe geam!Daca am sansa voi profita!
Daca vreau o camera digitala cu 500 Euro(sa zicem) din Ro ,va dati seama ca cu aceasi bani i-mi cumpara din SUA una mult mai buna!
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela