Atena 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by Alina

Fetilii,
Horkina asta nu va aduce cu rusoiaca aia,demult iesita la pensie,Svetlana Boginskaia(oare asa se numea?)?Va mai amintiti de ea?
Inalta,slaba-slaba,palida si privire de vulpoaica?!

Alina

Seamana da nu rasare! Boghinskaia era parca mai frumusica.

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Bravo fetele! Romancele cele mai bune, ca de obicei!!!! Bravo comorior!!!
Tinem pumnii pentru joi!!!! Succes!!! Si sa dea Domnu sa va vedem din nou pe cea mai inalta treapta!!!!
HAI ROMANIA!!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Unde ,Cum ,Cind au cistigat meiiiiiii ca eu stiam ca in seara asta la ora8pm la noi aici se vor arata gymnastele

Ma bucur enorm ca au cistigat fetele noastre , si chiar daca baieti nu au reusit sa intre pe primul loc ma bucur ca au fost la premii chiar daca au fost pe locul 3....au fost si sunt super buni

Elena www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Sabina

quote:

Fetilii,
Horkina asta nu va aduce cu rusoiaca aia,demult iesita la pensie,Svetlana Boginskaia(oare asa se numea?)?Va mai amintiti de ea?

Alina

Sabina & Sofia Galagia

Boghinskaia era frumoasa, nu era fff slaba...Khorkina, parca e subnutrita, arata jalnic

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by Sabina

quote:

Fetilii,

Alina

Sabina & Sofia Galagia

Subscriu! Nu ca imi placea de aia, dar asta este cea mai nesuferita EVER! I-as trage numa' palme!

ruxij

Mergi la inceput

Ce ziceti, joi intram pe chat mai bine? Azi am bagat un oki pe chat, dar nu erati:)) Hai sa veniti joi!

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

vreau sa o vad si eu pe asta de care ziceti voi sa imi dau si eu cu parerea, va rog frumos vreau si eu poze ca vad ca degeaba ma uit la TV ca eu nu am vazut nimik deocamdata.

Elena www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Bey ce-au depunctat-o pe mititica Oana Ban:(
si cu toate astea avem niste fete de aur :-)

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Elenalove27

vreau sa o vad si eu pe asta de care ziceti voi sa imi dau si eu cu parerea, va rog frumos vreau si eu poze ca vad ca degeaba ma uit la TV ca eu nu am vazut nimik deocamdata.

Uita-te Eleno la 8.30 diseara pe NBC si le vezi pe toate! Nu-ti face nici un program! Eu anulez o sindrofie ca nu pot sa pierd gimnastica nici dc. arde!

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Uraaaa, traiasca fetele noastre! bravo, fetelor, v-am tzinut pumnii cat am putut eu de stras! Ati meritat-o si ne-ati facut fericiti in seara asta! cinste voua!

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

"Daca dragoste nu e, nimic nu e".

Mergi la inceput