Cumnata!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaM spune:

quote:
Originally posted by mariamunteanu

Ba da, simt "concurenta" . Tot timpul numai despre asta se vorbeste in familie, iar despre noi spun ca e "tarziu" sa mai avem copii (avem amandoi 32 ani).
Probabil ca ai nostri copii (daca vom avea) vor fi pusi in umbra de cei ai cumnatului, nu m-ar mira. E neplacuta situatia si nici macar nu am bucuria de a avea copii.
Maria

Draga mea, ma faci sa zambesc, 32 de ani o varsta minunata. Ce sa-ti spun ? eu am nascut primul copil la 37 de ani prin cezariana si sa stii ca am fost cea mai tanara dintre mamaicile din saloanele cu cezariana. Celelalte aveau 38, 39, 40...
Ginecoloaga mea a nascut la 42 de ani. Zau nu merita sa faci o obsesie din faptul ca aveti 32 de ani, foarte bine si multi inainte cu sanatate . Vetia avea copii frumosi si sanatosi fara discutie. Nu ascultati de rauvoitori ca nu are rost. Poate o sa-ti vina sa razi, credem ca ne planificam copii, dar vin cand doresc ei.
Cu drag
Corina & Gabriela 2,11 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Oz, parca e o poveste cu vrajitoare brrr ! Sa-ti traiasca copiii si sa te bucuri de ei.

Corina, ce bine ca se poate si mai tarziu, e f. incurajator ce ne-ai povestit.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Dragelor, acolo in familia care are un baiat si o fata , am observat ca mereu fata va avea mai multa importanta ce face decat ce fac baiatul si nora la un loc !Eu pot sa stau si-n cap in fata soacra-mii ( am intrat din prima la fac cu concurenta de 10/loc, fii-sa dupa 4 ani dar ea face medicina ! ).Eu am specializari in strainatate si premii fii-sa are facultatea de medicina ! Sotul este este bun in ceea ce face , s-a afirmat singur intr-un oras total strain lui, dar sora-sa va fi doctorita ! Uneori soacra-mea ma face sa ma simt de parca as fi terminat 8 clase, imi zice mie ce-nseamna sa inveti pt examene de sesiune, ea care a calcat la facultate doar la cursurile festive ale copiilor ei!
Din fericire detin pe moment "suprematia" ca fetita naostra e prima in familie, dar de 5 ani de cand sunt casatorita am invatat lectia : baiatul n-are nevoie de nimic, pe cand fata...

Mergi la inceput