cruda realitate

cruda realitate | Autor: mariagi

Link direct la acest mesaj

de multe ori trecem pe strada pe langa ei.la unii ne mai oprim si le lasam bani.pe langa altii trecem fara sa ne aruncam privirea.prea nervosi,obositi,stresati de problemele noastre.la semaforul de la budapesta-intersectie cu dimitrie cantemir sta o mamica tanara.cudoicopilasi de mana.prima oara am vazut-o pe o ploaie cumplita.cu un copil in brate si altul de mana.amandoi sunt frumusei,blonduti si nu sunt tigani.desculti.ieri am vazut-o din nou.avea mana in gips si totusi il tinea pe cel mai mic in brate.nu-i scapa niciodata din mana.si nu cere.o vezi trecand strada si te cutremuri.eu de fiecare data ma gandesc la copilul meu.si mi se strange inima.si mi-am promis ca o sa ma opresc odata si o sa aflu povestea lor.si sunt atat de tristi.obositiuneori,la diverse ore i vezi acolo.nu trag de tine nu te bruscheaza sale dai bani.se uita cu ochii lor tristi la tine si simti ca te topesti.si pleci privirea vinovat.ca suntem nepasatori ca societatea nu face nimic pentru ei.si mai imi sterg o lacrima...

Maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Doamne Maria chiar ieri i-am vazut si eu, trecand in drum spre casa. Doar ca ieri se plimbau printre masinile de la semafor. Ea avea o privire pierduta si umbla pur si simplu printre masini. Hai sa vedem ce e cu biata femeie, poate o ajutam cu ceva macar niste haine pentru copilasi ca ieri erau numai zdrente pe ei. Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Nu sunt din Bucuresti dar nu cred ca asta conteaza!
Totusi incercati sa aflati ce e cu ei!Poate putem face ceva!
Trimitem si noi hainite daca e nevoie!
Cati ani au copii , dar mama!(aproxim)

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Ai dreptate Maria,asta e cruda realitate.Afla cei cu ei si poate ii putem ajuta cu ceva.

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samy spune:

Si eu vreau sa-i ajut. Am hainute ramase de la copiii mei, unele noi ca n-au apucat sa le imbrace, numai zi-mi cam ce varsta au. Eu nu stau in zona si mi-e greu sa ajung, dar daca poti afla povestea lor, te rugam sa ne-o impartasesti si noua. Doamne, or avea unde pune capul? Cum de au ajuns in halul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

de cateva zile nu i-am mai vazut nu stiu ce s-a intamplat.o sa trec din nou pe acolo,acum ca sunt in bucuresti.si cum aflu noutati va anunt.

Maria

Mergi la inceput