Tuns ZERO - Creste mai des parul dupa aceea ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liviujuristul spune:

e in regula Florine,
am uitat de" caps lock
se putea intampla oricui;s-a suparat cineva?
va salut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Liviu, nu te supara! Si eu am primit atentionari asa. E normal, scrie in regulament, iar nerespectarea regulamentului...

Nu stiu daca o sa-i creasca parul mai des bebelusei, dar creste uniform si dur. Noi am tuns-o pt ca era vara, cald, ea grasuna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviujuristul spune:

nici o problema,acum sunt si eu printre cei care au gresit.
apropo de par ,este bine ca suntem interesati de perisorul copiilor nostrii.problema este ce facem cu al nostru al barbatilor,incepem sa-l pierdem,mai in gluma mai in serios oare n-am avut grija de el?atunci trebuie sa avem grija de al micutilor.
ma bucur ca am primit mesaj de la tine din Canada.As vrea sa ajung si eu acolo,sunt in faza de interviu,C.V.-ul a fost acceptat.va doresc toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Eu l-am tuns pe Luca cand m-am intors din Ro, si anume cand avea 7 luni. Am facut asta ca urmare a taierii parului de catre preot la botez. Pur si simplu mi-a ciumpavit copilul. Asa ca l-am mai "aranjat" eu si pana la urma am ajuns la masina nr.0. Si nu a fost usor, ca Monstruletul nu statea si se misca. Bey si era asa de uratel, vorba Anamariei parca era puscarias. I se vedeau neregularitatile nasol de tot, ziceai ca e din Alienii.
Parul acum nu mai este moale cum l-a avut la inceput, se simte tare si ii sta sculatel rau de tot, parca e arici. Ca sa fie mai des, sincera sa fiu, nu am realizat asta. Si mi se pare chiar ca ii creste mai greu.
Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Baietelul meu la 2 ani si 8 luni are parul foarte rar, scurt, firul subtire. Mi-am pus si eu problema tunsului zero si fiind argumente pro si contra am intrebat un medic dermatolog care mi-a zis ca intr-adevar are legatura genetica, dar ca tunsul zero ajuta la indesire si la ingrosarea firului si mi-a recomandat sa repet de 2-3 ori tunsul. Asa ca sambata trecuta l-am tuns. Va voi scrie efectele.

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Dupa turta am tuns-o pe Onitza la zero ca sa ii creasca parul mai des.A urlat pana nu a mai putut , la frizer, dupa aceea nici nu se mai uita la noi si cand se vedea in oglinda se punea pe un plans de ne venea sa ne dam palme ca am tuns-o.
Acum i-a mai crescut dar nu mai des ca inainte.
Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si eu l-am tuns pe David aproape zero in vara asta. Dar din cauza caniculei si a faptului ca el transpira excesiv. Mi-a usurat si baita de seara, imediat terminam spalatul pe cap si se usca instantaneu.
Dar parul ii este la fel de moale si rar ca si inainte.
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

La baietei mai merge, da' sa tunzi o fetitza cheala e cam dur.Si oare chiar foloseste?

Catalina(2boysmum): Catalin(04.03.1998),Robert(13.04.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paulatudoran/album

Mergi la inceput