La Cheia-Hotel Royal e ok?

La Cheia-Hotel Royal e ok? | Autor: vilma

Link direct la acest mesaj

Ce mai e pe la Cheia? Vrem sa mergem cu boboceii si stiti cum e, vrem si conditii, si ieftin, si mancare buna, si aproape...etc...
Am gasit niste info despre Hotelul Royal, preturile sunt foarte bune, iar in poze arata de vis, aproape ca nu-mi vine sa cred (mie mi se pare ca arata de 3*, dar e categoria 2*)
Si daca asta e tzeapa, de Hotel Zaganu ati auzit, ca asta e chiar de 3*, dar e mai scump.
Astept pareri.

Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

La Cheia este grozav, ca intotdeauna. Zaganul este renovat de citiva ani si de-afara arata dragut dar nu stiu camerele. Unde este Royal ? Stii ca sint si niste pensiuni mai noi la intrarea in sat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La Zaganu am fost acum doi ani cu fetita care pe atunci era bebelusa. Noua ne-a placut foarte mult, era curat, totul mi s-a parut de calitate. Mancarea mi s-a parut rezonabila ca pret, am manacat si la restaurantul hotelului dar si in alte locuri. In pretul camerei intra si un mic dejun destul de generos.
De hotel Royal nu imi amintesc, nu cred ca exista pe vremea aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Am sunat la Hotel Royal si surpriza, tarifele difera fata de ce au scris pe site, nu foarte mult dar suficient cat sa ma faca sa renunt. Am gasit insa altceva: pensiunea Mircea, fosta Marynustiucum, cica ar fi de 3 stele. Din poze, camerele nu pareau foarte mari, dar m-au asigurat la telefon ca e loc pentru patutul lui Tudor. Nu stiu de cat spatiu dispun in jurul vilei, sper sa avem pe unde ne plimba.
Apropo, unde e pastravaria?
Multumesc Amuleta si Donia pentru raspuns. Va pupam.

Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

La sfarsit de iunie, am stat 7 nopti la hotel Royal. Noi 2 si cu parintii mei. Am avut 2 camere cu vedere la munte si nu la strada - nu ca ar fi mare zgomot ca prin Cheia nu trec decat 3 masini/zi...Camerele arata un pic mai slabut decat ce vedeti pe site in sensul ca acolo sunt pozate dintr-un unghi favorabil, curatate de curand si cu floricele pe masa. Mobilierul e din pal, la baie au sanitare destul de moderne dar pentru ca nu au fost calitative au imbatranit...In schimb salteaua de la pat e moale si te trage la soamne!!!!! Camera e 800.000 + bonuri de masa de 200.000/pers (bonuri care cred ca pot fi refuzate si pe care nu le poti folosi decat in restaurantul Royal). Daca stati mai multe zile va face reducere. Noi, 2 camere, 7 nopti am platit in loc de 800, 700.000/camera. In schimb am luat bonuri valorice 4pers*200.000/zi. Am mancat micul dejun si dejunul cu acesti bani si uneori ne ajungeau si de masa de seara care era intotdeauna mamaliguta cu branza si smantana de 33.000. Ca preturi la masa sunt acceptabili: ciorba 22-39.000, fripturile 50-70.000, cartofii 25.000, omleta 20-30.000, cascaval pane 45.000(buuun), ceai 15.000, un platou cu de toate - gen meniu de nunta - 80.000. Zaganul arata un pic mai bine, 950.000/camera si este mai spre padure. Restaurantul este mai elegant si cu preturi putin mai maricele.
Royal-ul e chiar la inceputut statiunii. Zaganul este ultima "cladire" din statiune.
PS: Noi in camera am avut dus cu jacuzzi dar pe care l-a incercat doar sotul meu, eu fiind gravidutza m-am ferit de jeturi. El zice ca a fost coool.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

In spatele hotelului e pastravarie.

Mergi la inceput