Atena 2004
Raspunsuri - Pagina 2
Andrada spune:
Multumesc Sabina!
Succes fetelor noastre!
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
liviujuristul spune:
salut la toata lumea
atena 2004 , jocurile olimpice - ce cuvinte magnifice.
ce bine ar fi daca lumea s-ar intrece numai in sport .
dar prezentul ne contrazice,toata lumea ar dori sa fie pace,toate neintelegerile legate de religie,de impartirea unor teritorii,de schimbarea unor regimuri sa fie facute pe cale amiabila.
speranta mea ca a tuturor romanilor este ca sportivii nostrii sa se intoarca incununati de laurii victoriei,cu multe medalii.
baza lotului sportiv romanesc cred ca este si va fi lotul sportiv al gimnasticii feminine si masculine deoarece sunt singurii care accepta un program"cazon"de antrenament si au vointa de a arata lumii intregi ca nadia comaneci nu a fost o intamplare ci romania are o puternica scoala de gimnastica.
dumnezeu sa le ajute .
liviujuristul
Donia spune:
Eu am vazut-o pe Camelia Potec la 400m si mi s-a rupt sufletul ca a ratat medalia de bronz la mustata.
M-am uitat la calificarile la gimnastica masculina si comentatorii americani (NBC) au avut doar cuvinte de lauda pentru baietii nostri. Exercitiul lui Marius Urzica la cal cu manere m-a lasat fara cuvinte, merita un aur daca nu greseste, mi se pare desavarsit.
Sper sa faca treaba buna si baietii si fetele.
Daca aveti timp, mai scrieti ce medalii iau ai nostri, ca eu nu prea pot urmari constant.
iren spune:
OOfff, la gimnastica masculina -echipa- am luat bronzul...
Locul 1 Japonia, locul 2 SUA...
Chiar sint ofticata rau 
Iren burticoasa
& Bogdanelu nazdravanu 
dpn 25 aug
saphir spune:
quote:
Originally posted by iren
Chiar sint ofticata rau
Iren burticoasa& Bogdanelu nazdravanu
dpn 25 aug
...si eu

Din cate stiu eu, maine seara la ora 20.00 e finala la fete. Daca gresesc, corectati-ma sa pot urmari si eu.
Saphir
si
Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
florypop spune:
Felicitari echipei masculine. Trebuie sa recunoastem ca este o performanta avand in vedere ca este prima medalie olimpica la echipe pentru gimnastica masculina romaneasca.
Inca o data FELICITARI baietilor si BAFTA multa maine fetelor.

Flory
Claudelu spune:
BRAVO BAIETI!!!
Merita toata admiratia si toate felicitarile noastre!
Pentru prima data gimnastica masculina pe podium la Olimpiada!!!
Eu sunt ffffffffff mandra de voi!!!

FELICITARI!!!!!!!!!!
Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">
Pagina personala DC
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Ziceti-mi si mie ce au facut fetele si cind sint finalele pe aparate si pe echipe, poate le pot urmari si eu?
pe ce loc sintem?
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Maine, de fapt azi, 17.08, este finala pe echipe la fete si tot a doua zi este cate o finala la fete...sunt asa o zi fetele, o zi baietii!!!
Sa le tinem pumnii atat fetelor cat si baietilor!!!
Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familiewww.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">
Pagina personala DC
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by saphirquote:
Originally posted by iren
Chiar sint ofticata rau
Iren burticoasa& Bogdanelu nazdravanu
dpn 25 aug
...si eu
Din cate stiu eu, maine seara la ora 20.00 e finala la fete. Daca gresesc, corectati-ma sa pot urmari si eu.
Saphirsi
Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
Nu maine azi...ai dreptate!!!Bafta lor!!!!Sa ne ajute D-zeu sa luam o furmoasa si stralucitoare medalie de AUR!!!!
Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familiewww.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">
Pagina personala DC
Sabina spune:
Nu pot fi ofticata, mai ales cand au ratat si japonezii au fost teribili la bara!
Bravo baietii!!!!!!!!!!!!!!
Tinem pumnii la fete, Catalina Ponor mi se pare superba!Sabina & Sofia Galagia