Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Jasmine, eu am beneficiat sambata de casa prioritara pentru din Carrefour, am reusit sa ma bag prima (eram cu sot+copil) desi unul care n-avea nici pe naiba se inghesuia sa intre cu cosul in fata mea, dar , cum in ultima vreme sunt cam sloboda la gura, am avut grija sa-l "admonestez".

Ma mai distreaza copios faptul ca de cate ori merg cu Bianca in Parcul Moghioros, eu cu copil mic de mana (deci intrunesc toate conditiile), al naibii sa fie daca se opreste vreo masina la trecerea de pietoni sa ma lase sa trec. Asta e, nesimtirea unora nu conoaste limite...

Cat despre cei in varsta de la medicul de familie, stai linistita, nu-mi fac iluzii, data trecuta cand eram insarcinata in luna a 9-a mi-au facut un scandal monstru ca am intrat in fata , desi scria clar pe usa ca avem prioritate, dar nici eu nu m-am lasat .

Noi sa fim sanatoase, ca motive de nervi sunt la tot pasul.

Roxana- saptamana 29

DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamO spune:

Salutare burtici,
Va mai vizitez si eu cand am timp.....Si pe mine ma intriga privirile unora, dar eu zic ca nu trebuiesc luati prea tare in seama. Mai tare cred ca-i izbeste fata mea senina si fericita. Si eu par pustoaica din cauza dimensiunilor mele(cu toate ca acum m-am mai implinit-binisor) si am trecut de 30 anisori...Ce ma mira pe mine e ca in afara greturilor care ma bantuie iarasi, si faptul ca obosesc mai usor e ca ma simt excelent. In ciuda varstei, s-ar zice. Si eu cred ca miscarea face foarte bine. Eu merg mult pe jos zilnic. Minim o jumatate de ora. Si mi-am propus sa merg la serviciu pana pe la 9 luni. Vi se pare ca exagerez? Inainte chiar nu exista concediul prenatal. Altfel eu consider ca activitatea face bine si psihic si fizic. Probabil ca daca mi-as lua concediu as zace in fotoliu si as manca toata ziua.....si nu cred ca mi-ar fi bine....nu mai zic ce cicaleala i-as trage sotului.
Va doresc o zi cat mai buna.....
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

IEPURAS-DRAGALAS, ma bucur ca m-am uitat pe ce ai scris, esti dulce foc si chiar am simtit ca ne intelegem una pe cealalta. Deja am trecut de pragul consolarii, simt cum incet-incet ajungem sa ne si rasfatam, ca, de, daca nu noi, atunci, cine? O sa-mi sariti in cap si-o sa-mi spuneti: sotul!! Da, dar cand isi aduce aminte, de cele mai multe ori trebuie sa ma prostesc putin ca plang ca un copilsa (tot rasfat si asta, dar imi permite), ca sa mai ma ia si pe mine in brate si sa ma pupe dulce cum numai iubirea mea stie!!! Ce mai suntem doi rasfatati, sa vedeti Paul cum o sa iasa!!!
Tu ce mai faci Iepuras? Cum o mai duci?
RALUCA GABRIELA, cred ca eu sunt un specimen mai rar am si burta in lateral dar si tuguiata, de-aia nici nu stia mama ce sa prezica!!!. Te pup!
IOANA, eu iti urez de pe acum un concediu exact cum ti-l doresti! Sfatul meu e sa faci ca mine si sa profiti la maxim de timpul liber pus la dispozitie si sa te odihnesti, sa te plimbi, sa dansezi, sa faci exact ce vrei tu!!!
MICHE, ma bucur ca ai reusit sa vorbesti cu Dna Grigoriu. A fost asa cum am zis eu? Acum cel putin stii ce ai de facut.

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Jasmine,
se pare ca suntem cam in aceeasi situatie:
1. cu serviciul si eu sunt la fel, muncesc cot la cot cu ceilalti colegi, si nu se tine cont ca sunt insarcinata. Numai ca sefu mi-a dat bomba de veste ca o sa lucrez pana in decembrie, iar eu la inceputul lunii nasc, deci...mi se pare cam obositor sa lucrez pana atunci!
2. mie mi s-a intamplat in Cora sa stau la fel la coada si sa nu ma lase oamenii sa intru in fata; de data asta n-am facut scandal, dar data viitoare, nu mai bag pe nimeni in seama si ma bag in fata cu tupeu!
3. si eu ma simt tare ciudat azi, am arsuri la stomac de zici da imi apesi continuu in interior; in fine noroc ca sunt stari trecatoare.
Ai grija de tine, Jasmine!

Onitza
DPN - 8 decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurasu spune:

Onitza, iubire, ai inviat?

Hai ca si la asta ne potrivim, eu l-am rasfatat in asa hal pe barbata-miu ca sincer cred ca atunci cand o sa nasc o sa am doi copii de crescut (bb mic si bb mare!)
Nu stiu, ne-am obisnuit asa, amandoi mereu, lumea care ne vede zice ca si semanam de parca suntem frati. Pana si soacra-mea zice ca nici ea daca m-ar fi facut nu semanam asa cu fisu!!!.

Cred ca cel mic va face din noi tot ce va dori el, pentru ca de pe-acuma il iubim tare-tare mult!

Iepurasu - 23 saptamani
DPN - 18 decembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Cred ca o sa ma omore calculatorul meu! Scriu ca disperata, el se blocheaza si o iau de la inceput!Intr-un fel bine ca nu se mai scrie asa mult ,ca nu mai apucam sa citesc!
Fetelor, de 1 luna nu mai spune nimeni nimic de intalnire.Primul pas a afost facut:eu m-am intalnit cu Olga.In Bucuresti nu ne intalnim?week-end-ul asta sunt in Bucuresti...

jasmine, Roserb si eu am patit-o la Carrefoure, dar am facut un scandal monstru.Auzi, nu ma vedeau( si sunt cat balena!!!!).
Puteti sa ma considerati ignoranta, dar mi-ati atras atentia cu pompita voastra de sani.Puteti sa ma lamuriti si pe mine?Cand e cazul sa o folosim? Manuala e mai buna parca.dar de la ce firma?.Poate imi iau si eu, sa fie, nu se stie niciodata.

Andreea

Mergi la inceput

IEPURAS, mi-ai dat idee de propunere pentru o tema poate pentru unele dintre noi nu foarte placuta!
CUM VA INTELEGETI CU SOACRA?
Si ca sa vedeti ca sunt fair-play cu voi, raspund eu prima: cat e departe de noi e ok; ne vedem la doua saptamani si e suficient; sa nu intelegeti gresit, ma inteleg bine cu ea, dar cum sunt constienta ca e mama de baiat prefer situatia de a ne vizita cind si cand! Mai bine nici nu se putea!
Dar va recunosc ca da, am o repulsie fata de soacre in general!
Dar sotul si soacra mea nu stiu asta, si nici nu banuie pentru ca stiu sa fiu cuminte si ascultatoare...o data la doua saptamani!
Va pup; dar ia ziceti voi cum stati? SINCER!!!

Onitza
DPN - 8 decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Sincer... Ma inteleg foarte bine cu soacra. Poate si din cauza ca mama mea locuieste in alt oras. Mergem pe la socri si de mai multe ori pe saptamana (locuiesc la 5 min de noi). Si daca e vreo disputa sau ceva, ne aliem impotriva barbatilor din casa (sotul, cumnatul si socrul).

26+ saptamani, DPN 21 Nov

http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/orcsarefree/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurasu spune:

Sincer-sincer?

Eu cu socrela mea ne intelegem bine, nu am ce sa zic, ma rasfata cand ma duc la ea, ne vedem cam 1 data la 1 luna, mi-a spus ca "e fericita cand vede ca baiatul ei e fericit alaturi de mine". O fi bine?

In general, sunt de parere ca e de preferat ca parintii si copiii sa stea separat, din 2 motive majore:

1. Sunt 2 generatii diferite, oricate eforturi ar face fiecare dintre ele sa treaca peste aceasta "bariera" numita trecerea timpului sau schimbarea conceptiilor.
2. Atunci cand sunt multi la un loc, este aproape imposibil sa nu izbucneasca tot felul de conflicte "mici", care in timp devin "mari".

Noi cand ne vedem ne pupam, ne rasfatam, stam putin si ne povestim ce s-a mai intamplat, ce a mai facut unul si altul, care mai e situatia pe la noi si pe la ei, si astfel totul devine mai mult decat placut.

Dar SINCER, cred ca daca ar fi sa stam impreuna zilnic, ar fi mult mai dificil.

Iepurasu - 23 saptamani
DPN - 18 decembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Of,fetelor! Ati atins un subiect trist pt mine. Din pacate eu si soacra ne intelegem bine doar la suprafata,adica cand suntem fata in fata. In rest,nu ne suportam. Cum prinde ocazia, ma vorbeste de rau, desi eu nu i-am facut nimic,sincer. Toate acestea pt ca locuim impreuna,chiar daca nu in aceeasi casa,suntem in aceeasi curte si inseamna tot aia.Pt ca bucataria e la ei in casa. Va dati seama ca de fiecare data cand vreau sa gatesc ceva imi gaseste nod in papura,ba ca mancarea se amesteca in sensul celalalt,ba ca am pus prea multa sau prea putina apa etc. simt ca inebunesc,dar nu am unde sa ma mut, decat cu chirie, ceea ce este greu,mai ales ca acum vine si bebe.
Insa eu nu o bag in seama, zice ceva,eu zic ca ea si fac ca mine. Dar cateodata mai am si eu o zi proasta si atunci as strange-o de gat (cum zice sotul meu,sunt "mica si a naibii").
Oare mai e cineva in situatia mea?

Claudia 25 sapt
DPN 5 dec- Dr. Conteanu, Maternitatea Bucur

Mergi la inceput