Mamici de ianuarie-februarie 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 14

tomasa spune:
Mona iti tin pumnii sa ai ce iti doresti si sa intri in randul nostru, al soacrelor mari .
Cat despre micari/lovituri de te invidiez. Noi de-abia suntem fluturasi si avem deja 18 saptamani implinite.
Irina, 18+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal
Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Lali spune:
Irina, si eu am aceleasi pretentii, ca urmatorul sa fie fetita...insa dupa stresul cu triplul test si pliul nucal prin care am trecut vorba veche cu "Fie ce o fi, sa fie sanatos" imi suna tot mai bine...
Ixxi, eu am luat pana acum haine pentru de la Magazinul Rococo de pe Dorobanti (cum mergi din Piata Romana pe stanga) de la Magazinul ML de pe Mosilor (unde sunt cam scumpute dar au acum o promotie daca cumperi trei articole mai iei trei gratuit). De asemenea am mai luat ieri niste tricouri de la Terranova din Cora care se muleaza pe burtica, suuuupeeer (si acolo au reduceri).
Lali si licuriciul ei 19+
Dr. Anca, Municipal

ingerasu spune:
Shobo, la fel ca si Crinuta iti spun ca irigatiile nu au nici un efect in sarcina. Singura solutie sunt ovulele care curata bine si nici nu iti trebuie spalaturi. Pui 1ov/seara timp de 6 zile (parca era pana in 100.000 lei o cutie cu 6 ov) si o sa scapi de candidoza. Am citit ca nu este bine sa ai ciuperca aceasta in organism pt ca duce la ruperea membranelor si deci..... nu cred ca ai vreau efecte negative. Plus de asta la nasterea naturala copilul ia "in gura" ciuperca, asa ca ai grija de tine.
Mona (amo) si eu recomand crema de la la Aslavital si nu numai cea pt antivergeturi ci toate cremele din gama lor, eu ma impac excelent cu ele si plus de asta sunt naturale. Ca m-am saturat de creme superscumpe care nu au absolut nici un efect.
Oana cum trecem la alt capital te trec sigur cu mandretea ta.
Irina, tu aveai IR crescut dar care, la arterele uterine sau la artera ombilicala? Ca am inteles ca aceea este periculoasa si aatunci se poate sufoca bb.
Ixxi haine de gravide am gasit si la Loris (Bd Decebal 9) foarte dragute dar si scumpe. Dar oricum poti adapta lucruri de "negravide" la burtica ta adica pantaloni sub talie, rochi mai vaporoase, fuste puse pe siret etc.
"ingerasele" 20+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

oana cretu spune:
Ok, Ingerasu.
Fetelor, sa stiti ca si mie mi se intampla cand mi-e foame sa miste bebeul, cred ca vrea si el. Voua vi se intampla?
oana si bebitza din burtica (20 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

cocolino spune:
MULTUMESC LALI . Cu siguranta va fi ok..
Coca 17 saptamani - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

tomasa spune:
Fetelor eu nu mi-am cumparat inca nimic de graviduta. Port inca aceleasi haine ca inainte de sarcina.
Imi vin mai mulate, e drept!
Ingeras, IR-ul e crescut in una din arterele uterine-in stanga. La cea ombilicala e totul O.K. Probabil ca ma stresez chiar degeaba, dar am zis ca inca o intrebare nu strica...
Va pup acum ca am reusit sa-mi fac program redus si plec acasa. Uraa!
Irina, 18+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal
Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

ingerasu spune:
Irina si la mine era IR-ul usor crescut tot la artera uterina stanga, dar foarte putin, si Iosup mi-a zis ca nu este nimic in asta care sa ma sperie si ca se poate rezolva odata cu avansarea sarcinii. Mai rau mi se pare sa ai rezistenta crescuta la artera obilicala pt ca prin ombilic se hraneste si se oxigeneaza bb si am inteles ca in cazuri foarte grave nu este pompat indeajuns sange catre bb si atunci "se poate" sufoca. Oricum la noi nu este cazul iar de acel sindrom de hipercoagulabilitate sau cum s-o numi nu este cazul pt ca nu cred ca ai fi reusit sa duci sarcina pana acum fara acele injectii.
"ingerasele" 20+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Lali spune:
Oana, bebele meu misca cel mai mult seara, cand ne uitam la sport. A inceput sa dea din picioruse cand taticul lui se uita la luptele acelea de la K1 , dar vad ca ii place si inotul si gimnastica de la olimpiada. Sportiv baietelul, nu
?
La foamea mamicii nu reactioneaza... Insa intotdeauna cand i-am spus, hai, da un picior si pentru tati, s-a conformat!
Imediat plec la eco si sunt tare curioasa, ca data trecuta s-a agitat tare la eco, cred ca nu prea ii place sa ne tot uitam la el sa ii tulburam intimitatea
Lali si licuriciul ei 19+
Dr. Anca, Municipal

amo2004 spune:
Irina si celelalte fete ingrijorate de miscarile lui bebe, stati linistite, va veni si randul vostru in curand.
Mona 19+ sapt
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj

corneliaa spune:
Mai fetelor mai,
Cam cat de des mergeti voi la eco? Ca eu m-as duce in fiecare zi daca ar fi dupa mine. Au trecut 2 saptamani de la ultima (morfologica) si deja nu mai am stare....Imi tot fac idei. Mi-as lua un aparat acasa sa-l tin mereu pe burta...
(17 sapt)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100