Bebelusi de Aug - Sept 2003 (32)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mih, de banutzul de argint este nevoie la taierea motzului.
Se prinde parul copilului cu o funditza, se lipeste cu ceara pe un banutz de argint si se taie.
Parul va ramane asa, prins cu funda si lipit cu ceara pe banut. Asa se va pastra.

Am inteles ca mai tarziu este bine ca din banul de argint sa-si faca ceva (eu de exemplu mi-am facut un latzisor pe la 18 ani).
--------------------

Si Oana stie de NU. Dar, daca vrea sa-si continue "activitatea" (in general ii spunem NU cand incepe sa mushte din cartoane sau hartii), atunci se ascunde (se lasa in jos in patut ori fuge intr-un colt si se intoarce cu spatele), si continua ce facea .

Acum daca ii ceri ceva ce are in manutza, ii spunem "Da-mi si mie...", iti da orice si e foarte incantata .
Darnica mamii !

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Dana_ene multam frumos! Eu habar n-avem ce trebuie sa fac cu el:(
Mie mi l-a dat soacra-mea. L-a pus in caditza lui Mateiu la baita dupa botez.
nu am auzit de obiceiul asta:))))

Mih si bb Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Cu adanca plecaciune cerem iertare Sarei si lui Alex, sunt batrana si tare ametita, asa ca le urez acum la multi ani fericiti, sa creasca mari, sa aiba mult noroc in viata si sa-i bucure pe ai lor parinti!
Si inca o droaie de pupici pentru Raducu si Andrei Catalin, cei doi frumusei pe care ii sarbatorim astazi.

Miruneaua mea a facut primii pasi alaltaieri... e drept ca numai in grupe de cate 3-4, mititei si timiduti, dar a fost asa mandra de reusita ei, ca se tot chinuia sa repete figura. De fapt primii, primii au fost in patut acum vreo 4 zile, eu pusesem fata la somnic seara si ea se arunca de-a lungul patului si se veselea toata. Neam de zgatie.
Stie si ea de nu, mai nou da din cap stanga-dreapta si face "niu-niu", imita tot ce ii spunem, zilele trecute s-a apucat sa ma imite cand radeam, am crezut ca lesin... e o maimuta si jumatate. S-a facut tare pupacioasa, ii place sa ne jucam de-a v-ati ascunselea (umbla ca un titirez prin casa sa ma gaseasca), arata un deget cand o intrebi cati ani are, isi arata nasucul si gurita (uneori le arata pe dos ), e haioasa rau. E incredibil cum au evoluat copiii astia, parca deodata s-au deschis, invata o multime de chestii, inteleg aproape orice, mie incepe sa-mi fie teama ca nu-s eu destul de priceputa sa explic copilei suficiente lucruri...

Cu cadoul inca nu suntem hotarati, m-ar tenta o brataruca speciala pentru copii, eventual cu o pereche de cercei la fel, dar sa vad ce am sa gasesc. Oricum, bugetul este mai restrans, ca ne pregatim de concediu...

Danateu, in conditiile descrise de tine, eu zic ca mai bine gasesti o bona pentru Raducu, socrella asta a ta nu prea e de incredere, daca ii e asa frica de copil mi-e sa nu faca vreo traznaie...

Floarea Soarelui, sa fie intr-un ceas bun decizia voastra si sa petreceti frumos!

Iuliana, m-am gandit si m-am tot gandit... nush' ce-as face in locul vostru, sincer iti spun! Io-s genul tare legat de casa, mai ales daca am pus mult suflet in amenajare, dar conteaza mult si sa am cativa prieteni aproape (desi in ultima vreme am mai rarit-o cu prietenii, dar cand stii ca-s langa tine parca te simti altfel). Nush' ce sa zic, ganditi-va la ce veti face in viitor, daca puteti sa va schimbati planurile (banuiesc ca in conditiile unei mutari proiectul bebe 2 o sa cam pice, nu?). O casa o mai faci tu dar prieteni mai greu, timpul nu-l poti da inapoi... pffff, greu, greu de tot!

Ma'c la treburi, ca am de smotruit prin casa, m-a apucat vrednicia...
Va pupez, sa fiti cuminti!

PS Cu Sf Maria asa era pana acuma cativa ani, nu se considera onomastica, insa motiv de bucurie si sarbatoare este, altfel nu s-ar praznui, ci s-ar tine post (ca la taierea capului sf Ioan Botezatorul, de exemplu). Acuma, daca toata lumea s-a invatat sa zica la multi ani Mariutelor nu-i bai, asa-s unii mai norocosi si-si serbeaza onomastica de doua ori pe an.

http://community.webshots.com/user/r0isin
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

Salutare la toata lumea si "La multi ani!" tuturor bebeilor care si-au sarbatorit ziua cat am lipsit noi si, fireste, celor care azi petrec cu... laptic de ziua lor: Radu-Stefan si Andrei Catalin! Avem multe de spus, ne ridicam singure in picioruse, mergem tinuta de manuta, insa cam timida si chiar am facut doi pasi singura, numai ca atunci cand am realizat asta, ne-am speriat si am cazut in fund... Dupa-aia, nici ca mai vrem sa pasim singurica, dar nici nu fortam fata, asteptam clipa cea mare! Mai e o luna pana implinim un anisor... Pe 14 ne-am serbat si noi ziua, am facut 11 luni, insa din cate vedem acum, dupa ce ne-am intors din vacanta, nu si-a adus nimeni aminte de noi. Nu ne plngem, ca am petrecut de minune si ne-am simtit minuna, chiar daca nimeni de pe forum nu a fost cu gandul alaturi de noi!
Revenim cu amanunte cat putem de repede, ca acu' fug repejor la treaba, ca am o sedinta urgenta!
Georgiana su dulceata Elena-Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ehe... avem si noi vesti
in primul rand, joi dimineata suntem la vaccin asa ca tineti-ne pumnii!!!
apoi, azi am fost la giulesti la control, si am unda verde sa trec la treaba. chiar mi s-a recomandat vit.E sa sa raman mai repede.si de luna viitoare, dupa ce tati se intoarce in tara, trecem la treaba.
speram ca pana de craciun iris sa fie pe drum! deja trepidam azi prin cabinet de bucurie. abia astept cateva atrenamente de incalzire pana duminca cand vin rusii, apoi la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Elena-Teodora LA MULTI ANI cu intarziere!
Sa cresti mare, sanatoasa si sa fii fericita!
Felicitari pentru progrese!

Cristinamh mai ce fata curajoasa! Felicitari! Se anunta o perioada fierbinteeee!
Si, daca-i tot baietzel cum o sa-l cheme?
Glumesc, nu te supara acum!
O sa-i tin pumnii zambaretului scump!

Mih si bb Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Nu aveam timp sa raspund, da' nu ma pot abtine asa ca zic si eu cate ceva, na! Cu mainile-n sold asa

Meyyy don'soara Cristinamh, ia iesi matalutza la tabla! Adicatelea vaz ca-ti clocoteste sanjele in vene , cica te pui pe antrenamente deja, pretexte, barbi, stim noooiii, cica motiv s-o faca pe Iris eh, maica, ale tineretii valuri si nabadai Glumesc; eu va urez succese, si nu stiu cum sa zic ca-i mai bine, sa iasa repede Iris , sau sa mai astepte un pic sa exersati mai cu simt de raspundere ? Ei, cum vreti si voi, si cum o vrea Dumnezeu, pina la urma! Bafta si cat mai putine lacrimi Andreiului scump la vaccin!

Multumim de urari fetelor! Si bebeilor vostri aceleasi ganduri grozave!

NicoletaF sa fie sanatos si sarbatoritul tau, si bucuros si la fel de fromos ca si pina acum!

Flo, bine revenisi printre noi, tare demult nu am mai stat si noi la o vorba pe ciat...te pup si pe biberoana scumpa la fel, de fapt dublu!

Ce-mi place cand citesc cum va laudati cu ce fac bebeii, ce descoperiri mai au, ce vorbe mai scot...hihi, scumpii de ei!

Mai vorbim ca fug!
(de ieri am inceput niste sedinte de electrostimulare pt zlabit, sa vedem cat o sa le pot sustine finaciar, ca rezultate se si vad - 4 kile - asta fiindca de o luna tin regimul Atkins si ma simt super!)
Pup iuuuu!

Dana mama lu' bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Elena Teodora Cum mai sa nu ne gandim la tine. Ia uite ce scrie aici la bebelusi aug sept- 31/pg 2
Pentru ca maine seara plec pentru o saptamana si ceva, spunem de pe-acuma LA MULTI ANI!!!! si celor care implinesc 11 luni: Darius, David, Maria , Matei, Silvia , Gabriel! , Sebastian, Andrei Cosmin, Elena-Teodora . Vezi sa nu zici ca nu ne-am gandit la tine!

Dana-eneAm facut poze cum sa nu, dar le pun ceva mai tarziu. Astazi ne-am chinuit sa facem poze cu o camera digitala ca sa le punem imediat si nu stiu ce are ca nu functioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Elena Teodora Cum mai sa nu ne gandim la tine. Ia uite ce scrie aici la bebelusi aug sept- 31/pg 2
Pentru ca maine seara plec pentru o saptamana si ceva, spunem de pe-acuma LA MULTI ANI!!!! si celor care implinesc 11 luni: Darius, David, Maria , Matei, Silvia , Gabriel! , Sebastian, Andrei Cosmin, Elena-Teodora . Vezi, sa nu zici ca nu ne-am gandit la tine!
...............
Dana-eneAm facut poze cum sa nu, dar le pun ceva mai tarziu. Astazi ne-am chinuit sa facem poze cu o camera digitala ca sa le punem imediat si nu stiu ce are ca nu functioneaza.
in schimb l-am filmat.
----------
Cristinamh Spor la treaba si sa ne dai vestea cat mai curand.
--------------

si pentru scumpa Oana Maria
.............

Nicoleta si bb Andrei Catalin
http://community.webshots.com/user/andreicatalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Azi incep scoala si, culmea, tati nu poate sa vina acasa devreme sa stea cu Emma, asa ca am sa o las vreo ora juma la chinezoaica. Mamaaaaa, e prima data cind o las cu altcineva.

Emma stie cine e mac-mac (un ratoi mare si alte doua mai mici:))...face si ea ma-ma gros (asta de la mac-mac), asa cum fac eu, stie unde sint ochii si toata ziua ne scobeste in ochi. Daca o intreb unde sint ochii, ea ne baga degetelele in ai nostri si nu la ea. Ne hraneste cu striguri si cereale....mai ales cind vede bobitele de struguri, imediat ia cite una si, vrem nu vrem, tre' sa le mincam:)). I-am pus gardut la scari si, acum cind vede ca nu mai poate sa urce, se aseaza pe rpima scara si asteapta...nu stiu ce, dar e f. incintata. Stie si oita (pe care o confunda cu un iepure alb pe care il are ea...dar important e ca vede asemanarea:)) si face baaa-baaa (asta e baa-ul american de la o carticica cintatoare).

As' noapte nu stiu cum de s-a intimplat minunea de ne-a lasat sa dormim si noi 8 ore fara sa ne trezeasca. Probabil era rupta de oboseala si, totusi, aseara la 10.30 avea chef de dans si de calareala:)). Acum ii reuseste f. bine dansul pe piciorusele ei fara sa se mai tina de ceva si e tare nostima cind da din fundul ala plin de pampers ca un ratoi:)).

Pe tati il pupa si il musca de nas si il stringe de git, pe mine nu. Ta-su e f. bucuros si mai ales cind ii spune lumea ca semana cu el, iar eu ma pleostesc ca o curca cind aud "bai, dar n-are nimic de la tine"...asta e, tre' sa ma obisnuiesc:).

Incearca sa potriveasca orice in gaurele, cutii, pahare, pungi. aseara pe la 10 ii pusesem ochelarii de soare, pe care ii gasisem dupa un amar de timp. Si sa vedeti ce plinsete pe copil cind incercam sa ii scoatem. Stie sa si-i puna la ochi (nu prea nimereste, dar incearca), stie sa isi puna si palaria pe cap (la fel si cu asta). Nu se da in vint dupa pupaturi, a inceput sa imi arate unde se loveste...

gata, ca ma cere kupilu'......

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput