oare poate fi sarcina?!!
Buna ziua fetelor, am si eu o mare rugaminte la voi!!! Azi sunt in a 25 zi a ciclului, mi-am monitorizat temperatura inca de prin a 10 zi a ciclului (am mai scris despre asta in celelalte subiecte de pe forum)si, pana ieri, temperatura a fost fluctuanta intre 36.8-37 incepand cam cu a 14 a zi a ciclului. Azi de dimineata in schimb, temperatura a sczut la 36.6 si pe deasupra, au mai aparut si cateva pete maronii de dimineata, care insa, s-au cam oprit pana acum la ora 16.30...Ceea ce ma nedumereste F F TARE este faptul ca eu am un ciclu destul de regulat, adica nu varieaza mai mult de 26-28 de zile si in nici un caz nu mi-sa mai intamplat pana acum sa-mi vina ciclul in a 25a zi.Dilema cea mai mare consta insa in faptul ca,azi mi-am facut un test de sarcina care....are o a 2a liniuta f f palida...insa ea exista!! De uimire si de stupoare m-am repezit la farmacie si am mai luat un alt test (testele se numesc FEMINA CLUE) si l-am repetat....Rezultatul: ACEEASI A 2A LINIUTA f f palida insa...existenta!!! Pe mine m-a cam suparat burtica toata saptamana asta, ba chiar as putea spune ca de cam 10 zile ma cam supara burtica, insa, m-am gandit ca ar putea fi de la plantutele pe care le tot inghit sau de la vreo raceala capatata la burtica...Ore sa-mi fi dereglat ciclul plantutele?? Eu iau Napraznic, Kmayani, beau ceaiuri de Coada soricelului+ Coada calului+ Galbenele+ Cretisoara cam de o luna....NU STIU!!VOI CE PARERE AVETI??? Va MULTUMESC si astept o lamurire pertinenta din partea voastra ca de obicei!
Raspunsuri
anemona spune:
Enina, ar fi o veste cu adevarat grozava! Cred ca te-ar lamuri mult mai bine un test de sange; daca s-a pozitivat testul de urina, atunci si cel de sange este sigur relevant, asa ca-l poti face maine dimineata si afli sigur ce este!
Asteptam confirmarea, da-ne o veste buna!
Anemona
enina34 spune:
.......cred ca m-am bucurat prea devreme....deja acele pete maronii de azi de dimineata s-au transformat intr-o sangerare mai abundenta...durerile persista in continuare....in fine....ce fel de dureri am avut puffy?!...pai....ca si cele de acum....ma doare burtica pe laterale..in dreptul ovarelor...apoi...durrea se muta central in fata, in dreptul uterului si in spate, in regiunea sacrat-lombara...sunt exact ca durerile tipice de ciclu...Am obsesrvat ca si sanii, care pana azi erau mariti de volum si usor durerosi s-au "inmuiat" ca sa zic asa....Am o stare de-mi vine sa-mi trag un glonte in cap!!...De fapt...voi toate stiti cum este cand sunt cateva licariri de speranta si apoi...totul se prabuseste, si parca, speri ca nu este adevarat, ca totul se va orpi si cineva iti va spune ca e ok! Dar, ceea ce inca ma nedumereste si ma ingrijoreaza este faptul ca mi-a venit ciclul in a 25a zi si ca pe cele 2 teste de sarcina de azi mi-au aparut totusi liniutele pt pozitiv, chiar daca f f vagi...Insa, ma gandesc ca eu , avand uter polifibromatos, chiar daca am fost insarcinata luna aceasta, am pierdut sarcina odata cu aceasta sangerare....nu stiu...efectiv sunt blocata!
puffy spune:
hai...nu iti pierde speranta...exact cand te vei astepta mai putin atunci se va intampla minunea(vezi coral-leac ptr optimism:)
Tonnia spune:
Eu mi-am promis ca nu mai cumpar niciodata teste Femina. De nu stiu cate ori au fost fals pozitive in timp ce altele aratau fara echivoc negative.
A doua promisiune pe care mi-am facut-o este sa nu mai fac nici un test decat dupa o intarziere de macar 5 zile.
Asta asa, de protectie, sa nu o iau razna.
Androix spune:
Enina, imi pare rau ca ti-ai facut sperante degeaba. Poate data viitoare. Insa daca ai inceput sa-ti iei temperatura este bine sa stii ca in ziua in care temperatura scade este ziua dinaintea venirii rusilor. Cand este bebe, temperatura ramane ridicata si dupa data la care trebuia sa-ti vina. Acum celalalt aspect cu testele slab pozitive, pur si simplu nu stiu ce sa-ti zic. Se spune ca oricat de slaba ar fi liniuta a doua atunci e sarcina. Data viitoare incearca si tu un alt test.
Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!
monica-elizabet spune:
buna, sper sa nu fiu nebuna dar fi atenta ce mi s-a intamplat mie....cu sarcina asta9acum sunt in 23 de saptamani)
pe 13 martie am avut UM mi-am facut testul a iesit pozitiv dar apoi pe 1 mai au inceput sangerarile ca la ciclu, am zis si eu ca am fost insarcinata si gata....am pierdut sarcina am mers imediat la dr si mi-a facut o ecografie si mi-a zis ca sunt insarcinata dar intrauterin am avut un hematom mic de 4 mm si dezlipire de placenta....sangerarile au durat 3 saptamani...ma rog se facusera maronii de prin saptamana a doua si apoi nu a mai curs nimic...asa cum ti-am mai zis acum sunt in 23 de saptmanai, nici urma de hematom sau dezlipire.....totul e ok, bb misca toata ziua, am facut din nou eco si bb este ok....asa ca du-te si tu la un control ca poate poate.....dar daca nu este sa fie acum, nu te mai supara data viitoare o sa fie ok...asteptam vesti pa pa
monica