Urgent secretara+secretara

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Razvan Costache spune:

astept CV

quote:
Originally posted by Aurelia

Razvan eu am pe cineva asa cum vrei tu isteata ,stie sa lucreze in multe programe pe calculator ,contabilitate mai mult decit primara! ,voce placuta (si ea e simpatica ca persona)nu-i casatorita ,nu are copii are timp la dispozitie ,stie si ceva limbi straine mai ales italiana si franceza (in care a facut si traduceri tehnice la fostele ei servicii),dar se descua si in engleza ,a lucrat pe vremuri la banca Albina !........
Ce nu are acum din ce vrei tu :
Nu mai are 25 de ani chit ca arata de paa ... are 37 !!
Nu e Miss France si nu are nici permis de conducere ......

Aura&Luca,2 ani si 3luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://www.yamafoto.com/?ref=10692
http://www.yamafoto.com/?ref=6542

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by vektros

Vai...ce frumos! Se cere secretara care sa stie 7 limbi straine, sa faca traduceri, sa conduca de la motoreta pana la camion si troleibuz, sa schieze, sa stie sa faca ceai si cafea, sa aiba voce frumoasa (de la mezzosoprana in sus), sa stie 35 de programe de calculator, eventual programare, webdesign si depanare, sa fie licentiata in resurse umane, tanara, inalta, frumoasa, blonda, cu 50 de ani vechime in meserie, contabilitate, patinaj artistic si un bogat portofoliu de macrameuri...eventual si cateva carti publicate. Si pentru toate astea nici un amarat de 300 $ pe luna, cand doar chiria unei amarate de garsoniere in Bucuresti a sarit de 150 de euro pe luna??????

Vektros, nu are sens sa pui problema asa. Sigur ca sunt de acord cu tine ca 300EUR este un salariu modic. Insa niciodata salarizarea nu tine cont de cat e o chirie in Bucuresti sau cat costa sa-ti faci o vila pe Coasta de Azur, ci de realitatea de pe piata fortei de munca. In masura in care un profesor are salariul...cat?...vreo 200EUR, daca nu ma insel, nu vad de ce sa judecam asa.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariela spune:

Draga Razvan,

Cred ca vrei cam multe si cand e vorba de salariu te retragi frumusel.
Toate acestea se platesc, baietas , sa stii.

Te pup,

Ariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Razvan, ti-am trimis si eu un CV al prietenei mele care e cam in aceasi situaie cu prietena Aureliei...

multumesc in numele ei,

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bravo VEKTROS!
In primul rand o intrebare: de ce nu dai domnu' Razvan anunt la ziar?
In al doilea rand, sa ma lasati pe mine cu chestia asta ca in functie de CV se decide salariul! Nu exista dom'le. ce inseamna salariu decent pentru Bucuresti?
Toata lumea are dreptate: cand cauti sa angajezi pe cineva, parca toti neavenitii trimit CV!
Iar angajatorii, nu spun cat ofera, de cele mai multe ori, ci te intreaba CAT CERI! Iar criteriul de selectie devine "ala care cere cel mai putin"!
Si in felul asta, majoritatea isi pierd timpul... Unii cer prea mult si n-au habar, altii au habar da' n'au cum sa demonstreze intr-un simplu interviu.... Toti vor experienta, toti vor limbi straine, toti vor PC, samd. Iar daca au noroc sa gaseasca pe cineva BUN, salariul cam ramane acelasi, timpul trece, persoana pleaca in alta parte....
Asta e realitatea in Romania: nu este nici un echilibru intre competenta si salarizare (decat cu rare exceptii).
Eu sunt de parere ca o firma serioasa, fie da anunt la ziar sau pe un site specializat (nu la DC...) si isi asuma riscul de a pierde mult timp cu selectia, fie se duce la o firma specializata in recrutare personal, isi asuma plata unui comision, dar este chemat sa vada numai persoane care se potrivesc cerintelor!
Iar chestia asa cu conditii bune, carte de munca, salariu fix... ce e asta frate? Asta e oferta? Astea sunt drepturile unei persoane! Oferta e daca ii dai masina de serviciu, bonuri de masa, asigurare suplimentara.... Sau salariul compenseaza toate astea! Sau vrei o persoana competenta, sau vrei una sa raspunda la telefon? Eu zic ca una competenta poate avea oricune "conditii bune, salariu fix, carte de munca..."
Parerea mea...
A, daca vrei sa faci un bine cuiva, sunt exemple la rubrica bone, crese, gradinite... Acuma nu te supara pe mine, da' asa cred!
Kiss

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Vektros, nu are sens sa pui problema asa. Sigur ca sunt de acord cu tine ca 300EUR este un salariu modic. Insa niciodata salarizarea nu tine cont de cat e o chirie in Bucuresti sau cat costa sa-ti faci o vila pe Coasta de Azur, ci de realitatea de pe piata fortei de munca. In masura in care un profesor are salariul...cat?...vreo 200EUR, daca nu ma insel, nu vad de ce sa judecam asa.

Ei, dar vezi bine ca nu da nici macar 300$ pe luna. Iar cand e intrebat de salarizare o da cotita...
Ce ma deranjeaza e faptul ca spune de un salariu decent la nivelul Bucurestiului. Ori el da sub 300 $...deci cam tot cat are un profesor...Profesorii au salarii decente in Romania? Nu! Dar macar nu muncesc zi/lumina si au aproape 80 de zile de concediu platit pe an! Si nici nu trebuie sa stie 7 limbi straine, sa fie sexy, sa faca pe soferii si pe calculatoristii...
Ce ma doare e faptul ca d-nul doreste o secretara "si grasa, si frumoasa si devreme acasa" si...eventual si gratis!
Daca forta de munca din Romania si-ar mai ridica putin pretentiile si nu ar accepta toate aceste oferte umilitoare (pentru ca e umilitor ca la atatea conditii impuse, ce necesita studii superioare si cunostinte temeinice in mai multe domenii sa fii platit cat o femeie de menaj!) salariile s-ar mai ridica.
Ce viata decenta poate duce un celibatar in Bucuresti, care nu are casa lui proprie, cu un salariu de mai putin de 300$?(Si nici macar nu stim cu cat sub 300$, pot fi si 100$, pentru ca raspunsul la aceasta intrebare este evitat!!!)
Doar chiria si intretinerea sar peste 200$/lunar! Sunteti de acord? Omul acela din ce mai mananca? Si chiar de i-ar ajunge de mancare, i-ar ajunge doar de mancare! Deci ar munci sa poata manca! Sa supravietuiasca. Atat! Si atunci...care e legatura cu traiul decent??? Un trai decent nu este acela de supravietuire, s-avem pardon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madis spune:

Vad ca toata lumea e indignata pe aici. Care-i de fapt problema? Chiar daca nu va place ceva in anunt , nu cred ca "apelative" de genul "baietas" sau "domnu' Razvan" o vor rezova.
Chiar daca salariul (nespus inca, dar <300) e prea mic, sau nu e locul potrivit pentru acel anunt , trebuie sa punem la zid autorul si sa-i luam gitul?
Parerea mea: daca n-as avea serviciu (din fericire am) m-as duce sa vad despre ce-i vorba. Si as afla si salariul, si daca mi-ar conveni, macar pentru o vreme, why not?

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Pai e foarte important daca este sau nu locul potrivit! Aici se vorbeste "una, alta", mai de-o alaptare, mai de-un botez, mai de o exema....
Pe mine asta ma enerveaza! Ce are Desprecopii cu faptul ca Razvan are nevoie de doua secretare? "URGENT" Ma mir ca inca nu s-a "incuiat" subiectul de catre un admin!
Si apoi, de ce "pentru o vreme" sa te multumesti? Eu n-as raspunde la o asa maniera de a cauta angajati! M-as duce la o firma specializata, mi-as face un dosar, as fi probabil supusa unor teste, mi s-ar face un punctaj...
De-aia nu progreseaza nimic in Romania, cum spunea vektros: pentru ca lumea ACCEPTA salarii umilitoare, si pentru ca se fac "misculatii". De ce sa nu platesti la ziar pentru anunt, sau comision la o firma specializata? Chiar asa,... totul gratis?

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Iar exagerati...

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Ma da' rele sunteti! tza tza tza

Roxxy

Mergi la inceput