? Cand ``se repara`` Forumul ?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

ia uitati aici eroare beton:

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'
Your transaction (process ID #31) was deadlocked with another process and has been chosen as the deadlock victim. Rerun your transaction.

/forum/inc_activeusers.asp, line 87

deadlock victim asta mi-a placut cel mai mult.

Si alta chestie, numai vad raspunsurile, dar daca dau "raspunde la subiect" le vad sub mesajul meu actual.

a mai patit cineva asta?

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Freia

ia uitati aici eroare beton:

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'
Your transaction (process ID #31) was deadlocked with another process and has been chosen as the deadlock victim. Rerun your transaction.

/forum/inc_activeusers.asp, line 87

deadlock victim asta mi-a placut cel mai mult.

Si alta chestie, numai vad raspunsurile, dar daca dau "raspunde la subiect" le vad sub mesajul meu actual.

a mai patit cineva asta?

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Da, si eu am patit de cateva ori

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Mai e cineva care nu are acces la vreun forum?
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Andrada, eu nu am mai avut intre timp probleme cu accesul, in nici una din sectiuni.

Alta ciudatenie am insa de "raportat": subiectul pe care suntem acum apare cu 5 pagini. Apas direct pe pagina 5, si mi se deschide o pagina in care nu exista nici un mesaj postat; apar un antet albastru pe care scrie "autor", "subiect", "pagina... din 4" (deci aici sunt 4 pagini si nu 5, cum e afisat sub titlul "?Cand ''se repara'' forumul? " din sectiunea "anunturi tehnice & probleme & sugestii"), si imediat sub el este randul albastru de incheiere, cel cu "pagina ... din 4" si "subiect".
Interesant este ca astazi, mai devreme, am vrut sa merg direct la pagina 4 (ultima afisata in momentul acela, care sigur exista si avea si mesaje pe ea), insa imi aparea exact aceeasi pagina descrisa mai sus: cu antetul albastru de deschidere si bara albastra de inchidere, fara nici un mesaj intre cele doua. Daca insa mergeam pe pagina 3 din 4, apoi reveneam la pagina 4, apareau si mesajele!

Laura
Poze noi

Multumesc pentru explicatie, Andrada! Acum am inteles si eu ce s-a intamplat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Laura, asta se intimpla cind citeva mesaje sint sterse si se reduce numarul de pagini.
Am observat si eu cind a trebuit recent sa sterg citeva mesaje la alte forumuri,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura B

Andrada, eu nu am mai avut intre timp probleme cu accesul, in nici una din sectiuni.

Alta ciudatenie am insa de "raportat": subiectul pe care suntem acum apare cu 5 pagini. Apas direct pe pagina 5, si mi se deschide o pagina in care nu exista nici un mesaj postat; apar un antet albastru pe care scrie "autor", "subiect", "pagina... din 4" (deci aici sunt 4 pagini si nu 5, cum e afisat sub titlul "?Cand ''se repara'' forumul? " din sectiunea "anunturi tehnice & probleme & sugestii"), si imediat sub el este randul albastru de incheiere, cel cu "pagina ... din 4" si "subiect".
Interesant este ca astazi, mai devreme, am vrut sa merg direct la pagina 4 (ultima afisata in momentul acela, care sigur exista si avea si mesaje pe ea), insa imi aparea exact aceeasi pagina descrisa mai sus: cu antetul albastru de deschidere si bara albastra de inchidere, fara nici un mesaj intre cele doua. Daca insa mergeam pe pagina 3 din 4, apoi reveneam la pagina 4, apareau si mesajele!

Laura
Poze noi

Exact treaba asta am patit-o si eu acum!!!Am intart scria exact ce ai spus tu si am dat pag 3 si apoi 4 si mi-au aparut mesajele postate...

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Da asa este, e suficient sa intrati pe o pagina anterioara si apoi la ultima pagina. Solutia este un pic laterala dar functioneasa.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Am si eu o problema,sper sa ma ajutati!
Nu ma pot login,bag numele utilizator,parola si imi zice ca totul e ok,iar cand dau inapoi la forum tot nu sunt login,adica tot afara sunt!...a,si nici eu nu pot "vizualiza"!
Multumesc frumos anticipat!

Mirela si bebele,32 sapt.

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Crismir probabil ai optinuea de coookies dezactivata in windows. Trebuie activata aceasta optiune pt a "memora" userul si parola.

Marius

Mergi la inceput

Provider error '8007000e'

Not enough storage is available to complete this operation.

/forum/active.asp, line 311

...Azi asta a fost...nu m-a vrut nicicum, dar eu sunt fata faina si iubesc DC

Poze familie

Mergi la inceput