sefii nostrii cei de toate zilele
Raspunsuri - Pagina 2
ancasoare spune:
Vai de mine!!! Am uitat cireasa de pe tort!!![]()
Sefii mei se shpritzuiesc la birou... mai beau oamenii o bere, un whisky, un pahar de vin
si uite asa se cherchelesc
!
Eu am avut un soc cand urcand unde are unul dintre ei biroul (eu de fapt mergeam la contabilitate) am dat nas in nas cu sefu'... care mirosea a beutura si vorbea / mergea impleticit
Norocul meu este ca nu prea intru in contact direct cu ei, eu avand un alt sef direct ... dar oricum imi caut altceva de lucru 
Cu ce v-am povestit mai sus, ma "bat" pe locul intai cu coronitza, la categoria sefi IMBECILI! Ce ziceti, le devansez pe XXXwoman si pe ankalaura?![]()
Ancuss
elenika spune:
quote:
Originally posted by xxxwoman
Felicitari pentru subiect!!!!
Hai sa va zic de al meu.....cred ca bate tot!(totzi)....campii...
Ma rog, fara a intra in prea multe detalii, am lucrat la o agentie imobiliara, la care era co-shef cu un altul.....Dupa un timp, s-au certat si a plecat....Cum lucrurile nu mergeau prea bine (intre noi fie spus nu-i aveam pe nici unul la inima) dupa alte 2 luni am plecat si eu. Mi-am actualizat CV-ul pe site-urile de joburi si ma plimbam pe la interviuri....Dupa 3 zile ma suna asta....(asta in cauza)....voia sa-si deschida o alta agentie, si...n-as vrea sa lucrez la el? Hm....oscilam, ca ii stiam hachitzele dar cum nu rasarea altceva, am zis, hai, treaca de la mine.
Si uite cum am ajuns.....
Pana sa gaseasca un sediu (cauta de 2 luni jumatate) a zis ca ideal e sa lucrez de acasa (mai stam si la blocuri alaturate), aveam net amandoi, eram in retea, prin urmare puteam sa lucrez in baza lui de date.....aveam parole si tot ce mai e necesar sa raspund eu la e-mailuri....etc. A! ca o secretara ce sunt mi-a mai adus un fix (cuplat la al lui, un soi de statie emisie-receptie) si un mobil, ca parca ale mele nu erau suficiente. Si am intrat in paine (pe bani putini, ca doar stau acasa - cum gandeste el + comision din tranzactiile lui). La inceput era acceptabil. Abia apoi am realizat ca eu nu mai pot iesi din casa deloc - mereu suna telefonul, e mai ceva ca in gara + nu am nici macar duminica libera, nu am timp de nimic din ce as fi sperat ca fac stand acasa.....Sa vezi cum inchid pisicile in bucatarie repede cand suna telefonul, Doamne fereste sa miaune atunci, ca doar "sunt la birou".
De atunci el nu mai sta acasa mai deloc, deci daca suna telefonul la 22.00 tre' sa raspund, si sa justific ca vezi doamne, am intarziat la birou in seara respectiva, chiar daca eu sunt in pijamale si ma chinui sa adorm....
In plus de asta, sustine ca atunci and e ceva important sa il anunt, iar cand il sun, MEREU mi-o taie scurt "Hai Cristina ca am apel in asteptare, te sun eu" - si ala e, ca nu mai suna niciodata....
Subiectul asta mi-a picat la fix, chiar ma gandeam sa deschid ceva asemanator si sa va zic povestea mea, voi ce parere aveti? Credeti ca merita o viata ca a mea pe un salariu de nimic?

mi-e greu sa inteleg ce te motiveaza de remai in situatia asta,bani nu,timp ptr tine nu,viata personala distrusa....
eu cred ca ar trebui sa insisti sa va gasiti un sesdiu ca formula asta e sortita esecului iar tu ai numai de pierdut.cred ca vorbesc de lucruri sfinte daca as pomeni de concediu sau de mers la interviuri ptr un alt job.....
nu te invidiez deloc si te sfatuiesc sa iei atitudine!
bafta!!!!!!!!!!!!!

elenika spune:
apropo ca uitasem sa va spun: se pare ca a fost de bun augur ca am deschis subiectul asta caci am aflat in dupa-amiaza aceasta ca al meu sef care da pe afara de desteptaciune PLEACA!!!!!!!! bine, nu de buna voie dar ce ma intereseaza pe mine.
e clar ca si-au dat seama de ce-l duca capul.
sa auzim de bine.
xxxwoman spune:
Cum dracu sa nu-mi dea concediu? Marti plec
....pai am casatoria programata pe 29 luna asta.....il lua Puia Gaia daca nu ma lasa....Doar stie ca partea cealalta am lucrat un an nonstop, trebuia sa iau si concediu. Mama greu mai era - acolo aveam program de la 8.30 la cat dadea Domnul - (mai aveam o colega cu care facem schimb), dar si facultate la zi, si serviciu, si familie......plecam la 7 de acasa si veneam pe la 21....VARZA!!
Si daca intr-un an am slabit vreo 10 kile, acu am pus inapoi tot atatea...
Asta e chiar dureros....si fumez ca un turc, in jurul meu e mereu o ceatza groasa
.
Am cam imbulinat-o....
ankalaura spune:
N-am murit inca! 
Nu vede sefa, ca e la mare! Cu copii aia la care urla non-stop! Cica ieri s-a certat si cu toti de pe plaja, ca la un moment dat, i-o fi zis vreunul "cucoana, esti in concediu sau la nebuni?" Daca urla la telefon de tineam receptorul la 30 cm?!?!?! Si va dati seama ca nu numai cu mine a vorbit la telefon! Ea vorbeste non stop la telefon! Si are concediu!
Daca ar vedea, n-ar avea nici un efect! Nu recunoaste niciodata cand greseste, nu isi cere niciodata scuze cand jigneste (si, Doamne... o face in fiecare secunda!) Nu se poate discuta cu ea IN NICI UN FEL. M-am lamurit:L nu se va putea schimba niciodata, pentru e i "tigla lipsa"!
De dat afara oricum nu ma da, ca n-ar cum sa mearga inainte fara mine! Asta e clar! ba din contra! Mi-a zis ca nici demisia nu ma lasa sa mi-o dau! Deci nu de asta mi-e teama, ca oricum daca urla ea, urlu si eu, si ne certam, si gata! Ia sa vedem, care urla mai tare???
Partea proasta e ca nu pot sa o ignor. Partea proasta e ca ma incarc cu nervi si ii duc acasa. ma controlez, nu imi descarc nervii astia pe familie,... dar e greu!
Oricum, pe 30 octombrie si eu ma marit (vedeti si la forumul cu nunti, suratelor, ca ieri n-am mai raspuns aici, ca am avut treaba acolo!
) - si nu se poate sa nu ma lase macar o saptamana dupa - ca inainte de nunta stiu ca nu voi avea nici o zi libera, ea fiind plecata din tara, deci raman eu "in charge". Da' macar eu sunt platita bine, nene! Va dati seama ce ma scotea din sarite cand aveam fata acasa, ii faceam baita, lapte, o culcam, si ea ma suna! Ii inchideam! Sau nu raspundeam. Credeam ca mi-am lasat ZAPP_ul la birou. Pana sa incerce pe Connex, il inchideam. 
Da' cum spune xxxwoman... Pai lasa soro pisica in pace! ce-ai cu ea? Sa n-am nici spatiul meu, casa sa se transforme in birou, sa ma innebunesti la cap, SI PE BANI PUTINI??? Fugi, nene, de-aici ca nu se poate!
Deci, acuma cine vrea sa fie sef? 
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
sperantza nu moare spune:
ce mai seamana sefii astia intre ei, or fi facuti de aceasi mama?
cel mai tare m-a amuzat faza cu liniatul foilor, decat tabel excel - asa face si sefu' dar a vazut ca ma descurc si imi deseneaza tabelul sa i-l fac frumos pe calculator. e atat de anti-tehnica incat nu intelege ce-i ala sistem de operare, si ca programele sunt cu totul altceva, ca fiecare face altceva. cu email-urile se descurca, desi daca era ceva mai oficial la un moment dat ma chema pe mine sa introduc textul - si pana se hotaraste cum sa exprime 3 randuri, trece 1 ora, fara exagerare.
insa sefu' nu deschide sertarul din spatele lui, ci ma cheama pe mine sa-i scot ceva de-acolo (tine la conditia mea fizica - trebuie sa urc un etaj pana la el)
cand vine la birou desi trece prin fata biroului nostru, iar uneori e chiar usa deschisa, se muleaza pe langa balustrada ca nu cumva sa ne salute
de zgarcit e foarte zgarcit, intrece orice limite, dar doar cu noi cand e sa ne dea o marire ceva - un nimic pentru el, insa a luat tepe cu contracte grase, ca sa nu mai zicem de banii jucati prin cazinouri, da's banii lui, nu? doar ca nu corect si zic asta de ce?
avem un coleg pensionar caruia sefu' i-a recomandat la un moment dat firma unui prieten de-al lui; de curand l-a intrebat daca e multumit cu ce primeste de-acolo, i-a spus omul sincer ca nu, l-a determinat sa ceara o marire, l-a intrebat daca s-a rezolvat, se rezolvase. Si ce-a facut sefu' nostru? ce i-au dat aia acolo in plus, i-a scazut el din salariu. faza a fost ca eu eram plecata in concediu si ce engleza vorbeste pensionarul nostru nici macar n-a inteles ca i-a zis ca ii scade, iar sefu' insista ca i-a zis. oricum de la inceput acestui coleg i-a stabilit salariul mai mic pentru ca avea si pensie
de cand e in romania s-a schimbat foarte mult, eu il stiu de aproape 6 ani, sa fie oare si procesul de imbatranire. si mie imi bufneste si se stramba, dar eu nu-l bag in seama. colega mea l-a catalogat foarte bine fara logica, insa se da cunoscator de tot si toate, uitand ca in urma cu 2 minute tu i-ai argumentat sau dat informatii, ti le pune pe tava ca si cum "ce destept e el!" si cand colo....
dar cum spunea cineva: daca n-ar fi ei noi n-am fi acum pe forum
Sperantza nu moare
bibyrox spune:
Eu spuneam ![]()
quote:
Originally posted by sperantza nu moare
....
dar cum spunea cineva: daca n-ar fi ei noi n-am fi acum pe forum
Sperantza nu moare
Roxxy
mariagi spune:
ne bagam si noi...eu pana la seful actual si cat mai viitor posibil,am avut numai catastrofe.seful meu este un dulce,amabil,politicos,nu ma hartuieste,nu ma discrimineaza,nu ma obliga sa stau 9 ore,daca imi termin treaba pot sa plec oricand,apreciaza ce fac ,de cate ori i-am cerut marire de salariu mi-a dat,concediu .super tipul.sa-mi traiasca si sa dea la toata lumea.
Maria
ankalaura spune:
de cate ori i-am cerut marire de salariu mi-a dat concediu 
Ha ha ha! Na ca ti-am scos o virgula!
Am avut si eu unul din asta... ce vremuri, nene! Si nu numai ca se purta exemplar, n-am mai vazut om atat de politicos! Dar programul era CEAS, nu ne tinea aiurea, nu ne chema aiurea, o singura data ama ramas o ora peste program! Si in plus, era un om foarte destept: vorbea fluent patru limbi straine, era un tip umblat, plus ca era calm, atent, foarte ordonat,.... ce mai ! Un vis!
Ei bine, vreti sa stiti ce defect avea?
Era zgarcit, dom'le! Si eu, ca tot omul, am vrut si eu sa cresc...
Anca si papusica Eliza (26.august.03)