Raiffeissen Leasing NU -evitati
Raspunsuri - Pagina 2
Freia spune:
nu stiu ce sa zic despre parerile voatre... eu una sunt necasatorita si am si un copil, unde pui ca sunt si in concediu de ingrijire copil si am primit credit de la ei... si pe langa zambetele frumoase aruncate de cele 2 persoane cu care am stat de vorba chiar si-au facut treaba intr-o saptamana am primit creditul.
si stiu ca nu sunt singura in situatia asta.
Freia si
Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika
acinorev spune:
chiar m-ati lovit cu subiectul asta. mai ziceti ca eu vreau sa fac un mic imprumut (si totusi mare pentru puterile mele) si vreau sa stiu unde este cel mai convenabil, care da banii mai repede si la salarii de bugetari.
lily spune:
Fan Bancpost !
Dau credite -pt nevoi personale, care nu reprezinta o suma mare- repede, fara girant, fara sa dovedesti in ce scop ii vei folosi.
Dar trebuie sa mergi direct la ei, la banca! (incercasem prin oficiul postal, dar nu a mers)
marius spune:
Simpatic subiect. Ceea ce nu stiu in general de potentialii clienti ai unei banci este ca exista anumite orientari interne (interese) nedeclarate ale unei institutii financiare la un moment dat. Fiind o piata privata concurentiala fluctuanta si extrem de sensibila top managementul oricarei banci va lua destul de des decizii care nu se afiseaza si sunt cunoscute doar de factorii de decizie si care determina schimbarea (neoficiala) a politicii de creditare a bancii respective. Este mare diferenta intre ce se spune si se se acorda si in ce conditii.
Cat despre modificarea unilaterala a conditiilor unui contract de credit (indiferent de produs) sunt extrem de rezervat. Nu am auzit si nu am intalnit niciodata asa ceva. Orice banca are in mod cert un drum foarte bine precizat al derularii unui contract de credit verificat si ras-verificat, nimeni nu se joaca cu asa ceva. Ceea ce insa presupun ca este mai adevarat ar fi lipsa pregatirii informationale a partii contractante (beneficiarului). De aici decurg multe neajunsuri.
Marius (www.desprecopii.com)
Razvan Costache spune:
ce inseamna evolutie in piata si ce relevanta are pentru mine? eu stiu cum am fost tratat, ce rapunsuri mi s-au dat, cum raspund la telefon si mai mereu nu este cineva in stare sa te lamureasca ...si bineinteles rapunsul "nu sint eu de vina' de paa eu eram la pers. respectiva acasa.... clientii mei sint cu siguranta tratati altfel, au posibilitatea sa negocieze contractul si chiar sa il renegocieze, etc....
quote:
Originally posted by madadum
draga razvan
imi pare rau sa te contrazic, insa echipa de la raiff leasing este noua si foarte performanta, neavand nici o legatura cu BA (dupa cum nici raiff bank nu este BA). nu stiu ce experienta ai tu cu ei, insa evolutia lor in piata este remaabila.
mada
Razvan Costache spune:
nu este vorba de dobinda ci de modificare artei de scimb rol-eur, acum fiind bnr+0,5% si nu a bancii lor cum era initial. PROBLEMA A FOST CA NU M-AU ANUNTAT DECIT PE FACTURA PRIMITA CU INTIRZIER - PENTRU CAREE TREBUIE S APLATESC PENALITATI- PENTRU CA AU TRIMIS-O LA SEDIUL SOCIAL DESI MAI FACTURASE-RA DE DOUA ORI LA PCTUL D ELUCRU....
quote:
Originally posted by ana-oana
Razvan,
poti sa-i reclami pt ca nu e normal sa modifice clauze din contract fara sa te anunte (DOBANDA, DA!!!, daca scrie ca dobanda e fluctuanta pe toata perioada creditarii). pe de alta parte o lege noua spune ca bancile si magazinele sunt OBLIGATE sa afiseze toate costurile unui credit (omul sa fie informat cat are de plata TOT ce are de plata, de la comisioane la rate, dobanzi etc). citeste cu atentie contractul si vezi la clauzele de reziliere ce conditii au. problema la noi (Ro) este lipsa de informatie in domeniul financiar, o singura revista a scos niste suplimente de genul asta: Piata financiara, foarte bine documentate, dar, din pacate, nu multi au acces la ea
Oana
madadum spune:
poate ar fi bine sa sti ca pe parcursul unei zile, banca poate afisa mai multe rate de schimb in functie de evolutia pietei interbancare. astazi de ex, raiff a avut 3 cursuri de schimb cu o diferenta de 250 lei intre ele. daca ai fi platit azi, la ce curs ai fi platit? cursul BNR este unul singur. de asemenea, practica uzuala este ca in contracte cursul de referinta sa fie cel al BNR
mada
geut spune:
Eu mi-am facut doua credite la Reiffeisen Bank si sunt foarte multumita de colaborarea cu ei. Creditele au fost aprobate foarte repede si n-am avut probleme de nici un fel. In plus, nu se compara angajatii cu cei de la BCR, de exemplu, care lucreaza LA STAT (degeaba).
bibyrox spune:
Simpatic moderator! ![]()
Hai ca am luat-o razna si ma duc acasa! Pupici la toti!
quote:
Originally posted by marius
Simpatic subiect......
Marius (www.desprecopii.com)
Roxxy
Alecsia spune:
Eu lucrez frecvent cu banca si sint foarte multumita de serviciile lor.Fetele de la banca sint chiar foarte dragute si imi explica mereu ce trebuie sa fac.Asta e parerea mea, sincer nu as lucra cu alta banca .In ceea ce priveste leasingul , am lucrat aproape 2 ani in domeniu ( la un dealer auto ) si nu ai sa gasesti client multumit de leasing.Asta pentru ca nu sint informati , si cu parere de rau , trebuie sa va zic ca uneori e vina clientului. Dar de cele mai multe ori firmele de leasing sint cele care " tepuiesc " clientul, de aceea .. mare grija cand alegeti cu cine lucrati !! Cu Raiffeisen Leasing nu am lucrat .. deci ma abtin in ceea ce-i priveste.
Mihaela