Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (43)
Raspunsuri - Pagina 9

ioana_du spune:
Hello, fetelor ! Apar si eu , cam cu intarziere. Noroc ca e vineri si se termina saptamana asta, ca.... m-a secat de energie !
Dupa amiaza merg la medicul meu, cu rezultatele de la morfologica. Am emotii, sa vad ce imi spune despre circulala dubla de cordon. La telefon s-a aratat cam..... neplacut impresionat. M-a si stresat, m-a apucat plansul. In fine, vad eu dupa-amiaza ce si cum !
Ioana si Bianca pui
in sapt 22 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du

iepurasu spune:
Neata fetele!!!!
Eu sunt pe reluare azi, sunt super-adormita, as pune capul pe birou si as trage un somn zdravan daca as putea .
O veste buna: E VINERI !!!!!!
V-ati mai "dezmortit"?
Monica, multa bafta la eco, sa ne zici si noua ce e bb, ca nu mai putem de curiozitate!!!
Iepurasu - 23 saptamani
DPN - 18 decembrie 2004

Ele spune:
Buna fetelor!
Va urmaresc de ceva vreme dar nu am scris pana acuma decat la probleme legislative. La mine DPN-ul este 8 noiembrie si dupa ceea ce mi-a spus doctorul as avea o fetitza :). Vreau sa va intreb si pe voi cam pe cand va apucati de cumparaturi (ma refer la pregatirea pt nastere si pt copil). Eu am vazut pe forum pe aici niste lucruri care trebuiesc cumparate si nici macar nu stiu la ce se folosesc (ma refer la medicamente)

Ele spune:
Si inca ceva: aveti dureri de burta? eu cam toata sarcina am avut, drept urmare au fost si vreo cateva internari si acuma m-am resemnat cu ele, poate la unele persoane sunt normale. Nu mai vreau iar spital ..:(((

simonacip spune:
Ioana, e normal sa fii un pic stresata, dar o sa fie ok. Ai vazut Eliza a trecut peste problema asta ..
iepurasu, si eu sunt somnoroasa azi, ce bine ca miine e simbata...si ca sapt viitoare vine colega mea din concediu
Simona, 27 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/simonacip

ioana_du spune:
Ele, bine ai venit. Sa fii sanatoasa si fara alte dureri de burta! La ce spital mergi ?
Cumparaturi pt. bebe eu un ama apuc sa fac in octombrie. Atunci intru si in prenatal, asa ca....
Ioana si Bianca pui
in sapt 22 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du

roserb spune:
Ele, bine ai venit si sarcina usoara in continuare!
Cumparaturi pentru bebe, tot de prin octombrie o sa fac , eu obiectele mari le am de la Bianca , asa ca in afara de lucrusoare si cosmeticale, altceva nu am de luat.
Dureri de burta mai am cateodata , dar mai mult cred ca din cauza apasarii lui bebe .Mai am contractii nedureroase in schimb, dar ma tratez si parca e mai bine.
Roxana- saptamana 28
DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

dama spune:
quote:
Originally posted by Ele
Buna fetelor!
Va urmaresc de ceva vreme dar nu am scris pana acuma decat la probleme legislative. La mine DPN-ul este 8 noiembrie si dupa ceea ce mi-a spus doctorul as avea o fetitza :). Vreau sa va intreb si pe voi cam pe cand va apucati de cumparaturi (ma refer la pregatirea pt nastere si pt copil). Eu am vazut pe forum pe aici niste lucruri care trebuiesc cumparate si nici macar nu stiu la ce se folosesc (ma refer la medicamente)
Ele, bine ai venit si sa-ti traiasca fetita.
Cat despre cumparaturile pt nastere si copil, iti spun despre mine, desi stiu si de alte fete de aici, ca deja am inceput sa cumparam cate ceva din cele ce ne vor trebui noua sau la bebei. Eu am cumparat cateva hainute pt bebe (nu prea multe ca imi va mai aduce si mama cand vine la mine si probabil ca voi mai primi si de la prieteni). Apoi am mai luat patutul si lenjerie pt pus in el. Si mie mi-am luat sutiene pt alaptare, camasute de noapte cu nasturi in fata (tot pt alaptare) si cam atat. Dar am hotarat cu sotul ca din spetembrie sa incepem sa investim serios in carucior, scaun de masina, cadita, etc (si ce mai e pe lista). Nu stiu ce sa spun de medicamente. Pe mine nu ma preocupa asta pt ca eu consider ca e bine sa evitam sa luam dupa ureche mai ales pt bebe. Pt asta exista pediatru si daca va fi nevoie vom vedea ce recomanda el. Sa dea Domnul sa nu fie nevoie si bebeii nostri sa fie toti sanatosi si vioi.

http://community.webshots.com/user/amduminica

danette spune:
Roxana, ce dulcica fetitza ai!!
Ma uitam la burtica ta, si chiar nu e mare pentru 28 sapt.
Ce inseamna sa fii mai inalta....se distribuie altfel totul...
Eu cam de o sapt.imi simt respiratia mai greoaie... burtica mea e intr-adevar destul de sus pozitionata.
Seara chiar daca simt ca mi-e foame, nu mai mananc nimic fiindca ma deranjeaza sa-mi fie stomacul plin. L-a stramtorat deja fetitza mea.
Ma intreb deja ce-o sa ma fac in ultimele 2 luni...cum o sa mai pot dormi...probabil sezand...
Azi am fost in oras si am facut din nou cumparaturi...am luat termometru de apa, suzete si sticlute NUK, 2 body-uri cu maneca lunga si o caciulita.
Plus ca am gasit un material dragut de haine de pat, e cu trandafiri mici roz si lila...si sunt tare tare incantata de el.
De-abia astept sa merg acasa si sa incep sa confectionez husa de plapumioara.
Andra, asa ma gandeam si eu, c-o s-o duc pe BB cu mine peste tot (ma rog, aproximativ...). Sper sa nu fie plangacioasa....
Ideea ca e trebuie sa se obisnuiasca, nu vreau s-o tin sub un "glob de sticla".
Referitor la kg care "pleaca" odata cu nasterea, pe langa bebe, lichid amniotic, placenta ar mai fi si apa (din tesuturi), fiindca multe probabil retinem si apa, nu in cantitati mari ca ar fi problema cu tensiunea, dar eu de ex. sunt convinsa ca am retinut si apa, vad pe gleze si gambe, in special. Si mai urmeaza...
Da, evident ca sangele, uterul si sanii vor scadea in timp, probabil in 2,3 luni au chiar mai mult (cazul sanilor, pentru cele care alpteaza).
Ideea e, asa cum mai scria cineva aici, ca 9 luni te ingrasi si 9 luni slabesti (asta asa, generalisim)... nu-i regula!
Dana - 25 sapt.
DPN 27 Nov.
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/dana2327/my_photos

Eliza5 spune:
Ele, bine ai venit!
Ioana, succes la doctor! Eu iti zic ca doctorul nu are ce sa iti spuna referitor la circulara de cordon care sa te linisteasca.. Din punctul meu de vedere ar trebui sa mai faci o ecografie sa vezi ca bebeul s-a descalcit (pentru ca eu sunt sigura ca s-a descalcit). Doctorul nu are ce sa-ti zica decat eventual ca teoretic exista riscuri si poti ajunge la cezariana. Practic tu nici nu mai ai problema asta
Ioana, daca zici ca te ustura cand faci pipi acolo jos, in exterior, eu as zice sa faci o urocultura. Nu are de ce sa te usture acolo de la intindere de ligamente. Nu zic ca e infectie urinara dar poate ar fi bine sa faci analiza respectiva.
Cat despre cumparaturi, eu cred ca o sa incep sa-mi fac bagajul de spital in weekendul asta. Sunt o gramada de lucruri de luat si vreau sa stau eu linistita ca am tot ce-mi trebuie din timp. Probabil ca nu o sa le gasesc pe toate o data, o sa mai cumpar si weekendul viitor, s.a.m.d. Lucruri pentru bebelus oricum nu am voie sa iau (interdictie de la sot) asa ca macar bagajul de spital sa-l am. Ieri ni s-a oferit ocazia sa cumparam un carucior de la o cunostinta (frumusel si ieftin) si sotul meu a zis ca nu cumparam nimic pana nu plec eu la spital sa nasc . Tine foarte mult la asta asa ca nu mai insist..
Eliza - 25 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal