FIV 16
Raspunsuri - Pagina 9
anis spune:
Cine incepe FIV acum in septembrie?
Eu incep procedura lunga pe la sf de septembrie...
Pupicei si sa avem bafta!
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Monica-Elena spune:
Eu incep in toamna asta la Medsana cu Denisa Protopopescu, dar nu stiu inca cand ce protocol astept tel lor.
Monica
MURA spune:
Se pare o sa intru si eu in clubul vostru. Am fost la clinica Med New Life si doctora de acolo mi-a spus ca nu am absolut nici o sansa cu varianta "normala". Trebuie sa fac FIV ICSI neaparat.
Si.... urmeaza intrebarea esentiala..... unde o facem?????????
A facut cineva FIV ICSI la Med New Life????
Am sunat la Medsana si am intrebat cine face acolo FIV - singurul este Dl. Prof. Dr. Ancar.
Oare a facut cineva cu Ancar?
Va pup
Tia spune:
MURA, sunt atat de multe de povestit.. te invit sa citesti capitolele anterioare ale acestui subiect, FIV 15, 14, ...
eu zic sa mergi sa vezi toate variantele si sa te decizi pentru clinica si medicul care iti inspira cea mai mare incredere. conteaza foarte mult!
bafta! sa fie cu okisori!
anemona spune:
Mura, nu este Ancar singurul la Medsana care face FIV, mai este si dr Denisa Protopopescu, zic eu ca este un medic de varf in domeniu in momentul de fata. Eu am o fetita de 6 saptamani conceputa cu ICSI cu aceasta doctorita care este un medic si un om extraordinar.
Bafta multa in luarea deciziei!
Anemona si Denisa mica, frumusica si cumintica
http://community.webshots.com/user/anemona112
MURA spune:
Doamne, Anemona cat de frumoasa este si ... mica(am vazut pozele). Sa iti traiasca si sa fii sanatoasa sa o poti face mare si sa te bucuri de ea.
Apropo de Dr,Protopopescu este foarte greu de ajuns la ea, cel putin la Medsana are consultatii doar 2 ore pe saptamana.
Unde as putea sa o gasesc mai repede?????
Multumesc pentru sfaturi.
anemona spune:
Multumim, Mura! Sa ai si tu cat mai curand un bb frumos!
Dr Protopopescu are cabinet particular pe Brezoianu 51, unde da consultatii martea si vinerea. Momentan este in concediu, revine dupa jumatatea lui septembrie. Poti suna la 314 99 42 sa te programezi, programarea dureaza mai putin decat la Medsana.
Si inca ceva: la Medsana are consultatii nu doua ore pe saptamana, ci de doua ori pe saptamana, miercurea si joia dupa-amiaza. Programari se fac in fiecare luni dimineata la prima ora (7:00) pentru peste patru saptamani.
Te pup!
psj spune:
Am si eu o intrebare mai delicata . De ce biserica condamna FIV ? Eu am luat in calcul FIV pentru viitor(nu mai intru in detalii de ce ) .Mai asteptam oricum sa vedem ce se intampla dar m-am demoralizat foarte tare cand am aflat ca procedura este condamnata de catre biserica si nu inteleg exact de ce . O sa mai caut informatii dar poate stiti voi mai multe.
Sper ca nu am suparat pe nimeni cu aceasta intrebare , pe mine m-a afectat foarte mult cand am aflat.
Multumesc.
Paula
musete spune:
Asa este . Intr-adevar biserica condamna FIV-ul. De fapt, nu condamna, e prea dur spus. Daca te duci sa le ceri sfatul, au retineri. De ce? Simplu. Pentru ca ambii parteneri isi pot conserva substantele necesare conceperii si astfel, le pot folosi oricand , oricum , si chiar schimband partenerul. Eu am avut lungi discutii cu duhovnicul meu, care dupa ce s-a documentat temeinic, mi-a dat acceptul, insa numai pentru inseminare. Pentru ei, faptul ca embrionul, practic, se concepe intr-o eprubeta, intr-un laborator, de catre terte persoane care nu au nici o legatura spirituala cu rezultatul, este inadmisibil.
Pupici,
Musete
zisaCami spune:
Parerile sunt impartite in privinta asta!
Mie personal, chiar preotul mi-a sugerat sa incerc cu FIV, el nestiind ca chiar asta intentionam. Mai mult, mi-a spus ca biserica nu condamna acest tratament!
Cami
Cami