FIV 16
Raspunsuri - Pagina 11
ileana spune:
Cunosc eu reusita la ei...Tudor SI ARE APROX 8 luni....erau gemeni, dar in luna a3-a au fost ceva probleme...altceva nimic...
Poate doar asta ca atunci cand a facut FIV-ul tipa, erau la Sabyc si cei ce acum sunt NewMed Life.
Reusita din prima la 34 ani...
Tia spune:
quote:
Originally posted by MURA
Ce mai faceti?? Ce mai e nou?
Eu am gasit pe internet o alta clinica de FIV. Se numeste SABYC si...ei spun ca:"Inflatie” de bebelusi la Centrul Medical “SABYC”
In centrul medical Sabyc in decursul unei singure luni a acestui an am redat speranta de a avea un copil la 5 din 7 cupluri tratate prin fertilizare “in vitro” si injectie introcitoplasmatica,ceea ce reperzinta o rata de success de 75%.Totusi trebuie avut in vedere ca rata de sarcini obtinute in centrul nostru din decembrie 1999 si pana in prezent este de 29%(incadrandu-se in rezultatele obtinute in clinicile de fertilitate din lume).
A auzit cineva de ei??? A fost cineva acolo??
Va doresc o zi buna!!
acum imi pica fisa.. cam mare diferenta intre cele doua afirmatii. sa nu fie vorba de 5 sarcini obtinute dupa FIV, nu 5 copii nascuti. ex. Ancar a avut 6 sarcini in lotul din mai.. din 12, dar eu stiu de 2 care s-au pierdut deja
MURA spune:
Ai dreptate Tia, oricum au spus ca intr-o singura luna au avut acest succes nebun, per total nu sunt mai buni decat altii. Asta in traducere libera.
Adevarul este ca au aparut si cabinetele astea care fac FIV ca ciupercile dupa ploaie. Cum apare ceva nou cum toata lumea devine experta in asa ceva si isi deschid afaceri profitabile.
V-am spus eu, parerea mea e sa ramanem tot la cei care au fost primii si despre care stim ca au avut rezultate, chiar daca nu 5 din 7 ci 6 din 12.
gabid spune:
Tia,mai stii ceva de Oanamagda?Si ea a fost in lotul vostru la FIV si reusise si ea!Ea era pacienta dr Protopopescu.Era nesigura in privinta reusitei chiar de atunci cu toate ca rezultatul era pozitiv!
Tia,oricum a fost un lot super!Au reusit 50%!
Cand mai faci FIV?
Eu la anul implinesc 36 de ani si sunt tare ingrozita de varsta!Daca as avea banii aia as face imediat dar asa...sper ca va fi bine si la 37 de ani.
Am uitat sa va spun ca pe 15 septembrie mergem la gradinita!
Gabi si Moni de 2 ani si 10 luni.
Tia spune:
mai gabi, si eu am sarit in sus cand am auzit ca au reusit 50%, dar 2 (printre care si eu) din aceste paciente au pierdut sarcina .. cu alte cuvinte procentul a scazut simtitor. pana nu ai pe bb in brate, sanatos si urlacios nu mai poti face nici un pronostic.
eu ce sa fac? tot 36, si tot cu punga goala... tu o ai pe Simona, avantaj tu a propos, ce mare suntem! sa-ti traiasca printesa si sa ne spui cum e la gradi... abia astept!
pupici la toate fetele si multa bafta! aveti incredere si nu dati ascultare la toate intamplarile astea nefericite, voi sunteti in procentul acela de 20-25% de reusita, stiu eu!
p.s. nu stiu nimic de oana
gabid spune:
Madalina,nu o lua asa!Trebuie sa gandesti pozitiv!Trebuie sa reusesti!Nici eu nu am reusit din prima!Am mai povestit la fete!Am avut o cadere psihica dupa esec.Chiar ma gandeam la adoptie...sotul meu era disperat.Eu numai aveam incredere in procedeu.Aveam 5 embrioni congelati si el mi-a aspus sa incercam si cu ei.Dupa 9 luni de la esec am facut ET si am reusit.Sunt fete care reusesc din prima,altele a doua sau a treia oara.Dupa primul esec spuneam intruna "unde este Dumnezeu"si va spun ca este un Dumnezeu care ne vede cum ne chinuim si ne va ajuta odata.
Ancar imi povestea la primul FIV ca sansele sunt ca si la o sarcina normala...20-25%.Eu am fost sigura ca reusesc si de aici caderea mea psihica.Nici nu l-am bagat in seama cand imi povestea de esecuri.Conteaza dr care il ai pt FIV...Ancar a fost alaturi de mine tot timpul...
Gabi si Moni de 2 ani si 10 luni.
Floran spune:
Gabid te reg sa-mi spui si mie daca la a doua incercare ti s-a facut o reducere de pret ???
MURA spune:
Gabi te rog frumos povesteste-mi si mie (poate ca ai mai povestit dar eu sunt mai noua pe aici) sau daca ai scris spune-mi unde sa citesc,despre experienta ta. Eu am programare la Ancar pe 27 septembrie si ma innebuneste asteptarea. Daca poti si nu iti este peste mana, te rog din suflet povesteste-mi si mie cum a decurs totul. Cat dureaza de la prima consultatie pana la FIV? Ti-a facut stimulare si ti s-a umflat burta??? Cate ovocite ti-a recoltat??? Cati embrioni introduce odata???
Hai ca te-am innebunit cu intrebarile dar sunt tare curioasa.
Iti multumesc anticipat.
Tia spune:
Mura, hai sa-ti vand un pont. Astia de la Medsana au tiparit protocolul FIV la dispozitia oricui vrea sa se informeze. Mergi la receptie si cere-l.. Eu asa am facut Ai acolo raspuns la toate intrebarile - sa zicem - de natura tehnica.
Referitor la durata pana la FIV, asta depinde de lotul in care vei fi inscrisa, iti va spune Ancar la consultatie.
Vei face stimulare, probabil cu menogon sau puregon, putin probabil sa "te umfli", am inteles ca sunt rare cazurile de hiperstimulare. Oricum, pe toata durata stimularii esti monitorizata eco (si asta intra in pretul FIV) si ti se schimba doza in functie de felul cum reactioneaza organismul.
eu cred ca mai am hartiile cu protocolul de la Medsana. daca imi dai o adresa de e-mail, le scanez si ti le trimit.
bafta!