Mamici de Constanta(13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by gen68
doamne, sinzi, cum ai ajuns la atatea postes-uri? de cand esti pe site?

Gen, Sinzi e pe site din iunie anul asta dar a avut mai mult timp si a postat mult pe forum. Eu de exemplu sunt pe site din 2002 deci de 2 ani si ceva dar nu am postat decat atunci cand am vrut. Nu inseamna ca daca cineva are f. multe postari este demult pe forum, depinde cat de activ a fost. Eu de multe ori prefer sa citesc si nu scriu decat atunci cand am intr-adevar ceva de spus.

Oana si Paul (03.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by July
Oana,mey,Galarina este mai discreta.Ne-am intalnit din intamplare in portul Tomis,n-am avut timp sa stam de vorba,stii doar cum e Teo,trebuia sa fiu cu ochii-n patru sa nu-mi dispara,sa-mi ajunga la vreo familie de congolezi.N-are net acasa.

July, ok, am inteles totul, in afara de o chestie: ce ai vrut sa zici cu "Galarina este mai discreta"?
Apropo de portul Tomis am fost si eu duminica la Ziua Marinei, ce de lume era pe acolo, am vazut spectacolul din timpul zilei (congolezi nu am vazut, erau si asa ceva?) dar seara nu am mai venit mi-ar fi placut si mie sa vad artificiile, eu sunt innebunita dupa artificii, la revelioane este momentul meu preferat.
Te-ai hotarat cu ce plecati pana la urma cu masina sau cu avionul? Ai zis ca plecati pe 26 august, exact atunci se intoarce fii-miu...

Oana si Paul (03.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

oana, multam ptr. lamuriri.
dady68 esti cumva nascuta in 68? suntem saisopiste? sotul meu a fost crescut de mic cu scarpinari pe spate (si-acuma ditamai galiganu ma pune sa-l mai scarpin din cand in cand)si cred ca o sa incerc si cu cel mic. thks ptr. idee. daca nu o sa mearga nici cu asta, sper sa ii treaca de la sine, asa cum a facut si cu rotile ajutatoare de la bicicleta, mi-a zis sa i le dau jos ca el e mare si vrea sa mearga pe doua roti.a propos cat are a mica a ta?
anca, am mai descoperit ceva, iti trimit acum un
numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Fetelor, sa va zic unde am fost eu duminica, la 12 noaptea, cu fi-miu... am fost la Muzeul de Istorie, ala din Piata Ovidiu, unde e o expozitie cu figuri de ceara care se numeste ISTORIA TORTURILOR (adica a schingiuirilor, nu a prajiturilor "tort"). Sunt f. mishto realizate figurile din ceara , expozitia e venita de la Sankt Petersburg, din Rusia. Sa vedeti acolo nenica arderea pe rug, tragerea in tzeapa, rastignirea, turnarea metalului topit in gura (pedeapsa falsificatorului de bani) si alte alea... Chiar daca nu sunteti fan filme de groaza merita sa va duceti ca e interesant, intrarea e 50.000 lei/ adult.

Aseara am incercat sa pun niste poze din concediu pe yahoo photos dar mergea execrabil net-ul si din 180 de poze mi-a incarcat doar vreo 15 in juma' de ora , dupa care m-au apucat dracii si am lasat-o balta. Incerc sa reiau operatiunea astazi, pe urma va povestesc si cate ceva din cum fu' p-acolo .

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Mamici voi ati facut vaccinul Varilix la copii?
Daca nu-mi duc fetele in ,,colectivitate - cresa,,mai trebuie sa-l fac acum la 1.3 ani, sau pot sa-l fac la anu.
Antigripalul cind l-ati facut?

Va multumim.

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Buna fetelor,

am fost foarte ocupata saptamana trecuta. Am schimbat mobila in dormitor (combinatie pin cu bleu). E foarte frumoasa, o sa fac poze. Am facut comanda pentru canapea si am inceput sa cautam patut. Voi ce-mi recomandati? Un patut de lemn (am vazut pe internet unele pe care poti sa le folosesti pana la 6 ani) sau unul pliant (care se strange intr-o gentuta)?
Unde se gasesc lucrusoare pentru nou nascuti?

Marlen DPN 5 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

salutare si de la noi..
La multi Ani, cu intarziere,celor trei Mariuci, sa va traiasca, sanatoase! ca de altfel toate Mariile din viata voastra!
eu sunt la servici, desi teoretic sunt in prenatal, mai vin cate 4-5
ore inca vreo 10 zile, cat timp este seful in concediu..
Crixia, eu stau in Agigea, unde RDS-RCS nu a ajuns inca, de aceea folosesc cartelele dial-up, si intru mai rar, ca merge prost..
gen68, bine ai venit!
Laura, ce bine ca ai prins vreme frumoasa.. asteptam poze!
dady, multumim de intrebare.. noi suntem bine, am cu 15 kg in plus, si bebe era bine la ultima ecografie! eu ma umflu tare de tot, mai ales pe seara.. si chiar si dimineata ma trezesc cu mainile umflate, desi am redus sarea..
Roxana, ce bine ca Patrick este cumintel si doarme noaptea bine.. si cu baita vad ca-i place.. eu sunt tare ingrijorata, daca o sa ma descurc cu baia!

Fetele, voi ati luat vitamine prenatale si in ultima luna de sarcina?? ptr ca eu am o nedumerire: dr gineolog mi le-a prescris, dar dr de familie spune ca dupa sapt 32 nu prea ar fi indicate nici un fel de vitamine, asa ca nu stiu ce sa cred si ce sa fac, sa mai iau Materna sau nu??

subscriu si eu la intrebarea lui marlen, unde se gasesc lucrusoare ptr nou nascuti?? si patuturi din lemn daca ati vazut pe undeva??

O zi frumoasa
Cali, 34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Servus, fetele!
Va scriu mai pe fuga ca ma duc la un ciubuc.
Ia uitati-o pe Bibi la 5 luni:
http://www.babyexpo.ro/staruri.php#01
Cali, nu renunta la Prenatale. Eu le iau si acum cand Bibi are deja 6 luni. In sarcina am luat 25 de kg. si am reusit fara nici un regim sa dau jos 17 kg pana acum. Nu te ingrasi de la prenatale si sunt f. bune atat pt. tine cat si pt. dezvoltarea bb-lui. La Anduta nu am luat nimic si am nascut-o de 2,900kg , iar pe Bibi am nascut-o de 3,600kg. Si sa stii ca la Anduta am prins sezonul de vara cu toate cruditatile si fructele. Asa...ca... nu stiu ce sa=-ti spun. Eventual creeaza un subiect pe tema asta si vezi ce-ti raspund si alte gravidute.
Gen-da in 1968 sunt nascuta!
Mai vorbim, pa!

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...si fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Oana,adica nu vorbeste la fel de mult ca...mine!

Pup,July

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Aici puteti vedea albumul meu din Retezat. Click pe Retezat-august 2004 si apoi dati pe Slideshow sa curga pozele una dupa alta, sunt o gramada...

http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111

Mergi la inceput