Sotz "mamos"??!!

Sotz "mamos"??!! | Autor: adriana_mihnea

Link direct la acest mesaj

Buna, dragelor!

Mey, voi aveti barbati acasa sau baietii mamei?? Ca al meu sotz tinde din ce in ce mai mult sa-mi demonstreze ca a ramas "baiatul mamii" si mamica este cea mai cea. Sa nu cumva sa zic ceva de ea ca iese scandal mare...
Si uite ca in ultima vreme suntem la cutite, tocmai din cauza asta. De fapt, cred ca ne certam 90% din cauza soacrei.

Ce ma deranjeaza pe mine?? Pai, este BAGACIOASA!! Sa stie ea tot, sa facem asa ca este mai bine, sa nu facem asta...Si sunt multe de zis...
Am ajuns sa cred ca este cel de-al patrulea membru al familiei (pe langa bebenache!!). Si ce sa mai zic de cresterea copilului?! Telefoane peste telefoane, idei peste idei, sfaturi peste sfaturi...

Am incercat sa fiu diplomata, dar cand vad ca mamica stie tot si cunoaste tot, nu mai poooot...
Cel mai rau ma supara faptul ca pentru el conteaza asa mult; de fapt, in fiecare zi este pe la ai lui (nu sunt impotriva acestui lucru!!) si, cum este usor influentabil, vine cu tot felul de idei acasa.

Offf...si ar mai fi multe de zis!!
Ma descarc si eu...

La voi cum este?
Cum sa "ies" din nebuloasa care ma cuprinde incetul cu incetul??

Adriana si Mihnea (11.11.03)
http://community.webshots.com/user/adriana_mihnea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Si la noi este cam tot la fel, cu diferenta ca el nu merge la soacra-mea zi de zi si ca nu prea da crezare celor spuse de ea...eu nu pot spune nimic de ea ca sare ca si ars si incepe scandalul...asa ca m-am invatat minte si nu-i mai spun absolut nimic de ea sau de familia lui si tac si inghit...e cea mai buna solutie la noi...
Eu zic ca ignoranta si indiferenta doare mai tare decat orice!!!
Bafta, sper sa functioneze si la voi!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
Poze noi 31.07.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Si eu ma alatur clubului.

Si la noi e la fel. Dar fiindca am plecat departe de ei nu pot sa deschid calculatorul fara sa am un mesaj de la ei, iar weekendurile le am rpregatite. daca plecam undeva sin nu venim pe computer tre sa le dam raportul ca la clasa 1. Simt ca innebunesc.....

iar cu sfaturile...am lasat-o moarta, ca deja ma doare capul.

ce-i mai rau ca al meu mai zice ca mama facea aia si aia. si atunci ma enervez de vad negru in fata ochilor. tot ii zic ca nu sunt maica-sa ca sunt nevasta si daca doreste asta sa-si faca singur.

Cele mai multe certuri sunt pe mancare ca eu am crecut in oltenia si el in ardeal si nu prea se imbina bucataria....dar m-am obisnuit.

atata ce vreau e ca atunci cand vor veni parinti lui sa inceteze cu atatea sfaturi ca ma doare capul...

Corina si Stephanie- 18.04.04

Insetare, maini incatusate
Si dureri fara sfarsit
Deznadejde, visuri spulberate
Lumea doar atat ne-a oferit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Si eu patesc la fel si ma enervez ingrozitor...
Ma deranjeaza cel mai mult cand spune ca ai lui au dreptate chiar si cand nu au si cand ii vede perfecti chiar si cand gresesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Pe mine ma amuza, caci de la o vreme am trecut si la extrema asta,cand o suna pe soacra-mea, la orice ora, la cea mai mica problema de sanatate...Chipurile, socrii sunt medici si are nevoie de o parere competenta, chiar si atunci cand ar trebui sa faca un banal ceai de musetel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Al meu nu e f mamos pt a crescut prin scoli militare departe de casa.. A plecat pe la 14 si s-a mai intors la 27 dar si eu ma confrunt mai ales cu probleme de gastronimie, el oltean eu moldoveanca. Incepe asa.. mmm e buna mancare da' parca mama mai pune nushce in ea ( desigur ca acel nush ce nu este niciodata identificat nici chiar cand o consult pe soacra). Am norocul ca la el in familie toti sunt grasi iar eu l-am trecut pe al meu sotz pe regimuri spartane. Gatesc bine ( zic eu) dar fara grasimi, uleiuri si alte chestii ucigatoare. Soacra e multumita ca am grija de fiuso sa nu se mai ingrase, ca nu-l indop si nu-l rasfatz gastronomic. Mai avem discutii la capitolul pai mama nu si=a luat o fusta de 15 ani ca sa stranga pentru copii ceea ce el la mine n-o sa vada in veci pt ca imi place sa fiu frumoasa si eleganta in primul rand pentru mine. In rest n=am probleme. Ba chiar ma duc si il parasc la socri, care il fac albie de porci pe sotzul meu iubit atunci cand nu asculta de mine.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Fetelor,cand am citit ce ati scris voi am simtit ca l-am apucat pe D-zeu de un picior...Al meu nu are treaba cu ai lui.In tineretile noastre am avut de luptat(mai ales el)cu incapatanarea socrilor mei carora le eram draga ca sarea-n ochi.Dar cum ce naste din pisica soareci mananca,s-a nimerit ca el sa fie mai capos decat ei;asa ca iata-ne impreuna de 12 ani,din care 2 cu acte in regula!Discutiile din trecut au dus la ceva bun,pentru mine,la faptul ca al meu barbat nu este atasat de mamicuta lui.Imi mai creste o inima cand spune ca pentru el "familie"insemn eu si el(speram cat mai curand si la niste juniori ).Relatiile cu parintii lui sunt recisoare spre reci.Cand il indemn sa sune la ai lui intai ma intreaba daca-i musai;serios vorbind,n-a existat comunicare intre ei atatia ani incat acum e greu sa se inchege ceva.Asadar,e doar al meu,manca-l-as!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Eu as vrea sa am o soacra, sau mai bine zis, mama sotzului meu sa fie in viatza.A murit cand sotzul meu avea 13 ani, si el si acum sufera mult, a fost un baiat foarte mamos.
As vrea sa fie oricum, rea de gura, a dracului dar sa fie in viatza!
Poate ar trebui sa iei partzile bune ale ei, sunt sigura ca-si iubeste baiatul, si sa-tzi intzelegi sotzul! Si eu sunt foarte mamoasa si mai ales tatoasa, si acum la 26 de ani cand il vad pe taica-meu stau numai la el in bratze si ne pupam toata ziua zici ca am fii amantzi nu tata si fiica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Fetelor eu cu barbate-meu nu am probleme, dar -culmea culmilor- un specimen de-asta este frate-meu. N-am mai vazut asa ceva! De vreo 2 zile e acasa la mama ca sa "il trateze"- are o simpla raceala, dar zici ca i-a facut o operatie pe creier, asa de tare se vaita! Plus ca sta la taclale cu maica-mea in fiecare zi! Daca nu se vad se cauta disperati la telefon! Chiar au si secrete- ma oftic si eu si taica-meu ca suntem exclusi din schema

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Cand al meu sot era la parinti acasa numai maica-sa era universul lui.Cum a plecat..mai rarut..Ei...cand a aparut cu mine...n-a mai avut femeia parte de luat in brate si altele ca aveam eu grija sa-i tin mainile ocupate.Daca nu s-ar fi purtat urat cu mine de la inceput as fi fost de acord.Acum a realizat ca a gresit si incearca sa se dea cu binisorul dar gata.Si el stie asta si nu se baga.Mama lui e mama lui, nu zic nimic de rau..ca si a mea greseste si ne distram, dar asta e.Ah..si bine ca sunt departe ca nu ma poate vizita
p.s chiar mi-am dorit sa ma inteleg cu soacra si i-am zis asta de la inceput.A zis da primele 3 zile, apoi urla la mine

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html

http://community.webshots.com/user/babee11
http://community.webshots.com/user/phillip0602

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Eu n-am probleme cu socrii iar cu sotzul ma inteleg bine, numai ca e totusi ceva care ma deranjeaza: fratele mai mic al sotului care desi are 29 ani, toata familia il ajuta si-l compatimeste desi nu merita. Lui i-au cumparat si aranjat parintii cabinet notarial cu tot ce trebuie, locuieste intr-un apartament al parintilor la care tot ei platesc chirie etc, are masina de la parinti cu benzina platita tot de ei, iar serviciu ne-au pus pe noi sa-i cautam caci el "n-are noroc". I-am gasit serviciu, dar el niciodata nu e multumit si de recunostinta nu poate fi vorba. Noi locuim in apartamentul meu si ne intretinem singuri, n-avem nevoie de ajutorul socrilor dar nici nu se ofera cu ceva.
Era aproape sa aiba copil cu prietena lui anul trecut (a pierdut sarcina), iar socrii ne-au pus pe noi sa cumparam carucior, patut si altele pt. copil desi prietena are parinti si 3 frati mari. Ba voiau sa ne puna nasi ca sa ne creeze obligatii. Sotzul meu e cu raspunderea, iar fratele lui - cu profitul.
Desi sotzul meu e constient ca fratele lui nu se poarta cum trebuie si e lipsit de bunavointa, se induioseaza si-i trece multe cu vederea.
Sincer va spun, ma deranjeaza acest lucru. Suntem cam cenusarese.
Mai e cineva cu asemenea probleme ?
Maria

Mergi la inceput