Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pfekete spune:

Buna tuturor mamicilor, taticilor si bb-ilor!
Multumim frumos de urari si de caldurosul bun venit! Eu aici nu am pe nimeni in zona (mamica de bb) cu care sa ma mai consult (doar la tel. cu o prietena), dar acum e mult mai bine, numai sa pot tine pasul cu cititul mesajelor, vizionatul albumelor; o sa-mi ia ceva timp pina sa pot asocia fetele cu numele (e mai bine cind te gindesti la o fata cind raspunzi cuiva pe care nu l-ai intilnit), dar e o activitate placuta, nu ma pling.
Pt. completarea listei, Sylvia a avut 3.300 Kg si 50 cm la nastere, care a fost 100% naturala (pe cind sa cer si eu epiduralul salvator, eram dilatata complet, asa ca a trebuit sa mai indur vreo 2 ore de contractii+impins).

Ioana, m-ai impresionat cu orarul tau! sincer, eu n-as rezista prea mult la ritmul acela!
Emily, nu stiu daca Ilinca e o sclifosta cu borcanasele; eu am gustat unul de la Heinz de morcov si mi-a intors stomacul pe dos; cel de mere a fost mai ok, probabil cele cu fructe sint ok.
Roxana, concediu placut!

Despre borcanase, mai ales cele cu fructe: prin procesare la temperaturi inalte se distrug o parte din vitamine(mai ales C), asa ca eu recomand folosirea fructelor proaspete. Daca bb refuza legumele, incercati diferite combinatii (cu lapte, smintina, iaurt, lamiie-da, unii prefera acrisor, suc de rosii).

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Stateam cu ochii la Festivalul Calatis si mi-am dat seama ca nu am mai scris de mult – m-a cam lasat inspiratia si nu am vrut sa va dezamagesc ...
In primul rand,

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR !!!

si

NOILOR FETE DIN GASCA: BINE ATI VENIT !!!

Cum am lasat cateva zile fara sa postez nimic, am avut timp sa ma gandesc ce ciudata este situatia: stiu atatea lucruri despre voi si am spus atat de putin. Asa ca astazi nu voi scrie despre Daria si nici nu voi raspunde la unele probleme si intrebari puse de voi, desi ma mananca degetelele.
In primul rand, pentru cei care nu stiu inca, noi postam doi pe acest frumos nick DARAEL . Suntem sot si sotie si ne place la nebunie ca pe forum sub numele nostru apare semnul lui Venus caracteristic pentru fete . De, asa-i in viata, barbatii nu le pot avea pe toate.
Desi la inceput am intrat pe forum ca o curiozitate, nelogati, la un moment dat am vrut si noi stelute (asta am spus aici ca sa-i necajim pe unii care spuneau undeva ca fetele scriu multe ciudatenii doar pentru a primi cat mai multe stelute !!!), asa ca ne-am logat si noi. DARAEL este un vechi si frumos nume dacic, insemnand „DUMNEZEU ESTE CU EL”, asa ca sotiorul a zis ca este ceva potrivit, mai ales ca atunci o asteptam deja pe Daria si ne simteam, ca si acum, binecuvantati de Dumnezeu.
Intre timp, am aflat ca in mitologia druida DARAEL este numele unui spirit benefic al naturii, dar asta este alta poveste.
Sa revin la noi: numele meu real este Maria – Cristina. Sunt inginer chimist. Acum stau acasa cu Daria si m-am gandit ca ar fi grozav daca as reusi sa stau acasa pana cand micuta va implini 2 ani. Momentan nu se pune problema de a fi presata sa revin la munca, desi cei de la firma ar dori asa ceva. Cum stau acasa am norocul de a nu-mi pune problema sa gasesc o bona, mai ales ca in prezent stam (din pacate, din pacate !) impreuna cu soacra mea. Este o situatie destul de ciudata, care a nascut o multime de controverse, dar asta poate o sa spun alta data.
Cam atata despre mine (cred ca momentan e suficient – pofticiosilor, pofta-n cui).
Pe sotiorul meu l-ati cunoscut poate mai bine, prin umorul sau si prin lungile povesti pe care le-a postat, dar si ca „scrib sef” (pare incredibil si poate surprinzator, dar el a scris mai mult decat mine ). Oricat am incercat sa-l fac sa fie mai scurt, se pare ca-i place sa fie pe forum, iar cand este vorba de sfaturi...
Oricum, nu am ce sa fac – mai ales ca unele postari le face noaptea cand eu ma ocup de gandacel. Numele lui este Adrian si este medic, asa ca si-a permis sa mai dea din cand in cand cate un sfat. Ca pasiune, l-a preocupat intotdeauna medicina alternativa, asa ca la un moment dat a hotarat ca nu poate sa intre in sistem (Casa de Asigurari si tot restul), asa ca acum nu are nici un loc de munca, cu toate ca eu incerc sa-l fac sa inteleaga ca ar fi cu mult mai bine, atat financiar cat si moral... doar cine a stat acasa fara un loc de munca stabil (cu acea siguranta relativa a zilei de maine) poate intelege ce provocare este aceasta situatie. Totusi, cum a facut un curs de masaj japonez, pana va gasi ceva mai convenabil, face masaj „la doamnele pofticioase” , dupa cum declara tanarul. Totusi, nu-mi fac griji, pentru ca tehnica se face imbracat, pe jos, asa ca adio erotismului !!!
In plus, din cand in cand imi dezvaluie si mie din tehnicile secrete ale metodei (da, ati ghicit, e vorba de partea care sa face cu pacienta dezbracata ), asa ca nu pot spune nimic, nu-i asa ?

Sperand ca nu v-am plictisit prea mult la acest ceas tarziu, am sa-mi iau jucariile si am sa plec.

,
DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)
http://community.webshots.com/user/darael100
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Frumoasa poveste, Daraelilor !
Cred ca azi ne inspira pe toate Ioana, cu orarul ei.
Pentru mine viata se va schimba radical de la 11 octombrie. Aveam nemultumiri mocnite de mult si vise neimplinite asa ca ieri mi-am luat inima in dinti si la sfirsitul serviciului i-am comunicat frumusel sefului meu ca-l parasesc la sfirsitul celor 60 de zile de notificare obligatorie. A facut o fata de parca l-am lovit cu leuca si eu am argumentat plecarea angelic cu "It's not you, it's me!"
Dupa care mi-am facut tura de seara la spital si am ajuns acasa pe la 8, frinta dar fericita.
O sa-mi deschid un cabinet asa cum visez de mult (fara hirtii, totul pe computer, sistem automat de verificare a interactiunilor medicamentoase cu fiecare prescriptie noua, trimiterea automata prin internet a retetelor la farmacie, programari prin internet, pagina de web cu noutati medicale, e-mail prin care pacientii ma pot contacta cu intrebari si cereri de reinnoire a retetelor-inclusiv daca sint in strainatate). In paralel o sa-ncep sa studiez acupunctura si hipnoza si o sa demarez un free-clinic la una din bisericile din apropiere, pentru romanasii fara asigurare. Ultima o sa fie probabil numai duminica. Si ca sa si mincam, o sa-ncep un part-time cu "executive physicals"- un moft pe care-l platesc unele companii , adica un examen fizic anual pentru cei sanatosi, inclusiv cu probe de singe.
Dar mai intai si la inceput, VIN IN ROMANIA sa-mi ling ranile si sa-mi incarc bateriile, sa-mi iau fetita pe care n-am vazut-o de un an si sa-i sarut pe parinti pina la sufocare. O sa fiu la Bucuresti pe la jumatatea lui octombrie si poate punem de-o intilnire, pentru cine are timp.
Ei, pot sa spun ca in seara asta am fost si modesta si tacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Pentru a completa listuta va spun ca Maria Alessandra s-a nascut pe data de 11 februarie la ora 12.40,la Municipal,si a avut 3kg si 48cm.Am avut in sfarsit o noapte mai linistita si la ora asta sunt si eu un om aproape normal.Greu cu dintzisorii astia.

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Mama, ce de-a destainuiri! Ce ma bucur...Amuleta, te asteptam cu drag si sigur punem de-o intalnire daca treci prin Bucuresti!
Felicitari cu ideea cu cabinetul! Te sustinem!
Darael...esti o scumpa, ca intotdeauna! Iti dau un mesaj pe PM.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Oau!! Am avut ce sa citesc in dimineata asta!! Foarte frumos ati expus!!
Darael, ai un talent la povestit, talent de scriitor.
Amuleta , felicitari pentru proiecte! Succes!!

Mai ziceti, fetelor, ca imi place sa citesc!!!

Referotor la borcanase, noi am renuntat momentan, legumele mi se par foarte rele la gust, fructe sunt 2-3 combinatii, eu atat am gasit, si Albert nu prea se omoara dupa borcane, dar mai mult decat el, m-am gandit eu mai bine si mi-am dat seama ca sunt fierte, cum mai zicea cineva, si atunci copilul nu manaca nimic proaspat? Pai e si pacat cu atatea fructe si legume pe piata la ora asta, asa ca am renuntat la ele, deocamdata.
Ultima noutate : Albert zice TATA , spre mandria acestuia, care astepta de mult momentul. Si normal... Asa ca al meu iubit mic zice MAMA,TATA,PAPA,DADA,TETE si alte combinatii.
Va doresc o zi superba la toata lumea!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Am intrat si eu un pic inainte de a pleca sa pap..

Diseara plecam cu Art pana la Slanic. Venim maine seara.

"Vorbim" mai tarziu

Ioana,

YANN
& PHILIP
28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Darael, frumos mai scrii!!
Amuleta, mult succes!!
Ioana, drum bun!
Roxana, concediu placut!
Saphir, spor la gasit supa gustoasa pentru Amos!
Monica, Erica nu prea zice mare lucru, face si ea buuu si scuipa, ca si Bubu. Se trezeste in cite-o dimineata cu un chef de buuu si o tine toata ziua. Numa ca noi nu stam in calea ei la masa sa ne faca dalmatieni, Babee.
Tot citind ca bebeii vostri spun tot felul de lucruri, ma gindeam sa scriu si eu ca Erica spune, de exemplu, "satelit geostationar". Cred ca-s invidioasa. Fara suparare, da?

Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Adriana, Rares implineste azi 6 luni? Sa fie sanatos, norocos si voios!!! Sa ne trimita la Iasi o felie de tort!

Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Elena, nu-i bai! Tot "satelit geostationar" zice si fi-mea! Mai precis: in afara de niste ragete si urlete si aaaaaaaaaaaa, chhh sau mai stiu eu ce alte onomatopee n-ai sa auzi de la ea!
Si nici macar nu stie sa-si suga degetele de la picioare!
Nah, ca v-am parat-o!

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput